knihomolkaMist komentáře u knih
Co k této sérii říct? Je naprosto skvělá.
Neskutečně čtivá a poutavá. Stránky doslova mizí pod rukama. Děj byl boží. Trochu jsem se toho bála, obzvlášť po konci 2. dílu, ale bála jsem se naprosto zbytečně. Pohádkový svět s notnou dávkou nostalgie!
Se sériemi mám většinou problém (a stejně tak i u seriálů). Přečtu (zkouknu) první díl a už se mi úplně nechce dál pokračovat. To se mi však u této série ještě nestalo! Jakmile dočtu jeden díl, okamžitě se začnu těšit na další. Chris to zkrátka umí!
Jestli bych mohla doporučit jedinou fantasy sérii, byla by to bez nějakého rozmýšlení tahle
Tato knížka byla neskutečně čtivá a s dokonalým příběhem. A to poselství, které čtenáři předala... neskutečné :)
(SPOILER) Bylo to klišé? Jo... Užila jsem si to? Jo!
Ačkoli to byl děj předvídatelný a poměrně plochý, byl vlastně strašně milý a párkrát jsem se přistihla u knížky uculovat.
Jo... mohlo to být jednoznačně propracovanější - moc mi nevyhovovaly ty skoky v čase a taky ten konec - co se proboha stalo s tím obchůdkem? Zavřela ho? Zbořila? Prodala?
Ale ve výsledku fajn. Jako jednohubku k šálku kávy a zákusku rozhodně doporučuju :)
(SPOILER) Jakože asi takhle... Od Darcy už jsem něco málo četla a asi jsem víc fanda těch děsivých baráků, než tohoto postapo nebo kam to zařadit. Čtení bylo ze začátku straaašně zdlouhavé a repetitivní, než se konečně začalo něco dít. Ale jinak to nebylo až tak špatný :D Ty příšerky jsem si představovala jako z filmu Barbarian (není to asi úplně přesný, ale co už) a trochu se bála v noci spát, jak jsem si ten horor připomněla :D Tím postapo nádechem mi to taky trochu připomínalo film Love & Monsters (oba filmy mimochodem doporučuju)...
Takže jo, celkem fajn a jsem zvědavá, jak se to v dalších dílech vyvrbí
Od autorky trochu slabší kniha, která mě nebavila tak, jako jiné. Možná to bylo tím, že jsem ji četla jen chvíli po knížce jiné, která měla dost podobný námět, a která se mi líbila mnohem více. I tak jsem si ale čtení užila a hlavního záporáka opět neodhadla (přijde mi, že čím víc knih s detektivní linkou čtu, tím menší je šance, že odhadnu záporáka :D) - nicméně třeba Kříďák je za mě jednoznačně lepší
Další povinná četba... a nebyla špatná. Neskutečně poetický příběh se vskutku... zajímavou (?) zápletkou. Do knihy jsem se po pár kapitolách (dá-li se to tak nazývat) neskutečně začetla a nemohla odložit.
Není to vůbec špatné a jako povinná četba rozhodně fajn, i když stylem psaní asi ne pro všechny.
Já nevím, ale já mám s knihami CoHo takový zvláštní vztah. Knihy, které u ostatních patří mezi horší miluju a ty, které zbožňují ostatní řadím já naopak mezi ty horší :D
Nebylo to špatné... to vůbec, ale tohle se mě vůbec nedotklo. Většina knih od CoHo mě rozložila a zase složila, ale tady nic. Prostě jsem sledovala příběh, který mě bohužel nedostal. I tak se mi to ale líbilo a mohu doporučit :)
Celkem slabé zakončení nadupané série. I tak jsem si ale celou sérii užila!
Krásné, i když trochu slabší zakončení série. Všechno se tu krásně spojí a vyřeší. Celou sérii jsem si fakt užila a jsem ráda, že jsem si ji přečetla, i když se mi do ní původně moc nechtělo :D
Nejlepší za mě byl 2. díl a celou sérii mohu doporučit! :)
Tahle kniha teda byla fakt psychická nálož. Neuvěřitelné! Hlavní hrdinku obdivuju a fakt jí fandím. Ale ten děj... to teda bylo něco! Fakt nemám slov. Kdo nečetl, nepochopí.
Doporučuji všem se silnějším žaludkem! :D
Proč tahle knížka tak zapadla?!
Pokud máte rádi španělské seriály, je to u vás sázka na jistotu!
Skvělý děj, zajímavé postavy, skvělá romantická linka. Navíc je to neskutečně čtivé a plné zajímavých myšlenek. Co víc si přát?
MILUJU tuto knížku. Neskutečně si mě dostala jak charakterem postav, tak i celkovou atmosférou.
Velmi velmi doporučuji. Protože jestli máte rádi YA romantiku a Španělsko, je to něco pro vás a dokonce bych se ani nebála říct, že z tohoto žánru je to jedna z nejlepších knih (a to jsem jich četla fakt hodně )
O antickém období a mytologii jsem ještě asi nic nečetla. A tohle bylo super! Fakt jsem si to užila. Jo, jde vidět, že některé myšlenky a dějové linky nejsou dotáhnuté, ale na prvotinu to je fakt dobré! Kdyby to mělo pokračování, hned bych si ho šla přečíst! :)
Tohle bylo prostě a jednoduše šílené! Takový pocit beznaděje a divného pocitu jsem už dlouho nezažila. A ten obrázek na předsádce? Mám z něho husí kůži až doteď :D
Tohle byla bomba.
Panebože, jak já jsem si tuhle sérii užila!
Ihned po prvním díle jsem se pustila do tohoto a nemám slov. To je tak neskutečně krásný příběh!
Jestli někdo sháníte fakt dobrou romantickou sérii, která vám nedá spát, rozhodně sáhněte po téhle dokonalosti!
Naprosto spontánní čtení. Zrovna jsme v literatuře brali Machara a ukázku z jeho Kam to spěje? a jeden z úkolů byl porovnat ji s touto sbírkou od Nerudy, kterou jsme však nečetli. Vím, že by mi stačilo vyhledat si to na internetu, ale řekla jsem si, proč si to nepřečíst, když už jsem nedávno dočetla Povídky malostranské, kde se mi neskutečně líbila poetičnost toho psaní.
A jsem fakt ráda, že jsem to neodflákla a přečetla si to. Tohle totiž bylo tak neskutečně krásné, že bych to dokázala číst pořád a pořád dokola. Moc se mi to líbilo a věřím, že tohle nebyla moje poslední kniha od Nerudy :)
Četla jsem do povinné četby a vlastně to ani nebylo tak špatné. Ostře sledované vlaky jsou za mě teda lepší, ale tohle je taky fajn.
Jen v ději jsem se občas ztrácela, protože na sebe kapitoly téměř vůbec nenavazovaly a knížka tak působila spíš jako jakási sbírka povídek :D
Tohle mi neskutečně sedlo do nálady. Ani nevím proč, ale už dlouho se mi nestalo, že bych četla knihu, od které se nemohu odtrhnout. Tohle byla pecka :) Přečetla jsem ji za jedno odpoledne a kdybych neměla jiné věci na práci, určitě bych ji přečetla na jeden zátah.
Je to neskutečné vtipné a jednoduché odpočinkové čtení, u kterého se fakt nasmějete. A i když úplně nemusím LGBT tematiku (jako přečtou si ji, ale prostě mám radši holka-kluk), tady mě neskutečně bavila!
Fakt užitá knížka a hlavní hrdinka byla tak protivná, až to bylo boží :D
Asi takhle… určitě se to řadí mezi ty horší knihy této autorky… i tak jsem si ale čtení užila. Hlavní hrdinka mi přišla fajn a Setha nešlo nemít rád.
Bylo fajn taky projednou vidět tu stinnou stranu “popularity” a to, jak jsou lidé vypočítaví a člověka vždy jen využijí. Ta zoo tam taky byla moc pěkné zpestření knihy, o kterém jsem snad ještě nečetla.
Námět fajn, ale děj slabší.
Upřímně… z těch recenzí tady jsem se bála, že to bude o dost horší… ale fakt to podle mě až tak špatné nebylo… určitě jsem četla mnohem horší knihy stejného žánru.
Zajímavý a místy dech beroucí příběh, který se četl sám. Místy to sice bylo chaotické a překombinované, ale to totálně přebyl ten nápad.
Je neskutečná škoda, žen jsme se v tomto podivuhodném světě nepodívali dál než na jedno místo, kde se celý děj odehrává.
Suma sumárum je to fakt užitý příběh. Odlehčené fantasy s detektivní i romantickou zápletkou - přesně to jsem teď potřebovala :)
Fuu... Neskutečně náročné na psychiku. Místy jsem měla co dělat, abych knihu neodhodila, nebo ji, ještě líp, neomlátila hlavní hrdince o hlavu. Stranea jsem chtěla mít ráda a fakt jsem na něm hledala ty dobré věci... ale sakra! Dělalo se mi zle jen co měl přijít na scénu.
Doporučuji, ale jen pro silné žaludky