kh1989 komentáře u knih
Fantastická kniha. Do poslední chvíle jsem netušila, kdo je vrah. Dlouho jsem nečetla, tak výbornou detektivku. Klobouk dolů Agatho.
Ať si říká, kdo chce, co chce, mě se to líbilo. Tato kniha ve mě na dlouho zanechá stopu.
Pan romantik by jistě dokázal splnit mé největší představy. Byla to pohádka... A pokud existujes, kde jsi ????
Tak to byl mazec. Moc se mi líbila. Alyssa mu to všechno dala pěkně sežrat. Konec byl však šťastný.
Pěkná strašidelná knížka. Sherlock nikdy nezklame.
Kniha mého dětství. Jaké lumpárny mě díky Tomovi inspirovali.
(SPOILER) Zajímavý příběh dvou osob, kteří se v mládí poznali v kostele a navzájem se neznali a po několika letech se opět potkávají jako profesor a studentka, kteří se do sebe zamilují a v té chvíli se začne objevovat tajemství z minulosti a tím se vše zkomplikuje.
Na třetí díl jsem se těšila a nezklamal. Uvidíme, co přinese Reid. Tak to bude taky zajímavé.
Nádherná kniha, avšak velmi smutná. Pokaždé když zemřel někdo z rodiny z důvodu války, po porodu či přirozenou smrtí, pobrecela jsem si. Líbilo se mi, jak Sam měl obchodnického ducha a zbohatl prodáváním ryb, párků atd. Že si mohl později dovolit koupit sídlo pro svoji rodinu, která se pro každého stala domovem. Jediné, koho jsem nemohla vystát z rodiny byl Joe, hajzlík jeden, okrást otce, to musel mít silný žaludek. Tak jak skončil mu patřilo.
Velice dojemná knížka. Který chlap by byl tak trpělivý?
Moc se mi líbilo, jakým způsobem autorka pojala obsah. Dávám plný počet hvězd.
Jedno je jasné.... Tohle se v běžném životě nemůže stát, ale snít můžeme.
Nádherný tajemný příběh. Pohádka se vším všudy. Šťastné konce mám ráda. Určitě se znovu ke knize vrátím.
Moc se mi líbila pasáž o kocourovi seladonovi a kočičce, která pokadila celé auto pana Herriota... Smála jsem se, až jsem se za břicho popadala. Kniha byla velmi čtivá.
Tato kniha mě tolik nebavila. Víra, náboženství, scvoknuti lidi nebylo nic pro mě.
Knihy Oscara Wilda miluju. Nikdy nezklame.
Byla to výzva. Bylo to jako když máte talíř plný jídla a ono to neubývá a neubývá.
Pane profesore nic moc. Sice to je inspirováno skutečností, ale není to propracované. Bestselleru tímto stylem nedocílíte. Dvě hvězdy.
Kniha se mi velmi líbila, těším se na Aidna, Maddoxe, Reida a Vana :)