kn23 komentáře u knih
Zbožňujem Harryho a aj jeho brata,ale v tejto knihe... neviem čítala sa mi ťažko,ale možno len preto, že predtým som čítal krutú rozlúčku a tam to fungovalo o čosi lepšie čo sa vztahou medzi bratmi týka.
Polročné čakanie sa mnou a ďalšie ma čaká. U mňa zatiaľ najlepší Dan, ale vždy tá hnusná politika...ale na druhej strane som sa aj nasmial, kde je Kamil, núdza o vtipné dialógy nie je.len...
Trošku iný Grisham na akého som zvyknutý,ale bavilo ma to,ani chvíľu to nenudilo.celkom príjemná zmena
Tento pribeh sa cital sam,ani nachvilu som nevedel prestať,od zaciatku az do konca putave citanie.a hlavnym hrdinom fandite celu knihu
Bolo to super alee...teraz citam Vyjednavaca od Forshytha z 92 roku a zatial vsetko sedi od a po z.
Opät brilantny Harry,len uz asi nikdy nenajde pokoj.Ale tak ma ho aspon Rachel
Asi najzamotanejsi pribeh od autora,ale s jednoduchym vysvetlenim.opät skvele citanie ako vzdy
Zatiaľ najlepší Theorin podľa mňa.Gerlof je skvelý a aj som trošku fandil tej zápornej postave
U mna zatial najslbsi Allon,ale aj tak precitany naraz.z mojho pohladu mu arabi sedia viac ako rusi
Silva nesklame, opäť posledné strany na jeden dych,ale ....Gabi už musí mať aspoň 70 rokov a vždy vo forme,Ari asi fakt nesmrteľný.asi len ten vek v každej knihe môžem vytknúť,ale ináč za 10bodov.napinave ako vždy
No,zas o niečo múdrejší,ale opäť musíme čakať ako sa to celé vyvinie.tak nech už sú vianoce.
Skvele ako vzdy.silva ma dostal, len preco az po 20tich rokoch?????teraz musim citat to co zozeniem a nie po poradi.preco som ho len tolke roky ignoroval? U mña majster spionazneho romanu
Ak by ho Ken Follet zazaloval...no neviem.zeby opisal ostrov burok?