kilometr kilometr komentáře u knih

Šógun (I. díl) Šógun (I. díl) James Clavell

Zatím má nejoblíbenější kniha,kterou jsem četl.Úžasně čtivá a hlavně love story tu funguje na jedničku.100%.

24.09.2017 5 z 5

Mafie v Praze Mafie v Praze Michal Viewegh

Pouze průměrný thriller a nebýt čtenářské výzvy,tak bych tuto knihu nečetl.50%.

24.09.2017 3 z 5

Myšky v kuchyni Myšky v kuchyni Saira Shah

Je to místy i docela pěkné počtení.Hlavní cíl byl ale zářez v podobě čtenářské výzvy.70%.

24.09.2017 4 z 5

Zápisky z malého ostrova Zápisky z malého ostrova Bill Bryson

Je to cestopisné a místy i docela pěkné počtení.Hlavní cíl byl ale zářez v podobě čtenářské výzvy.60%.

24.09.2017 4 z 5

Vidíš-li vosu, nehýbej se! Vidíš-li vosu, nehýbej se! Eva Houserová

To je neuvěřitelná sračka,dílko vhodné tak maximálně pro ženy bez sebevědomí.Použitelné jediným způsobem,jenž nám už před lety ukázal Shrek.NULA PROCENT.

22.09.2017

Černý dům Černý dům Stephen King

Kniha má parádní rozjezd,ale od scény,kdy se městečko vydá k Edovu občerstvení se to táhne jako sopel,místy je to až nuda a postava největšího novinářského esa,Wendella Greena,mě dosti vadila.Konec něco málo napraví,ale mezi nejlepší díla Mistrova se to rozhodně nedostane.60%.

19.09.2017 3 z 5

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Má první a zřejmě i poslední kniha od manželského dua Ahndoril.Po celkem slušném rozjezdu sotva průměrná krimi se spoustou chyb a nevýrazných postav.Takovým příběhům z 87.revíru to nesahá ani po kotníky.30%.

23.08.2017 2 z 5

Mio, můj Mio Mio, můj Mio Astrid Lindgren

Těžko říct,jak bych to hodnotil jako dítě,ale to bych byl býval věděl,kdybych si to přečetl,že?Takhle trochu prapodivný příběh(pohádka?),která nezklamala a možná až se opět stanu dítětem,tak se k Astrid opět vrátím.70%.

02.08.2017 3 z 5

Astrid Lindgrenová - životopis Astrid Lindgrenová - životopis Margareta Strömstedt

Moc pěkný životopis,místy téměř strhující a místy je to zbytečné opakování věcí,které už čtenář ví.75%.

24.07.2017 4 z 5

Čtyři západy slunce (Román o románu) Čtyři západy slunce (Román o románu) Mika Waltari

Místy velice čtivé a poetické,to když autor promlouvá se zvířaty a někdy jsem to trochu nepobral,to byly pasáže o srdci a třínohém muži.50%.

24.07.2017 3 z 5

Příběhy z Haliče Příběhy z Haliče Jurij Vynnyčuk

Veselé,moudré i tajemné příběhy z kraje.60%.

18.07.2017 3 z 5

Když psi pláčou Když psi pláčou Markus Zusak

Kniha mě zaujala obálkou.A potěšila romantikou mezi Octavii a Cameronem.A ten konec.....to je čtenářské vysvobození.Uff Tečka 15%

14.07.2017 1 z 5

Islandem po jedné stopě Islandem po jedné stopě Jaroslava Procházková

Je to cestopisný,místy vtipný.Kniha mě sice nerozhoupala k tomu,abych se na Island vypravil,ale fotky uvnitř knihy stojí rozhodně za kouknutí.

11.07.2017 3 z 5

Amelia Earhartová Amelia Earhartová Jennifer Lesieur

Velmi dobře napsaná kniha,od které se nedalo téměř odtrhnout.Přečteno za necelý den.85%.

10.07.2017 4 z 5

Český biják Český biják Pavel Taussig

Po přečtení této knihy jsem si pár filmů přehrál a musím potvrdit přečtené-není nad český biják!!100%.

01.07.2017 5 z 5

Václav Havel - Život jako absurdní drama Václav Havel - Život jako absurdní drama Marie Formáčková

Jsem ročník 77 a osobnost pana V.H. moc nemusím a tato kniha mi především osvěžila paměť,proč to mu tak nadále je.A nejvíc mi chybí Ruzyně,Václave!65%.

01.07.2017 3 z 5

Eva Zaoralová - Život s filmem Eva Zaoralová - Život s filmem Alena Prokopová

Velmi pěkná kniha,která by neměla minout všechny filmu chtivé fanoušky.85%.

01.07.2017 4 z 5

Novak Djokovič - Sportovní vyslanec Srbska Novak Djokovič - Sportovní vyslanec Srbska Chris Bowers

Když si půjčím knihu o Novaku Djokovičovi,tak si chci také přečíst o Novaku Djokovičovi.Nechci číst o Srbsku,o válkách a o dalších věcech,které do této strojově psané knihy nepatří.15%.

21.06.2017 1 z 5

Víme svý Víme svý Věra Nosková

Má první kniha od této autorky a hned poslední díl trilogie.Tak to se povedlo.Stejně,jako tato kniha.Zase jsem o něco chytřejší a chápavější v tom,jak nás ženský vidí.Ale víme svý,že jo....85%.

19.06.2017 4 z 5

Herecká manželství Herecká manželství Michaela Remešová

Co se všechno schumelí mezi hereckými manželi.Povedená a čtivá kniha.70%.

06.06.2017 4 z 5