kleria | Komentáře u knih | Databáze knih

kleria kleria komentáře u knih

Chlapec na dřevěné bedně Chlapec na dřevěné bedně Leon Leyson

Wow, tak takhle mě kniha snad ještě nikdy nerozsekala. Opravdu silný příběh. Tuhle knihu by jsi měl přečíst každý kdo v té době nežil a uvědomit, že to vůbec nebylo lehké, hlavně pro Židy během druhé světové války. Nejhorší pak je když se uvědomíte, že tato kniha je skutečná a že se to doopravdy stalo.. mě akorát běhá mráz po zádech a na tuhle knihu budu určitě teď pár dní myslet. Knížku jsem právě teď dočetla a když tohle píšu tak nemůžu pomalu ani psát, protože jsem z knihy vážně mimo a radši už nebudu nic psát, určitě to pak nebude dávat ani smysl!!! Knížku strašně moc doporučuju přečíst..

26.01.2014 5 z 5

Přebyteční Přebyteční Gemma Malley

Úžasná knížka, plná překvapení a zvratů. DOPORUČUJU!!

24.01.2014 4 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

No co ten konec??? Ještě teď na to koukám.. a nevěřím tomu pomalu :D. Dneska rozhodně musím ještě rozečíst třetí díl :), jinak se asi zblázním :DD. Jinak to byla úplně úžasná knížka, díky konci se mi knížka líbila snad ještě víc než první díl :). Dokonalá knížka :). Přečtěte si to!

13.12.2013 5 z 5

Životy, které jsme ztratili Životy, které jsme ztratili Megan Crewe

Wow to bylo úžasné, oproti jedničce to bylo úplně něco jiného, ale strašně se mi to líbilo :D. A ten konec, byl snad otevřenější než u prvního dílu, teď jenom doufat že u nás vyjde třetí díl co nejdřív, jinak se asi zblázním :). DOPORUČUJU!! :)

16.11.2013 5 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Wow, nečekala jsem se, že se mi budu tolik líbit i druhý díl, na jedničku to nemá, to vím :), ale i tak to byla úžasná knížka a na Roberta jsem změnila úplně názor.. V první díle jsem ho totiž moc nemusela. Koho jsem si pak oblíbila byl Johnny, u něho jsem se v knížce hodně nasmála. :D. Je to úplně něco jiného než jednička, ale i tak je to skvělý příběh který by si měl každý přečíst!! Nechybí tomu humor, vtipy, romantika, napětí a ani akce, prostě v téhle knížce najdete aspoň od každýho trochu :). DOPORUČUJU!!!!!

31.10.2013 5 z 5

Pohádkový zločin Pohádkový zločin Krystyna Kuhn

Moc pěkná knížka, škoda jen, že byla tak krátká :D

12.10.2013 4 z 5

Espressologie Espressologie Kristina Springer

Moc pěkná knížka, která mě mile překvapila, sice to není nic extra, ale i tak se mi knížka dost líbila a to jsem fakt nečekala. Pro mě jedna z nejlepších oddychovek co jsem četla :-). DOPORUČUJU!!!

07.09.2013 5 z 5

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Tento díl se mi líbil už o trošku miň než první díl, já nevím jak komu, ale mě tu chyběl Edward a já nevím já nějak Jacoba nemusím a Bella pro mě taky není nějak extra postava. Ale konec se mi líbil, takže aspoň tak :DD.

16.08.2013 3 z 5

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

Nádherný příběh, v polovině mi to přišlo trošku víc nudné, ale tato kniha od teď patří mezi mé nejoblíbenější :). DOPORUČUJI :)

08.07.2013 5 z 5

Rozum a cit Rozum a cit Jane Austen

Krásný příběh, kniha mě dostala, ale i přesto si myslím že Pýcha a předsudek mě bude bavit o trochu víc :). Kdo tuto knihu nečetl, ať si ji rozhodně přečte, stojí za to ;D.

04.07.2013 5 z 5

Zombie blondýny Zombie blondýny James Brian

Vážně úžasná kniha, jak tak koukám mnozím se nelíbí, ale mě bavila a byla pro čtivá skoro od začátku až do konce ;).

17.06.2013 5 z 5

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Strašně chci vědět jak to všechno dopadne. Ten konec mě děsí ještě teď, jinak pro mě nejlepší díl zatím.. ;). DOPORUČUJU.

30.05.2013 5 z 5

Zlatá lilie Zlatá lilie Richelle Mead

Úžasná kniha :), nejhorší byl ten konec :/ protože teď musím čekat takovou dobu na třetí díl, je to strašný :D. Je taky pravda že ve VA jsem Sydney moc nemusela, ale teď jsem si jí oblíbila. Jinak mi ve druhým díle mi chyběla Rose :/ :)).

07.03.2013 5 z 5

Temné šílenství Temné šílenství Wulf Dorn

Tak tohle byla vážně bomba!! :) Opravdu jsem nečekala, že se mi to bude až tak moc líbit, přeci jen tenhle typ knížek já moc nečtu, ale aspoň jsem byla mile překvapena. :) Byly chvíli kdy jsem se i opravdu bála.. Nikdy jsem nevěděla co můžu od knížky čekat a až dokonce jsem neměla ponětí jak to můžu vlastně celé skončit a dopadnout. Všem kdo máte rádi thrilery můžu knížku jenom DOPORUČIT!!! :)

31.07.2015 5 z 5

Nejtemnější hodina Nejtemnější hodina Barbara Erskine

Dokonalá kniha!! :) Pokud máte příběhy z druhé světové války, napínavé příběhy s originálním nápadem, tak tahle kniha bude přímo pro Vás :). Strašně moc se mi to líbilo.. Knížka byla čtivá, autorčin styl psaní jsem si přímo zamilovala a ke konci se mi chtělo i brečet. Za poslední dobu jsem poznala trochu jak může být život nespravedlivý někdy a tahle kniha mě o tom bohužel přesvědčla ještě víc. Na knihu Měděný jezdec to u mě zdaleka nemá, ale pokud i vy jste tu knihu četli tak si rozhodně přečtěte i tuto :)). Určitě se bude řadit mezi nejlepší knihy za tento rok. Moc DOPORUČUJI!! :)

20.07.2015 5 z 5

S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

Opravdu skvělý náměť.. Už jen kvůli tomu se mi knížka dost líbila, jen jí musím vytknout bohužel to, že mě styl psaní moc nesedl a měla jsem s tím trošku problém, ale příběh to celé vyrovnal a proto knížce musím dát aspoň 4 hvězdičky. Jinak film jsem již taky viděla a v tomto případě mi sednul o trošku víc:).
Kdo máte rádi romantické knížky, můžu tuto knihu jenom doporučit, jen asi opravdu nesedne každému :)).

26.04.2015 4 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Bylo to super čtení. :) Green píše skvěle a jeho knihy budou patřit mezi mé nejblíbenější. Co se týče samotného příběhu, myslím že mohlo být víc propracovanější, ale i tak se mi to strašně líbilo. Brzo se chystám na další jeho knihu tak snad se mi taky bude líbit :). Vřele doporučuji! :)

26.04.2015 4 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Ze začátku jsem byla nadšená, kniha mě pohltila hned a měla jsem pořád nutkání číst dál a dál :). V polovině knihy už to nebylo takový a prostě kniha mě tak trochu přestávala bavit, i když jsem se u toho nenudila, protože kniha byla stále dost čtivá. :) Co mi na knížce vadilo nejvíc bylo to že na mě byla prostě až moc romantická, prostě některé ty scény.. ne že bych to nemohla číst, ale přišlo mi to už přehnané někdy. Možná jsem taky knížku nečetla uplně ve chvíli kdybych jí číst měla. Kdybych teď neměla to blbé období, třeba bych se na celou knihu koukala jinak, kdo ví :). Rozhodně to ale není vůbec špatná kniha. Samotný náměť knihy se mi líbil a pokud vy máte rádi tyto knihy tak vám tutu můžu jenom doporučit!! Sama se popravdě těším co přinese další díl a doufám, že bude lepší :).

17.11.2014 3 z 5

Selekce Selekce Kiera Cass

Dokonalá knížka!! :) Není to sice nic převratného, ale mě se to strašně líbilo. Posledních 14 dní mám problém se do jakékoliv knížky začíst a této se to povedlo a to už je pomalu co říct, jenom 200 stránek jsem přečetla ani ne za dopoledne. Upřímně fandím Maxonovi, protože Aspena jsem akorát na konci už skoro nesnášela :D. Už teď mi ta kniha strašně chybí, a doufám jen že druhý díl vyjde u nás co nejdřív :). Všem doporučuji!!! :))

15.11.2014 5 z 5

Vždycky budeme mít léto Vždycky budeme mít léto Jenny Han

Nikdy jsem popravdě moc nečekala, že by mě tato série tolik oslovila. Už od prvního dílu jsem čekala takovou fajn oddechovku, nic extra, ale jsem fakt mile překvapená. Pro mě byl tento díl asi nejslabší, ale i tak vám tuto knihu můžu strašně doporučit!! Díky konci bych klidně brala pokračování, abych věděla co se dělo z hlavními hrdiny dál :)).

08.11.2014 4 z 5