klarinka9974 komentáře u knih
Úžasný, napínavý a povedený thriller, který si rozhodně musíte přečíst. Do poslední chvíle nemáte tušení kdo za to všechno může a podezříváte každého. Kniha se mi moc líbila a celý příběh mě pohltil.
Tak trochu jsem doufala v jiný (šťastný) konec, ale rozhodně hodnotím knihu jako velmi zdařilou. Příběh se skvěle četl, ale rozhodně bych nechtěla být pokosená.
Ze začátku jsem si myslela, že mě kniha ničím nepřekvapí a ani nenadchne a od půlky jsem příběh hltala slovo od slova. Kniha má krásnou obálku a samotný příběh i když je několikrát známý, je stejný ale přesto tak jiný.
Tento díl byl jeden ze slabších. Autor má rozhodně lepší díly a napínavější. Zde bylo vše od začátku vysvětlené a tak nějak jste si už jen užívali děj, který plynul jak měl a nic extra se nedělo. Pár zabitých lidí, ale žádné velké drama a napětí se nedočkáte.
Robert Bryndza je jeden z nejlepších autorů, který píše thrillery. Dokážete se do jeho příběhu vžít a prožívat jisté situace, jako by jste byli vy samy součástí jeho případu. Od začátku do konce jsou jeho knihy napínavé a je nemožné knihu vůbec odložit. Tento díl byl opět plný napětí, pochybností a zvratů. Erika si dokáže jít za svým cílem a pokaždé se snaží udělat všechno proto, aby vraha chytila a dala mu co proto. Obálky jsou čím dál lepší a rozhodně by byl hřích nepřečíst si další případ Eriky Fosterové!
Rozhodně se mi více líbili měsíční kroniky, těm se prostě nic nevyrovná ale i tato kniha stála za přečtení, jen sem doufala v jiný konec.
Po dlouhé době jsem potřebovala něco romantické a tato kniha mě naladila nejen na Vánoce ale i na krásu Paříže. Nehodnotila bych jí, jako nepovedenou. Každý milovník romantických příběhů si přijde na své a láska bude pršet všude okolo vás.
Jako vánoční kniha u mě zabodovala. Naladí vás do Vánoční nálady a je to příjemné a zamilované čtení.
Kniha se mi líbila. Byla to taková oddechovka na dlouhé zimní dny, jen jsem očekávala lepší konec, nějaký ten happyend. U knihy jsem se hodně nasmála a kdyby byla delší, nejspíš bych mluvila jako oni :D
Tento příběh mě opravdu bavil. Miluji pohádky a tato byla zase úplně jiná a přesto skvělá. Od začátku jsem si Ellu oblíbila, jak byla silná a snažila se všechno zvládnout sama a Cinder? I ten namyšlený, zbohatlí frajirek si mě získal. Doporučuji, jejich příběh se vám bude líbit.
Kniha mě překvapila. Myslela jsem si, že to nebude můj šálek kávy, ale nakonec se ukázalo, že celý děj se skvěle četl a hlavní hrdinku jsem si zamilovala. Dokonce i Milese, který není tak hrozný jak se zdá.
Já jsem z této knihy stále zmatená. Očekávala jsem nějaké větší napětí, možná i velké tajemství, které se nakonec odhalí. Sice tam jedno jisté bylo, ale rozhodně to pro mě nebyl žádný VAU efekt.
Kniha se četla úplně sama. Prožívala jsem každou kapitolu a rozhodně doporučuji. Hodně jsem doufala ve šťastný konec.
Kniha se četla moc dobře, celý příběh vás drží v napětí co se vlastně stalo a na čí stranu se máte obrátit. Do poslední stránky jsem byla zmatená a tak trochu jsem od celého děje očekávala jistý zlom a překvapení. Nejspíš bych to jako detektivku nehodnotila, spíš jako ženský román k zamyšlení.
Opět mě autor nezklamal, musím ale říct, že se mi předešlé díly líbili více. Bylo v nich víc napětí a záhady. V tomto díle se hledá vrah a nakonec přijde velké překvapení. Kniha se četla dobře, jen škoda za méně napětí a akce.
Bylo opravdu těžké se začíst. Mám tuto autorku moc ráda, řadím ji mezi oblíbené ale tato kniha mě zklamala. Děj se zbytečně dlouze natahoval. Snad další kniha bude o něco lepší.
Krásný příběh o lásce, která trvá věčně. Kniha má úžasné pouto, které vás pohltí.
Kniha má tak krásnou obálku, že je škoda po ní nesáhnout. Jenže, ten děj je nekonečný, i když má kniha jen pár stránek, které bych měla za den až dva přečtené, tak tato kniha trvala věčně. Do čtení sem se musela nutit a celkově mě ani nenadchla.
Mě se ta knih líbila. Všechny příběhy na sebe skvělé navazovaly a co nebylo vysvětlené v předchozím, se hned vysvětlilo v dalším. I když nebyli příběhy dokončené, tak na mě celá kniha zapůsobila a dala bych šanci i dalším knihám od této autorky.
Tak jako Dívka v ledu, tak i Noční lov mě ihned vtáhl do děje. Vše bylo pořádně napnutý a občas i děsivý. Robert Bryndza je spisovatel, který dokáže čtenáře zaujmout jak obálkou, tak samotným dějem.