Klarisska1 komentáře u knih
Zvláštní, ale přesto nádherná. Taková strašidelnější pohádka, ale do knihovny večer asi nepůjdu.
Celou knížku jsem si jen říkala, proč je to jen tak oblíbené. Knížek o podobných tématech je přece mnoho a jsou o mnoho lepší. ALE pak přišel konec a ten všechno změnil. Takže určitě musím dát 5*.
Miluju knihy, které se věnují právě tomuto tématu a proto jsem si také říkala, že už mě nemůže nic překvapit. To jsem se, ale pletla může. A to jak příběh ,,Josefa" tak i příběh Minky. Kdo to nečetl nepochopí.
Moje první knížka od Jojo. Musím uznat, že kniha mě vtáhla mezi své stránky a já jsem ani neměla možnost dostat se ven než kniha skončila. Jinými slovy předtím než otevřete tuhle knihu tak si vezměte dovolenou, budete ji potřebovat.
Naprosto úžasná kniha..... nemám slov jak byla nádherná... Vyvolávala ve mě mnoho pocitu a nebudu lhát, ale dokonce jsem i brečela a jak.... :-D
Celá série pro me byla velmi čtiva a nemohla jsem se od ni odtrhnout.... Ale musím uznat ue me tento poslední díl v něčem zklamal.....
SPOILER
Fandila jsem Adrianovi do poslední chvíle i když mi bylo jasné jak to celé dopadne...... Bylo mi Adriana líto ze to takhle s ním dopadlo.
Velice zajímavý námět..... Knížka se mi celkově velmi líbila az na ten konec ten jsem očekávala trošku více popsány a šťastnější.
Knížka mi přišla chvílemi velmi zdlouhavá a docela nudná, ale i tak jsem ji nemohla odložit a nějak se dopracovala az do konce a jsem ráda ze jsem tak učinila. Konec byl jako vždycky fenomenální a ihned jsem musela popadnout další a zároveň poslední díl.......
Velmi rychle jsem se do ní zacetla a bez problémů přečetla za jeden den. Určitě doporučuji :-)
Nadhera urcite doporučuji je velmi dojemna v nekterych chvilich se mi po tvari spustili slzy
Nadherny avsak smutny pribeh je i velmi k zamysleni precetla jsem ji velmi rychle
Nadherna kniha ovsem byla by hezci kdyby byl vice popsany konec
Krasna ale cetla jsem mnohem lepsi ovsem obsahovala zajimavy dej
Nejlepší kniha od Řehackove a to ze ma spoustu nadhernych knih ale tato je podle me nej dojemna a navic podle skutecne udalosti