kniha komentáře u knih
Skvělá. Knížku jsem si užila. Každá věta, každé slovo, pomalu se odvíjející děj přesně zapadalo do příběhu. Lidská mysl mě bude stále fascinovat.
Opět knížka, kterou musíte číst na jeden zátah. Postupně se rozmotavá nitka příběhu a vy stále chcete vědět jak to bylo dál.
Nádherný lidský příběh o hledání sebe sama. O důsledcích rozhodnutí a vlivu na život našich nejbližších.
Výborná. Odpočinková knížka jak si jít za svým snem. Larkova já kvalitní spisovatelka. Každá její knížka je zážitek.
Dočteno a byl to mazec. Dva dny jsem prožívala pocity matky a nastřídačku dcery. Nevěřícně otáčela stránky a čekala na konec. Výborně napsané, reálné a ten pocit na konci...
Četla se skvěle. Napínavá. Když mě knížka vtáhne do děje.. Déšť, džungle..
Knížka se dobře četla. Stálé napětí, nápadité zápletky. Těším se na další knížku.
Super. Napínavé čtení. Vyšetřování se střídalo s dějem, který se odvíjel od začátku.
Příběh, který vás nutí číst dál dokud neotočíte poslední stránku.
Výborná knížka. Četla jsem ji už dřív a je pro mě nezapomenutelná. Překvapivý závěr.
Příběh se vám odvíjí před očima a nevnímáte ubíhající strany. Napětí, vzrušení, smutek....
Krásná knížka, příběh k zamyšlení. Jedna z těch, ke kterým se budu vracet.
Opět výborný díl. Mám ráda celou tuto sérii, která je pro mne velmi čtivě napsaná. Doufám, že bude hodně dlouhá.