kneslova kneslova komentáře u knih

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Taková milá kniha s milými postavami a prolíná se s humorným nadhledem, skvěle napsáno i když mám od této spisovatelky své jiné favority v knihách.

04.06.2017 5 z 5

Stačí jen dotyk Stačí jen dotyk Colleen Oakley

Moc hezká knížka, skvěle napsaná, není smutná a není veselá, i když je to fikce, jakoby byla ze života

01.05.2017 5 z 5

Pohřbení Pohřbení Kendra Elliot

Zajímavý a dobrý námět knihy dost kazí přehnaně obsáhlý popis vztahu mezi hlavními hrdiny. Takže je to zamíchaný thriller s románem pro ženy, což žádnému z těchto žánrů nepřidalo. A ta závěrečná scéna je trochu mimo - překombinovaná- málo uvěřitelná. Jak zde pode mnou už bylo napsáno, myslím, že mnohem lepšího výsledku by se dosáhlo zminimalizováním popisu milostného vzplanutí hlavních aktérů. Tak mezi 3 a čtyřmi hvězdičkami. Na hodnocení přidávám za dobrou čtivost knihy

11.02.2017 4 z 5

Druhý život Druhý život S. J. Watson

Opravdu dokonalý psychothriller, stejně jako Dřív než půjdu spát. Pomalejší rozjezd, ale s pžibývajícími stránkami se zvyšuje napětí a ke konci jsem čtení nemohla odložit, i když jsem měla své tušení ... a ten úplný konec, tak trochu otevřený - super

18.12.2016 5 z 5

V mlze V mlze Caroline Eriksson

Výborná obálka, vevnitř knihy velice slušný psychothriller, jak zde už je napsáno, s postupujícími stránkami se stále mění, co jste si původně o ději mysleli...

18.11.2016 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Perfektně napsaná kniha, dokonce s mírným humorem, řadí se k těm nejlepším, co jsem od L. Moriarty četla.

02.11.2016 5 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm Tess Gerritsen

Má to spád, má to napětí, perfektně napsáno, výborná kniha. Trochu jiná než jsme u Tess zvyklí, ale výborná

04.09.2016 5 z 5

Abeceda strachu Abeceda strachu Jenny Berthelius

V době kdy jsem tuto knihu četla poprvé to byla pro mne naprostá bomba. Prožívala jsem to napětí a knihu jsem měla v nejoblíbenějších detektivkách. Nedávno jsem ji znovu četla a nyníuž to je přece jen mimo dobu. Ale to vylíčení atmosféry strachu v obou detektivkách bylo prostě mistrné.

13.07.2016 5 z 5

Tma Tma Bernard Minier

Knize dávám 5 hvězdiček a tentokrát je to hodně velký psycho...

11.06.2016 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Ač nejsem zrovna nadšencem povídkových knih, tato byla tak dovedně poskládaná, že si to zaslouží obdiv, jak se podařilo poskládat a proplést tolik částí v příběhu dohromady a přitom obraz každé zúčastněné ženy zvlášť. Dobrá kniha, tak za 4,5 hvězdiček.

09.05.2016 4 z 5

Vše, co jsme si nikdy neřekli Vše, co jsme si nikdy neřekli Celeste Ng

Na to jak náročné téma se v knize zpracovává byla napsána velmi dobře a čtivě, ano ta kniha je velmi dobře napsaná a po skončení knihy na mě padá smutek. Kolik nedorozumění je mezi lidmi a to i blízkými.

08.04.2016 5 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Mírně, ale ne příliš nadprůměrný psychothriller. Že by se kniha nedala odložit, to ne, ale děj se posunuje pomalu dopředu a jeho hlavní váha je na vykreslení psychologie všech postav...Já bych tam viděla trochu akce.

03.02.2016 4 z 5

Pamatuji si vás všechny Pamatuji si vás všechny Yrsa Sigurðardóttir

V této knize mi chybí právnička TÓra, ale musím napsat v knize je mistrně vylíčená strašidelná atmosféra - lidé na odlehlém ostrově - člun přijede až v určenou dobu, pomoci se nelze dovolat a plyne noc za nocí a stále se něco děje při čem běhá mráz po zádech.... nadpřirozených jevů je tam na detektivku z mého pohledu příliš, ale výborná kniha

01.02.2016 4 z 5

Pusinka Pusinka Sophie Hannah

Mnohem lepší než Bludná sdělení. Hodnotím tak 4,5 hvězdiček, zajímavé téma, děj plyne dopředu, slušně napsáno, mohu doporučit

14.12.2015 4 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Rachel Abbott

Výborná napínavá detektivka. Není co vytknout. Spi sladce se mi také líbilo moc a moc. Doporučuji vám k přečtení.

18.11.2015 5 z 5

Běsni a zuř Běsni a zuř Becky Masterman

Tato kniha mě příjemně překvapila, hlavní hrdinka 59 letá dáma, ale pozor, není to jako slečna Marplová, je to akční žena , agentka FBI. A celý příběh, úžasně čtivá kniha, občas se prostě i uchechtnete .... já jsem spokojená a není nic, co by se muselo vytknout, přečtěte si to...

25.09.2015 5 z 5

Krev na sněhu Krev na sněhu Jo Nesbø

Slušně psaný příběh, nejvíce mi připomíná povídky starších spisovatelů detektivek, které jsem četla před mnoha lety. Má pravdu pisatel pode mnou, kdybyste to nevěděli, neuhodnete, že to psal J. Nesbo.

31.08.2015 4 z 5

Bludná sdělení Bludná sdělení Sophie Hannah

Detektivka se slušným potenciálem, které však něco chybí a tudíž je pro mě lehce zapomenutelná, že jsem ji kdy četla...v edici Bestseller nevím nevím, za mě ne, ale jinak celkem ucházející detektivka. Trochu nadhodnotím a dám 4 hvězdy

07.07.2015 4 z 5

Spi sladce Spi sladce Rachel Abbott

Já jsem nadšená, velice napínavý thriller od kterého jsem se těžce odtrhovala. Napětí od začátku, silnější v první než druhé půlce knihy, pro příznivce Nocí s nepřítelem...super, pět hvězdiček

21.04.2015 5 z 5

Trofej Trofej Steffen Jacobsen

Za mne mohu říci - nadprůměrný thriller. Děj běží a napětí je přítomné hned od začátku a nepolevuje do konce. Sympatičtí hrdinové, nápad dobrý a uvěřitelný, jsem velmi spokojena a nadšená.

16.03.2015 5 z 5