kilometr komentáře u knih
Tuhle knihu mi doporučil člověk,kterého jsem potkal tak trochu náhodou(a doufám,že ho ještě uvidím).Kniha se mi velmi líbila a docela čučím,že je to takhle rozmáchlá sága.První kniha od tohoto autora,který si mě hned téměř získal.Mám stejný názor a náhled na ženy,jako Petr ze Sioraku a jeho nejen milostné eskapády se mi velmi zamlouvali.Tudíž se nevidíme naposledy.85%.
Knihy o detektivu Jacku Taylorovi jsou velmi příjemnou změnou "knižního menu".Začínám mít tohoto chlastem prosáklého detektiva(?) čím dál tím více v oblibě.80%.
Slušně napsaná hovadina o ničem.Autor musel být permanentně pod vlivem alkoholu nebo těžkých drog.10%-za obálku.
Tak tohle je opravdu velice čtivé a né náhodou,je to to nejlepší z povídek fantasy a sci-fi za uplynulý rok.Doporučuji.90%.
Pro muže je to zajímavé v tom,že tak nějak pochopí,jak funguje ženský mozek a to byl i jediný důvod proč jsem knihu v polovině nezavřel,ale dočetl ji až do konce i když mi osudy sester,které se k sobě chovaly hnusně,byly u řiti.Doma bych nechtěl ani jednu z nich.65%.
Tak NESBO umí čtenáře zaujmout a i Syn se čte dobře.Jenže je to všechno tak neuvěřitelný,že to tomu slušnýmu feťákovi-zabijákovi prostě nesežeru.Ještě nad tebou nelámu hůl JO,mám tu HH.70%.
Velká snaha pana autora o romantiku v drsném severském stylu se nepovedla.Už dlouho jsem nečetl něco tak nevýrazného.Snad žijou šťastně....35%.
Tak tu máme příběh o tom,jak šéfredaktor deníku Hlas dne se i díky pražskému jezulátku na správnou cestu dá a ve své duši najde (snad) klid.Moc jsem to Hansovi nevěřil,dost podivný příběh.40%.
Nenechte si ujít světový bestseller!Jako fakt?Velmi nudná kniha.Tak nudná,že je ve své podstatě v regálech knihoven PŘEBYTEČNÁ.20%.
Není to tak čtivé,jako vynikající Zabiják.Ale i tak jde o knihu nadprůměrnou.70%.
Krásná kniha,která přibližuje pár lidí se svými problémy a bolestmi na cestě,necestě.100%.
Tohle si mi líbilo velmi,teď se to opravdu hnulo a četlo se to skvěle.nej díl série(zatím).Překvapením je postva Callahana.100%.
Další skvělá kniha made in King.Na mém pomyslném žebříčku ji řadím na 2.místo,o chloupek za Dlouhý pochod.100%.
Kniha,která se mi velmi líbila a mile mě překvapila.Pan Miloň Čepelka umí.100%.
Čtení knížek Mistra napětí je radost,je to jako návrat na známá místa,kde to známe a máme to tam rádi.
Nijak zvlášť "hrozné" mi jeho 4 povídky nepřišly,ale četly se výborně.
Mně osobně se nejvíce líbila třetí-ta byla dechberoucí.Takže díky,Mistře.(Jdu na Vaši další knihu......)
Kniha má výborný rozjezd.Reacher je neohrožený borec,který je kombinací Jamese Bonda,Johna Ramba a Jasona Bournea.
Policie pouze statuje,hrdina je v pohodě.....v závěru porazí vetchého 80-ti letého starce a je tu slavný konec.Díky za něj!
Zatím nejlepší kniha od S.Kinga o chloupek před Blazem a Holčičkou,která měla ráda Toma Gordona.
Idiot je v rámci lékařství zastaralé označení pro člověka postiženého těžkou mentální retardací (též slabomyslností či oligofrenií), tj. s narušenými psychickými funkcemi. Možnosti vzdělávání při takto silném postižení jsou většinou silně omezené. Česká psychiatrie v současné době slovo idiot nepoužívá zejména z důvodu jeho pejorativního výrazu a nahrazuje jej podle míry deficitu označením těžká nebo hluboká mentální retardace. Kniha byla velmi čtivá, i když se zase tak moc na 845 stranách neudálo. 80%.