KnihoSny komentáře u knih
tato kniha pojednává o nemoci... a o lásce Hazel byla občas dost ufnukana ale dá se to čekat...A Gus byl svůj byl smíření stim co přijde:)
No Dvojí Křiž První kniha ze série pro mě trochu slabší ale čtivé napinavé když už jsem si myslela kdo co tak mi to hned bylo vyvraceno ...
Příběh Franky byl skvělej v mnoha ohledech mi jí bylo strašně líto ale zase díky parašutistovy to začne byt ještě skvělejší obdivovala jsem jeji bojácnost ale presto šla knihu moc doporučuji hrdinka byla strašně skvěla odvážná a hodna:)
Možná je první kniha od spisovatele na doporučený kolegine v práci a musím říct skvělá volba nebo poslouchám hlavne v práci ale detektiva Lincolna Rhyma sem si zamilovala ani sama poradne nevím proč ale prostě to tam mám doporučuji bezim hned na druhý díl:D
Ze začátku jsem si říkala že jim to patří že malé miminko se ne nechává bez dozoru.....Ale když pak člověk poslouchal dál a dál a začnou mu docházet věci tak pak se staví na stranu matky pak zas otce pak se to za mota a konec nikdo ne čekal :D teda aspon já ne :D
Sérii strašidelných domech jsem se vyhýbala myslela jsem si že to není nic pro mě pak jsem si řekla proč ne a zkusila to a musím říct že první kniha za mě fakt dobrý je tam od všeho něco sice se u toho nebojíte ale blbej pocit máte mě kniha bavila četla se fajn určitě dám šanci dalším dilum
Hra o přežití... No opět autor překvapil čtivosti zapeklitým dějem a konečním rozuzlenim autor sice s koncem překvapil ale neuspokojil děj byl teda skvělej taky js to tipovala na jednoho z nich ale bohužel ten konec mě úplně vyvedl z míry jako u Rozsudek smrti
Lži byla kniha která mě opravdu zaměstnala hlavu už od začátku jako vůbec by mě nenapadlo rozuzlení na konci ten byl pro mě fakt dobrej nečekala jsem konec proste co slovo to lež dobře zamotaní moc se mi to líbilo je tam i vidět jaký lidi umí být...
O trošku slabší díl ale pořád skvělej Carter nechtěla bych být v nici Kůži...
To byla dobrá jízda Josie Quinnová je neústupná nebojácná a praštěná dej plyne chvílemi mi bylo Josii líto ale celkově vše zvládla doporučuji
No tak to jsem nečekala jako za mě námět skvělý četlo se to luxusně Griffinovi jsem fandila vůbec jsem nepoznala vraha až do chvíle kdy sedí Griffi s Carou v autě a Griffinovi to skoro dojde za mě druhá top kniha roku
Jsem úplně nadšená kniha je bravurně napsaná čtivá občas si říkáte že to není možný přemýšlíte nad každou věci prostě čtivé už od první kapitoly️ Doporučuji
Když jsem naposledy četla Misery tak knížka mě tak moc odradila ze jsem přestala Kinga číst pak jsem si pustila audioknihu Ústav ta jako za mě mě to zas pře světčilo číst další ten děj byl skvěj postavy dobře vykreslené postavy některým jsem fandila a některý sem měla chut profackovat knihu mohu doporučit :)
Možná je to i na zamyšlení :) příběh se mi líbil konec trošku ukápla slza:) knihu jako jednohubku doporučuji ️
ty kokos je 3:03 rano a zrovna jsem dočetla tuto knihu a sem sakra v šoku jako wtf co to bylo???? teorii jsem měla hromadu ale toto bych nečekala sem úplně hotova z toho jak to autorka vymyslela knihu strašně doporučuju a celkově autorka je v každé knize překvapivá a doufám že zase neco vydá:)
Řbitov zvířatek Je skvěle čtení místa mi mě i mrazilo doporučuji♥️A i film je skvělej
Tento díl byl dost dobrej bavil mě byl napínavý konečně byl Jonna Linna normální zápletka skvěle zpracovaná