KnihomolkaKatka

Musím říct, že jsem tento díl četla poprvé, neskutečně jsem si ho šetřila, užívala a prožívala děj s postavami. A ten konec? No to ne... Pořád nevěřím, že se tohle stalo. Jestli jsem předtím viděla šestku zfilmovanou, nepamatuju si to. Prince dvojí krve jsem neohalila, měla jsem dva tipy, netrefila se ani do jednoho. No nic, nevadí. Na sedmičku se moc těším a myslím, že podle náznaků temnoty v šestém díle bude ještě temnější, což mám čas od času ráda. Hlavně miluju napětí, které určitě nebude chybět. Doporučuju!

Tahle kniha rozděluje knižní svět na ty, kterým se kniha líbila a na ty, kteří z knihy nejsou nadšení. Já rozhodně patřím k těm, kteří zastávají názor, že se kniha povedla. Strašně jsem s Em soucítila.
Někoho takového, jako je Evan bych rozhodně chtěla potkat. Přiznejme si - která z nás ne? Ke Carol se nebudu vyjadřovat. Pokud jste knihu ještě nečetli, můžte si o ní udělat svůj obrázek sami. Mám pocit, že všechno o ní už bylo v předchozích komentářích řečeno. Přesto nejde k ní nic neříct - je zvrácená. A hodně. Nejhorší na tom je, že takových Carol po světě běhá hodně a takových holek (i kluků) jako je Emily je také hodně. :(

Tak jsme u konce. Ke Scarlett i samotnému Jih proti Severu se určitě ráda vrátím. Druhá část příběhu se mi líbila o malinko méně, protože tam moc nebyl Rhett a hlavně mi chyběl Charleston. Ale i prostředí Irska mělo něco do sebe. Celou sérii určitě doporučuju. Změna autorky mi vůbec nevadila, naopak mi přijde, že menší změna příběh posunula ještě o latičku výš. Dala bych tak 4,5*/5*, protože první část se mi líbila o trochu víc.

Už jsem knížku četla podruhé a pořád super. Miluju to, milovat budu. A od Pádu od Kate Lauren zjištuju, že můj budoucí manžel nejspíš bude Daniel (Day) :)

Ano, jasně, je to odddechovka na jedno odpoledne. A objevuje se zde docela dost věcí, které jsou i v jiných knihách (ohledně sexu). Ano. Ale ten vedlejší příběh je to, co dělá tuto knihu tak nějak novou. A to se mi líbilo. Od autorky jsem četla Šéfa a líbil se mi právě hlavně díky tomu, že i když píše příběh o sexu, kterých je už hodně, umí příběh podat tak, aby nám dal něco, co tady ještě nebylo nebo je to méně časté. Takže doporučuji. Svůj učel kniha splnila - odpočinula jsem si a bavila jsem se. :)

Fuj... To byla hrůza.Ale hrůza takovým tím detektivním způsobem, takže to bylo dobré. Je to čtivá kniha je hrůza, cose tam děje. Vraha jsem neodhadla. Autorka měla super nápad s mayskými symboly. Jsou zde i kapitoly z pohledu "lumpa", což je zajímavé, jak takový člověk přemýšlí.

Miluju to! Miluju to! Miluju to! To bylo něco neskutečného. Tento příběh doporučuji všem romantickým duším. Celé dílo je skvost, který jsem ráda, že mám v knihovně, ale úplně nejvíce se mi líbila 31.kapitola. Kdo četl, asi ví, proč. Miluju Jih proti Severu, ale tohle bylo ještě lepší. Vůbec se nenechte odradit tím, že Jih proti Severu napsala jiná autorka než Scarlett. Tuto knihu budete milovat. Protože to snad ani jinak nejde. :) Rozhodně doporučuju a hned jsem se musela pustit do druhé části.

Trošku vybočuju z řady, když řeknu, že se mi více líbil první díl. Prvnímu dílu bych dala tak 4,5 hvězdičky, tomuhle 4*. Nevím, ale Eden mi přišla, že neví, co chce. Cvíli to jde, ale když se skoro celou knížku rozhoduje, co vlastně chce, začíná to být trochu otřepané. Tyler je zlato a miluju ho. Čtivost se nevytratila. Kdo mi dále v příběhu vadil, byl Snake. Přišel mi protivný a celkově se mi jeho postava nelíbila a moc jsem nepochopila, jakou přesně měl v příběhu úlohu. O určité úloze samozřejmě vím, ale kromě ní mi nepřišel nijak důležitý a otravoval mi zážitek ze čtení.
Tiffani je pořád stejná, vůbec mě nepřekvapila. Abych to nějak pozitivně zakončila, vztahu Tylera s Eden fandím a doufám, že vše dobře dopadne. Už kvůli Tylerovi... :)

Na Zloděje čísel jsem se hodně těšila, protože Poslední číslo úplně miluju. Bena jsem si zamilovala ještě více než v prvním díle, protože se mi líbilo, že se obětoval, aby zachránil ostatní. Vím, že se většině ostatních více líbí dvojka, ale já stále více miluju jedničku. Nicméně, jsem zvědavá, co se bude dít dál a na další díl se určitě také vrhnu :)

Velmi čtivé, ale Inferno se mi líbilo o malinko víc, kvůli určitému zvratu, který je nastíněný v anotaci. Jsem zvědavá na Ráj. obálky ovšem nemají chybu. Rozhodně doporučuji, protože i když se mi více líbil první díl, je zajímavé, jak se vyvíjí Juliin vztah s Gabrielem :)

Tento příběh se mi moc líbil. Akorát mi přišlo, že v jednom okamžiku tam bylo trošku moc politiky, ale chápu, že se do knihy hodila. Jen mi prostě přišlo, že to zpomalovalo celý příběh. Jinak určitě doporučuju všem, kteří mají rádi romantiku a nevadí jim, že se příběh rozjede až za nějakou dobu. :)

Velice pěkné čtení, na které i po letech ráda vzpomínám, doporučuji :)

Strašně se mi tato knížka líbila, s Tylerem jsem hrozně soucítila. A taky mi ho bylo hrozně líto, ale zároveň jsem už po pár kapitolách z minulosti pochopila jeho chování v prvním díle. Kapitoly "SOUČASNOST" jsou v podstatě stejné jako ve Víš, že tě miluju?, akorát z pohledu Tylera. Během čtení jsem měla chuť ho obejmout.

Knížka s romantikou a napětím. Ideální kombinace. Jen by knížka mohla být o pár stránek delší, aby to nebylo až tak svižné. Normálně mi svižnost nevadí - naopak, ale tady mi to přišlo malinko moc rychlé. Jinak doporučuju. :)

"Krásný" popis událostí, jak to chodí na frontě. Jsem ráda, že jsem na knihu narazila. I když knížky o válce čtu, nevzpomínám si, že bych někdy četla knížku o tom, jak to vnímá přímo ten voják. Byla to příjemná změna.

Šílené a naprosto zvrácené. Na to, že čtu i thrillery, musím říct, že si nejsem vůbec jistá jestli jsem četla něco šílenějšího a zároveň zvrácenějšího. Nejvíce mě na tom baví ta čtivost a to, že i když jsou místa, kde se nic moc neděje, stejně tak nějak potřebuju číst dál, abych se dozvěděla pravdu o těch klucích.
Nejvíce se mi však líbila ten příběh, který tam byl "navíc". Možná kdyby bývala autorka zpracovala právě tento příběh, udělala by lépe. Na začátek to však nebylo vůbec špatné. Jsem zvědavá, co bude dál. Doporučuju, pokud máte rádi zvrácenější čtení s trochou sexu.

Tahle knížka mě mile překvapila! Chtěla jsem něco jednoduchého a romantického a přesně to jsem dostala. Je to strašně milé čtení, ale řeší se tam i jedna vážná věc - nebudu více prozrazovat, abych nespoilerovala.
Kniha se hodně dobře čte a určitě se chystám na další díly. Začala jsem v sobotu a dočetla jsem nyní, minutu po půlnoci. Fakt doporučuju!

Jsem nadšená. Jak už se mi potvrdilo u autorčiných předešlých knih, Sarah J. Maas prostě umí psát. A jak už u ní bývá zvykem, to nejlepší si nechala na konec. Na tomhle díle se mi líbí snad úplně všechno a je to opět napínák jako předchozí díl - Královna stínů. Budoucí čtenáři tohoto dílu (série) se určitě mají na co těšit. :)

Tuhle knihu jsem poprvé viděla u Irenky z Knihánkova, které se líbila. Byla jsem zvědavá, co na ni řeknu já. Nebyla špatná, jednalo se o spíše takový horor než asi přímo thriller. Přesto tam byly některé věci, které ubíraly knížce na tempu. Celkově se mi knížka líbila a nelehce se mi po ní usínalo. :) Určitě dám šanci dalším autorovým knížkám, protože tahle nebyla vůbec špatná.