KnihoSny komentáře u knih
Když jsem si četla anotaci říkala jsem si že to zní fakt dobře a tak jsem začla číst..Četla jsem to po jednotlivých zpovědí a ty jsem každou zvlášť střetávala dost mě dostala zpověď obou chlapců ty byly asi nejsilnější když se dozvime vlastně proč to všechno ale i pohled matky byl zajímavý a zpověď učitelky jako asi jsem čekala všechno ale ne to co jsem dostala bylo fakt no ani nevím jak to popsat ta kniha se čte úplně sama prostě doporučuju.....
No v tomhle díle poznáme víc Trinity Jousino sestru jaký jela Trin život čím si prošla atd... Příběh je ale založen na fakt dobrý zápletce o sériovým vrahovy kterej unese Trinity a Jousi se snaží pátrat tak i poznává jak to sestra neměla lehké bavilo mě to autorka patří do mich oblíbenců
Opět pěkné zpracování případů u některých mi až mrazilo tahle kniha jsou fakt dobře zpracované čtou se dobře člověk se doví různé věci různé případy
Za mě je to pro mě oběv roku kniha byla za mě úplně z českého prostředí ty dialogy úplně sem se v tom viděla ne ve všem ale v určitých věcech... Eleonoru jsem chápala sama bych Erikovy podlehla nebo by mě to bavilo žila jsem to sní jen konec mě asi trochu překvapil trošku jsem ho asi nepochopila a možná mi něco na začátku uniklo ale mám v plánu to číst znova takže snat pak konec pochopím lip
O rodině Lutzových a domě v Amytyville jsem už pár knih na to téma četla i viděla filmové zpracování... I přesto že sem většinu věděla a něco nového zistila se to četlo prostě samo mělo to atmosféru a kdybych si zítra ký nešetřila dám to max za den a půl za mě je kniha dobré zpracovaná :)
Ja začnu tím že hrozný chaos sem si říkala že to vzdám ale nevzdala hlavně bylo to čtivé sice sem se ztrácela v čase přitomnost minulost atd... příběh plynul chápala jsem to asi svým způsobem ale postavy se mi dost pletly konec no Plno nezodpovězených otázek ale možná to donutí autora napsat knihu před co bylo před Dómi ptáte se proč skoro plnej počet hvězd bavil mě námět autor píše čtivé napínavé dej byl sice zmatený ale kdo si dá práci pochopí co tím autor chce říct(psát) takže si myslím že 4 hvězdičky si kniha fakt zaslouží
Opět zajímavé případy hlavně po přečtení chlebový vrah mi šel mráz po zádech bo mám pocit že jsem na pohovoru kde jsem se s vice lidmi ucházela o zaměstnání sešla právě s chlebovým vrahem sedělo jméno i národnost já vím může to být schoda jmen ale věřte mi portret v knize plus moje googleni mě v tom utvrdilo... Taky musím říct že mě občas stojí rozum nad tím jak člověk může reagovat na různé situace nechtěla bych být v žádné kůži knihu doporučuju jo ještě jedna věc je to psané tak že prostě vás to nutí číst dal
Jako první co musím říct že to je napsáno strašně čtivé případy šou dlouhé tak akorad... taky jsme odpustila pár chyb již zmíněných... Byly tam případy u kterých mě mrazilo a u některých bych asi volila jiné tresty ale nejsem soudce v hlavě mi zůstal propad Šest zavražděných neviňátek vůbec jsem si nemohla představit jak toto mohl někdo utajit? No nemohla jsem na to přestat myslet takhle kniha stojí za přečtení :) některé případy jsem neznala některé ne jo a ještě tam byl případ o tom Američanovi o něm sem jen lehce slyšela tu se dověděla trochu vic knihu mohu jedině doporučit určitě se chystám na další
Máme tu opět další díl série a opět byl super sice mě trvalo se začíst ale byl super obdivuji Josie
Sérii strašidelných domech jsem se vyhýbala myslela jsem si že to není nic pro mě pak jsem si řekla proč ne a zkusila to a musím říct že první kniha za mě fakt dobrý je tam od všeho něco sice se u toho nebojíte ale blbej pocit máte mě kniha bavila četla se fajn určitě dám šanci dalším dilum
Chápu že je tam plno popisu jak se rodí atd ale tohle mě přesně baví popisy občas jsem si říkala že bych se tam chtěla teleportovat pro ti miminka tuhle kniha mi zase dala trochu hlubší pohled
Příběh vypráví o Angela profesionální kapsářce která o Vánocích vyráží do ulic na lov po nějaké době uzná že si vydělala dost a pro dnešek končí ale osud tomu chtěl jinak a Angela naposled kradla aby potrestala ukradla tašku s cením pokladem jen až doma pochopila co udělala skvělý napínavý dobře se to četlo krátké kapitoly doporučuji.
Příběh je fakt dilema uplně se to k danému příběhu hodí... Byli i fajn zápletky bavilo mě to :)
Měla jsem asi jiné představy defakto celou knihu se to táhlo sice se to rychle četlo ale napětí neboli ten horor došel až skoro u konce a to mě konec ještě pěkně nas*** k postavám nejdřív jsem měla problém si je pamatovat postavy ale nakonec sem naučila docela brzo mě napadlo kdo by to mohl být a jaký motiv by to mělo mít jako vraždy docela pohoda jen na horor málo popsány a docela jsem se nudila ale to bylo asi že jsem měla jiné očekávání od vy vražďovačky jediná výhoda že se to čte rychle ale každý si musí udělat dojem sám
Stě mě že jsem na konci doufám že dílo ještě budou opět pecka s dobrým dějem 9 kulek a hledáme vraha
Tento díl byl dost dobrej bavil mě byl napínavý konečně byl Jonna Linna normální zápletka skvěle zpracovaná
Takže opět jsem byla překvapená líbí se mi že Kim je neřízená střela občas ji to vyjde občas ne... U téhle knihy jsem si zavařila mozek jak si jsem měla podezřelého a už jsem si byla jistá no a ono to bylo úplně jinakdoporucuju
Řeknu to zkrácené knihy od Lis šou prostě jistota dobrého čtení Jousii je skvělá hlavní postava a strašně mě baví vedlejší její život Musela jsem se sama u knihy pozastavit jak mohlo zmizet dítko kde byla zrovna Josiie ale pak jsem si řekla že není robotčtení skvělé
Od autorky jsem četla i předchozí díly a byly fakt skvěle zpracované Cilčina cesta mě zasáhla víc než Tater z Osvětimi ale toto bylo taky krasný příběh od zlého k dobrému
Hra o přežití... No opět autor překvapil čtivosti zapeklitým dějem a konečním rozuzlenim autor sice s koncem překvapil ale neuspokojil děj byl teda skvělej taky js to tipovala na jednoho z nich ale bohužel ten konec mě úplně vyvedl z míry jako u Rozsudek smrti