kneslova kneslova komentáře u knih

Vykrvácet Vykrvácet Michael Robotham

To je můj oblíbený autor, všechny knihy od něj mám přečtené, oblíbila jsem si i hlavního hrdinu s jeho parkinsonem, tentokrát bych řekla, že se mi některé líbily více jak to bývá, přesto 5 hvězdiček, autor detektivky psát umí.

08.08.2019 5 z 5

Pouhý stín Pouhý stín Karine Giébel

Tak to je opravdu těžce psychothrillerová kniha. Problém je v tom, že postavy a hlavně ta hlavní mi byly hodně protivné a nesympatické a i takhle je vytvořit je umění.. Ale musím ohodnotit nesmírně kladně ten konec, to je síla. Počtení pro milovníky tohoto žánru je to nadprůměrné. A já doporučuji.

24.06.2019 5 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Není úniku bylo velice dobré, ale Na dostřel je pro mne ještě o chloupek napínavější, Výborný thriller, čtivý, hlavní dva hrdinové sympaťáci jako hrom a cca od půlky už jsem se nebyla schopná odtrhnout a zběsile četla až do konce. Výborně napsáno, pravděpobnost, že by se to mohlo stát vem čert, tady mi to nevadilo. V záplavě knih je to nadprůměr

08.03.2019 5 z 5

Hluchavky Hluchavky Luboš Panda (p)

Opravdu výborné, až při četbě mi došlo, jak znevýhodněni jsou hluší lidé, jaký je problém se jen naučit číst... moc hezky napsáno

18.02.2019 5 z 5

Moudrost starých psů Moudrost starých psů Elli H. Radinger

Krásná kniha, plná dobrých myšlenek a tak vůbec. Pro milovníky psů obzvláště.

25.12.2018 5 z 5

Pasažier 23 Pasažier 23 Sebastian Fitzek

S. Fitzek se v tom, co píše dobře vyzná a tento psychothriller to potvrzuje. několikrát v knize nechá čtenáře číst určitou situaci, aby za chvíli zjistil, že se odehrálo něco úplně jiného. A to včetně prvních stran. Vynikající talent, výborná kniha.

17.07.2018 5 z 5

Hořká sezona Hořká sezona Tami Hoag

Té knize nejde nic vytknout, Výborně napsaná detektivka, sympatičtí vyšetřovatelé, čte se to samo.

28.05.2018 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Za mne - skvělý thriller, je to napínavé, je to dobře napsáno, ani jsem nečekala, že mne tak chytne. Příběhem se line i dějová linie toho dne, kdy se masakr odehrál a obě se spojují na závěr.

09.02.2018 5 z 5

Má je vina Má je vina Clare Mackintosh

Velké plus, které se musí ocenit je neuvěřitelný obrat v druhé části knihy, jelikož myslíte , že čtete o něčem jiném než je skutečnost, jinak pro mne průměrný příběh. Ale velká fantazie autora a velice doporučuji

27.10.2017 4 z 5

Nadobro ztracený Nadobro ztracený Harlan Coben

Bravurní příběh jako vždy od tohoto výborného spisovatele, ale přesto má lepší knihy, za mne tak 4,5 hvězdiček, tihle hrdinové mi nijak k srdci nepřirostli

10.07.2017 4 z 5

Temná hmota Temná hmota Blake Crouch

Za mne geniálně napsaná kniha, jak jsem začala číst, tak jsem se prostě nemohla odtrhnout, opravdu ne. Právem v Bestsellerech. Pět hvězdiček

05.05.2017 5 z 5

Maminka neříká pravdu Maminka neříká pravdu Michel Bussi

Přiznávám, že Vážka mne moc neoslovila. Tato kniha mne však chytla od samého začátku. Výborná zápletka, uvěřitelné všechny postavy. Ač je příběh dosti obsáhlý, na čtivosti mu to neubírá. Pro mne to mělo až takový mysteriózní nádech... aguti, dětská psychika.. a jak se to ke konci pěkně poskládalo do sebe, výborná kniha

06.01.2017 5 z 5

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

No, výborně napsaný detektivní příběh, všechna čest, ale půl bodu bych tentokrát strhla za příliš mnoho psychopatů(jak už někdo níže napsal) a za mne hodně nepochopitelné chování hlavní hrdinky.

17.11.2016 5 z 5

Dvojí život Dvojí život Diane Chamberlain

Jak už zde je psáno, výborně napsaná kniha a hlavně ke konci to nabírá spád, já jsem typovala možné rozluštění, ale autorka mě převezla. Zajímavý, čtivý příběh, známe opravdu své přátele?

24.08.2016 5 z 5

Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Po Stříbrné zátoce jsem trochu s obavami sáhla po této knize, ale jsem nadšená, postavy v knize jsou všechny úžasné a svérázné, milý humor, několikrát jsem se musela nahlas rozesmát a to mám ráda. Jak se děj rozjíždí, tak je jasné jak se to bude dál vyvíjet, ale to vůbec nevadí. Velice milá kniha.

12.06.2016 5 z 5

Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Výborně napsaná kniha a to tak, že se poohlídnu po dalších knihách autorky. Klobouk dolů, že taové spisovatele máme u nás v Česku

18.05.2016 5 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

L.M. píše knihy o vztazích, píše velmi čtivě, toto je třetí kniha, co od ní čtu a pro mne byla z nich nejlepší. Pro mne mnohem lepší než Na co Alice zapomněla. Obracela jsem stránky a příběh pomalu plynul a já bych ráda četla ještě dál, i když útlá to kniha zrovna není...
Důkladně prokreslené postavy a žádná z nich prostě není záporná, i když se to tak může jevit...hodně se mi to líbilo - 5 hvězdiček

23.03.2015

Lovec očí Lovec očí Sebastian Fitzek

Pokračování výborného Sběratele očí, jak sám pan Fitzek píše tyrto knihy by se měly číst v pořadí jak vyšly, jinak se dost ochudíte. Sběratel očí je skvělý a tento díl je ještě temnější a zvrhlejší. Od knihy jsem si musela dávat přestávky , protože jsem se vžila do děje a psychické napětí bylo neúnosné. Těžký psychothriller, obdivuhodně napsáno....5 hvězdiček

16.03.2015 5 z 5

Tak vchádza svetlo Tak vchádza svetlo Louise Penny

Jelikož jsem si oblíbila Three Pines vrhla jsem se i na tuto knihu, a jsem nadšena, to je ale jízda, z pomalého začátku se děj zrychluje a ke konci je napětím srovnatelná s kdejakým thrillerem. Posledních pár stránek jsem prostě musela dočíst, i když dávno byl čas na spaní, nedalo se odtrhnout. Na mě to působí jako zlepšování od Zátiší každým dílem..

15.01.2015 5 z 5

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Konečně další kniha z edice bestsellerů, která tam podle mne má své místo, od prvních stránek zajímavé a napínavé čtení, myslím si, že pachatel se uhodnout dopředu nedá, prostě opravdu skvělá detektivka.... naprosto převyšuje Ostré předměty

26.01.2014 5 z 5