Knihomolka506 komentáře u knih
" Z doby kamenné"
Krásný příběh pro děti o známém mravenci Ferdovi, který není jako ostatní - je jiný, ale v dobrém. Rád každému pomáhá a u toho se většinou dostane do trapasů.
"Z doby kamenné "
Četla jsem jako dítě vyššího věku. Krásný příběh pro děti o známém mravenci Ferdovi, který v tady tom díle učí děti jak v knize tak ty, které právě knihu čtou s prvním čtením. Skvěle napsané!
" Z doby kamenné"
Četla jsem jako puberťák a moc se líbila taky pohádka. Kryštúfka Robina, Ijáčka, Klokanka a další postavy budu mít zapamatované celý život.
Knihu mi půjčila kámoška v prváku na střední a takhle jsem objevila další super autorku. Napinavý a srandovni příběh o jednom výměnném pobytu , pěkném a sympatickém klukovi a vztahu mladého páru.
Dva králíci a ještě mluví , krásné nejen příběhy, ale i večerníček. V dětství jsem ho milovala :)
Večerníček pro děti formou audio. Pěkné a vtipné příběhy dvou zvířat v lese , kde spolu bydlí v parezové chaloupce. Hlas - herečka Jiřina Bohdalová
Poslouchala jsem je poprvé a musím napsat, že se mi to, aj když jsem něčemu nerozuměla moc líbilo.
Jak by dopadla pohádka o Sněhurce, kdyby si nekousla....? Kdoví, tenhle díl z edice Co by kdyby čtenářům přináší humorné teorie jak to asi mohlo skončit. Hlavní vypravěči jsou malé děti.
Ne moc příjemné čtení na léto. Ale napinavý příběh o jedné velké lásce, rodině a tragédii. Celou dobu se řeší smrt mladé dívky z pohledu více postav - rodičů, oběti, mladého kluka.
Televizní přenos soutěže je ztracený. Teda hlavně se hledá ztracený moderátor. Holky na stopě mají další případ...
Berlín - misto zločinu a samozřejmě divokých honiček. Divadelní představení je v ohrožení ! A nejen to , ale i osobní holčičí tajnosti :)
krásná sbírka českých pohádek, ke které se ráda vracím:-)
Poprvé jsem je četla u tety v zahraničí - jsou napůl Češi takže nějaké české pohádky doma mají...
Pokračování prvního dílu románu Hrdinou snadno a rychle. Vtipné, ale zdá se mi, že je to spíš pro takové ty zblazněné fifleny a teen romantičky. První díl byl lepší... ale hlavní postava má ráda Manga jako já takže aspoň něco.
(audio - yt) Ali baba je leader velké skupiny loupežníků. Známá je věta- sezame otevři se, kterou řekne Ali baba a dostane se do skály. Co tam najde a jak příběh skončí?
(audio - yt) Sestra vypráví mladším sourozencům na dobrou noc pohádku o jednom letícím a mladém vílákovi. Zachranuje svět a chudé lidi. Ale taky plní dětská přání. Objeví se u sourozenců?
Story plná střílení, akce, automobilových honiček a napětí. Dvě mladé holky, které by se daly popsat jako Jack Rozparovač v sukních honí zloděje a kriminálníky. Celý příběh je něco mezi Jackie Chanem a známou dvojkou Terreence Hillem a Budem Spencerem. Chtěla bych si přečíst další díly ze série.
Rereading po letech. V tomhle díle se naše známá Stella seznámí se zvláštní holkou , která na první pohled vypadá jako z jiného světa. Příjmou nováčka do party?
Super detektivní případ aneb snažte se vyhýbat mlýnům :)
Další díl ze skvělé letní série s vůní moře, písku a hlavně prázdnin! Stella je mladá dívka, která se přestěhuje do jiného města a se spolu s partou kamarádů zažívá různé dobrodružství, potkává nové a nové lidi a hlavně ji nechybí humor.