kniha komentáře u knih
Oba díly jsou výborné. I když jsem nečetla, myšlenkama jsem byla stále v příběhu a těšila se na každou další stránku. Velmi čtivě a poutavě napsané.
Výborně napsaný psychologický thriller. Byla jsem v napětí celou dobu až do gradujícího závěru. Bavil mě i do příběhu zapojený osobní život hlavní vyšetřovatelky.
Skvělá psychologie postav, lži, zatajování, rodinná tajemství....Já jsem z knížky nadšená.
Za mě nejlepší díl série. Jiný, nezapomenutelný děj a dokonale popsaná atmosféra.
Výborný psychothriller, který musíte číst na jeden zátah.
Výborný psychologický příběh ze života. Skvěle napsané, ráda se k němu vrátím.
Opět ponoření do příběhu současném i minulém, kdy přestáváte vnímat čas.
Jako vždy u knížek Lucindy Riley potěšení z příběhu, prolínání časových rovin a příjemný čas strávený v příběhu jedné ze sester. Ještě teď slyším rytmus flamenca.Příběh ke kterému se ráda vrátím.
Knížkou jsem se protrápila až na konec. Hodně jsem se vracela a musela dohledavát souvislosti. Tak snad další autorova knížka mě sedne líp.
Pro mne zajímavý pohled na úsek dějin z pozice ochutnávačky. Velmi čtivé. Doporučuji.
Příběh se četl dobře, jen pár věcí mě přišlo uspěchaných a někdy méň uvěřitelných.
Příběh o vztazích.. generacích... odpouštění... vině.. Pro mě opět úžasná J. Moyes
Knížka předčila očekávání. Od půlky jsem nevěřila jak se to parádně rozjelo.
Skvěle napsaný příběh, knížka se čte jedním dechem. Rodina, vztahy..
Od první stránky jsem věděla, že je to knížka, která mě nepustí dokud ji nedočtu. Příběh jsem prožívala s hlavní hrdinkou a držela jí palce v boji o sebe a svou rodinu.