Knihomolka506 komentáře u knih
Knihy o dobrodružstvích malého kluka jsou snad čím dál lepší. Škoda, že je tohle poslední díl.
Krásný příběh stejně jako deska knihy. Romantický příběh o jednom deníku, vzpomínání na minulost a válku. Třetí díl série Cornwall :-)
Vtipné příběhy o tlustém chlapovi, který hodně a rád jí. Jeho ženě se to moc ale nelíbí a proto udělá změnu. Jakou? Doporučuji přečíst tady tu knihu :-)
Kniha, která je hlavně pro rodiče, které mají problém s emocí a neumí nemají attachment pro to dítě nebo nemůžou dát lásku svým dětem.
Jedna z těch, které jsem si vybrala do seznamu knih k maturitě. Četla jsem ji dlouho a ničemu jsem moc nerozuměla. Ale děj byl moc hezký :-)
napínavý příběh, vtipné hlášky dětí. Bavila :-)
Četla jsem ji jako dítě, ale až ted jako dospělá už skoro dva roky jsem zjistila, že autorka napsala víc knih než jsem si všimla :D
(SPOILER) "Z doby kamenné"
Příběh, který vás rozesměje a rozbrečí zároveň. Smála jsem se u vtipných situací a brečela u zmínkách o druhé světové.
Židé byli a pořád jsou nevinní. Tohle vyprávění založeno na autorově životě je o jedné rodině židovského původu, která se dozví, že jejich strýc Isakowitz někde schoval poklad. Pátrání po tom, jestli poklad skutečně existuje je v podstatě trochu roadtrip. Až na smutné momenty hezké čtení.
Vyprávění založené na opravdovém příběhu další vyjímečné osoby, která si prošla peklem.
Inernet, už to slovo je pro starši generace neznámé, však za našich babiček a dědečků nebyly ani mobily.
Z krátkých pohádek známého youtubera se ale můžou naučit , jak takový svět funguje.
To byl malý vtip... nemůžou taková slova znát však je ani neslyšeli a navíc se jim můžou názvy lehce plést, protože jsou napsané tak, aby zněly srandovně, ale neexistují.
Za mě, mladého člověka- plný počet, je to napsané skvěle.
Vánoční příběh plný překvapení, humoru a dětských snů. Příběh o jedné rodině, jedné moc špatné nemoci, plný naděje a hlavně o zvířatech.
Čtenářská výzva na fb stránce Čteme to co nás baví 2020 :-)
Kniha je úplně skvělá stejně jako první díl Dům v Cornwallu, ale o trochu lepší. Krásný příběh s napinavým dějem, úplně super popis postav a hlavně zajímavý popis historických míst v knihách :-)
Dobré čtení v eknize aneb jak si zpříjemnit dlouhé cestování s tabletem :)
Sice je to kniha pro děti s obrázkama a velká bichle, ale je moc čtivá a krásná. Nemohla jsem včera přestat číst a už ji mam smutnĕ za sebou..Ale další super knížky čekají. .
" Z doby kamenné "
Soubor lidové slovesnosti "vázaných do pugétu." Díky své hororové konstrukci se stal slavným dílem jak na školách tak u starší generace.
Skvělá kniha velmi hodně dobře se četla
Je škoda, že autorka nenapsala více knih sice o Druhé světové ale zároveň tam dala romantiku a lásku dvou lidi ,kterým do jejich vztahu něco vlezlo, ale jak to všechno zvládnou a jestli příběh skonči dobře to už si budete muset přečíst sami. Za mě 5 hvězd. Nádherná
Soukupová je skvělá autorka... Toto je moje první kniha od super autorky a navíc české :-)
Přečtu si od ní asi všechny :-)
Smutný, ale příběh plný odvážných hrdinů, které přežili peklo na zemi jenom kvůli tomu, že jsou jiné národnosti.. Čtivé a napínavé až do konce stejně jako všechny autentické vzpomínky těch.. survivors..
A souhlasím s komentářem předtím.. Mělo by to být v seznamech na ústní maturitu z jazyka českého
Doporučuji! Skvělá, dobrodružná a napínavá od začátku do konce stejně jako díl první. Budu ráda, když vyjde další knížka možná pokračování dvou dílů!
Krátký, ale krásný příběh o holčičce, minulosti, záhadě a jedné hračce. Za večer přečtená. Připomíná mi to Louskáčka :-)
Knize jsem moc nerozuměla a neznala jsem hlavní postavy tak dobře, abych se začetla do předposledního dílu. Ale autor píše napínavé detektivky.