Ketfl komentáře u knih
Nádherný příběh o dvou spřízněných duších, které se spřátelili na univerzitě, zamilovali se do sebe, ale osud (a taky zákeřné činy jiné osoby) jejich cesty rozdělil. Nakonec se setkají po 15 letech. Pro mě to bylo opravdu krásné, ale neskutečně dojemné čtení. Těžko říct, jak by se život hlavních hrdinů vyvíjel, kdyby se jejich cesty nerozešly. Každopádně já věřím v to, že spřízněné duše se vždycky najdou, za všech okolností. Jsem si jistá, že takový příběh se může odehrát i v reálu. Moc pěkné to bylo.
Na příběh Genevieve a Isaiaha jsem se moc těšila, ale jsem mírně zklamaná. Jako příběh sám o sobě se mi líbil, moc hezky se to četlo, ale v závěru se tak půlku knihy skoro vůbec nic neděje. Veškerá akce nastane až ke konci. O proti prvnímu dílu, který byl tedy nabitý akcí, je to poměrně škoda. Ale aspoň jsme dostali odpovědi na otázky a opět se dočkali krásného happy endu. Co mě osobně ale na knize hrozně rozčilovalo, tak to je skloňování jména Genevieve. To jméno je stejný jako Bryce a podle mě se neskloňuje. To věčný "s Genevievou" mi úplně trhalo oči.
Zase jsem začala číst novou sérii, aniž bych si počkala na pokračování a jsem akorát na sebe brutálně naštvaná. Protože proč to dělám? Zase musím čekat na další díl, i když bych nejradši četla hned dál, abych věděla, jak se příběh bude vyvíjet. Ale není mi pomoci, tak co se dá dělat, že jo. Každopádně bylo to fakt skvělé, neskutečně mě to bavilo, knihu jsem si užila od začátku do konce. Autorka píše neskutečně čtivě, hlavní postavy jsem si oblíbila. Takový ty rádoby milostný trojúhelníky, ty jsou něco na mě, když kolikrát oba hrdinové jsou bratelní, ale každopádně pro mě jednoho Rotha, prosím. :-D No, nic. Teď budu už jen doufat, aby se další díl objevil co nejdříve.
Je skvělé, že má tato série vzestupnou tendenci. Tento díl se mi totiž zdál ještě o malinký chlup lepší, než díl předchozí. U té scény, kde si AJ spletl bary, jsem se i pěkně nasmála. Jinak se jednalo opět o erotickou jednohubku, která nejde nikterak do hloubky. Rozhodně neurazí, ale ani nenadchne tak, abych se ke knize nějak častěji vracela.
Mě tohle prostě strašně moc baví! Příběh je sice neskutečně krátký, až to zamrzí, ale je fakt, že autorka se prostě nemaže s něčím kolem. Příběh jede jak rozjetý vlak, pořád se něco děje a čtenář prostě musí číst, dokud není u konce. Navíc ta žhavá jiskra mezi hlavními hrdiny? Ano, ano, to já můžu. A ten závěr? Ach jo, já se z toho čekání asi zblázním.
Toto autorské duo mám ráda a i když vím, že se nejedná o úplně tu nejvíc vrcholovou literaturu, tak mě ty knihy prostě baví a skvěle si u nich odpočinu. Tato kniha nebyla výjimkou, četla se skoro sama, ale je fakt, že byla taková víc... nudná. Prostě a na rovinu, autorky to rozhodně umí napsat i lépe. Tady se to chvílemi dost táhlo, pořád to váhání a tak dokola. No, rozhodně nelituji času stráveného nad touto knihou, ale že bych se k ní vracela v budoucnu nějak pravidelně, to asi také nehrozí. Každopádně těším se na další tvorbu!
Prosím vás, tohle že psala Elle Kennedy? Jako nechci říct, že by to bylo špatně napsané, to vůbec, ale mě to přišlo spíš jak "výcuc" z knihy, jako by tomu prostě kus chyběl. Jako jo, četlo se to samo, ale na takové dílečko je to až snad škoda papíru. No, nic. Počkám si na nějakou další tvorbu, která se snad zpátky přiblíží úrovni Off-campus nebo Briar U.
No tak tohle bylo teda počteníčko! Za mě spolu s Aidenem jeden z nejlepších dílů této série. Evidentně mě baví číst o takových těch poškozených kusech, jak já jim říkám. :-D Bavilo mě to od začátku do konce. A raptor, no to bylo něco, nasmála jsem se. Pěkný, moc.
Začátek knihy mě příliš nezaujal, ale nakonec se to rozjelo a nebylo to špatné. Opět taková odpočinková četba, u které vypnete hlavu, i když hlavní zápletka byla zase něco na moje city a nervy. Bohužel, tohle se už některým lidem v životě přihodilo a vůbec bych nechtěla být v jejich kůži, musí to být něco příšerného. Jako jo, od dua jsem četla již lepší příběhy, ale i tento nebyl špatný, knihu jsem zase slupla jako malinu. Těším se, co si pro nás naše holky připraví dál. :-)
Tak tohle byl opravdu velice pěkný příběh. Čtení jsem si užila, ač je to pro mladší čtenářky, mě se styl psaní Kasie West opravdu líbí a určitě nejsem jediná, kdo si myslí, že tyto knihy potěší i starší čtenářky. Příjemně se to čte, většinou se řeší i nějaké téma - ať už v rodině, škole, nebo trable s láskou, takže příběh má hlavu, patu a i nějaký smysl. Myslím si, že tohle se opravdu povedlo. Moc ráda si od Kasie přečtu nějaký další příběh.
Vůbec nerozumím jedné věci. Od autorky jsem před pár dny dočetla knihu Sliby chyby a to se absolutně nedá s touto knihou srovnávat. Jako nebe a dudy. Napsala vůbec tyto knihy ta samá autorka? Protože kniha Sliby chyby děs, ale tohle bylo opravdu velice pěkné. Příběh za mě povedený, skvěle se to četlo, hlavní postavy sympatické, zajímavá zápletka. Jako jo, čtenář nemůže očekávat nějakou vrcholovou literaturu, ale bylo to opravdu pěkné, hezky a svižně se to četlo. Takto bych si představovala další knihy od této autorky, tak snad. Už nevím, jestli se mám na nadcházející knihy těšit nebo ne, protože tohle jsou pro mě velice zajímavé výkyvy v psaní.
Tohle bylo mega hezké. Hlavní hrdinka opět ztřeštěná ženská, kterou trapasy potkávají na každém kroku. Hlavní hrdina sympaťák, takže si každý čtenář musí přát dobrý konec. Příběh sám o sobě byl velice čtivý, vtipný, romantický, ale i neskutečně smutný. Ta zakázaná láska, to je něco na mě, je mi to vždycky šíleně líto. Každopádně příběh od příběhu je snad lepší a lepší, tak jsem zvědavá, s čím autorka přijde příště. Těším se.
Přiznám se, že mě v průběhu čtení docela překvapilo, že příběh je úplně o něčem jiném, než bych od této autorky očekávala. V tomhle případě se jedná čistě o romantický a humorný román, ale mě výborně sedl. Příběh jsem si užila od první do poslední stránky, bylo to odpočinkové, hezké a mega vtipné, opravdu dost jsem se nasmála. Pan Kvík byl pro mě hvězdou příběhu, já jsem asi celkově ujetá na zvláštní domácí zvířátka, takže mě se to šíleně líbilo. Jiskra mezi hlavními hrdiny mi taky přišla patrná, celkově to byla taková kravinka, ale fakt mi to zrovna přišlo v téhle pohrkané době vhod, takže hodnotím plným počtem bodů. Pěkné.
Kniha mi hodně připomněla příběhy od Mony Kasten, takže já jsem velmi spokojená. Bylo to moc hezké, hlavní postavy sympatické (i přesto, že byl Ryan ze začátku pěkný mrzout), jejich vztah se hezky vyvíjel a jiskra mezi nimi byla znatelná. Celkově to bylo takové pohlazení po duši. Jako ano, byly tam i nelogické věci - jako kdo by si třeba nevzal ručník do koupelny? Ale celkově vzato se to četlo samo. Opravdu velmi povedený příběh a já se už nemohu dočkat dalšího dílu. PS: Ty obálky jsou snad kniha od knihy hezčí a hezčí :-)
Přiznám se, že jsem se vždycky tomuto tématu vyhýbala. Nakonec jsem si ale řekla, že když tuto knihu napsaly dvě autorky, které mám ráda, tak tomu dám šanci. No, a nakonec jsem ráda, že jsem si knihu přečetla. Bylo to fakt pěkný. Klukům jsem fandila, aby to dobře dopadlo a vyšlo jim to. Překvapil mě i přístup rodiny jednoho z hlavních hrdinů, jak skvěle to vzali. Epilog mě pak opravdu pobavil, skvělé hlášky tam zazněly. No, sama jsem překvapená, tak možná dám konečně šanci i té sérii HIM.
Tak tohle je hodně odpočinková kniha, u které se opravdu nenadřete, pěkně se pobavíte a možná i srdíčko vám pěkně poskočí. Je fakt, že těch náhod tam bylo zbytečně až moc. Člověk nečeká od knihy žádnou realitu, ale tohle bylo až příliš neskutečné. Autorka ale píše opravdu čtivě, takže jsem knihu měla skoro hned přečtenou. Mouchy to mělo, ale líbilo se mi to. Ráda si od autorky přečtu něco dalšího.
Tato autorka je prostě sázka na jistotu! Opět velmi povedený příběh. Je sice fakt, že jsem od autorky četla lepší příběhy, tady možná trochu chyběla nějaká taková ta třešnička, která by tomu dala úplně ten 100% šmrnc, ale já jsem i přesto velice spokojená a hodnotím plným počtem bodů. Hlavní postavy mi byly opravdu sympatické, fandila jsem jim a čekala jsem, jak se vyvine to jejich soupeření v práci. Upřímně, hodně jsem se nasmála u toho, jak si Annalise komentovala řízení, to bylo fakt roztomilé. "Dívám se do zpětného zrcátka. Zajíždím k chodníku. Parkuji." Za mě prostě spokojenost. A navíc, konečně taky jednou mohu ocenit obálku. :-)
Upřímně jsem se na příběh Nicka a Stefanie moc netěšila, ani nevím proč. Pak si tedy dokážete představit to příjemné překvapení, které jsem u čtení měla. Opět se jednalo o nádherný příběh. Nickovi i Stefanii jsem moc fandila, i když si prošli teda šíleně smutnou událostí. Velké plus dávám autorce za to, že se v dílech stále objevují postavy z předchozích dílů - jsem nadšená, když se dozvím i něco o nich. No, a teď směle na poslední dvojici, už se klepu, co si pro nás autorka připravila u Brocka a Jillian. :-)
Moc se mi to líbilo. Tahle autorka prostě píše tak čtivě. To hašteření mezi hlavními hrdiny mě moc bavilo. A ten konec? Aaaach, moje srdíčko si úplně zaplesalo. Nádhera :-)
Tahle kniha byla prostě skvělá! Jake byl hrozný - takový hulvát, ale přesto si nejde ho nezamilovat. Autorka skvěle vyřešila ten děj - líbí se mi to prolínání vyprávění ze strany obou hlavních hrdinů a příspěvky na blogu. Taky to členění na brány je super. Kniha měla krásný spád, to hašteření a jiskra mezi hlavními hrdiny bylo skvělý. Moc povedený. Určitě si tuto knihu přečtu zase.