KnihoSny komentáře u knih
Tater z Osvětimi a Cilčina cesta prostě jsem hltala a nemohla přestat :)
Oddychový příběh Izzy byla skvělá musela jsem se pořád culit :) Caplin je prostě dobrá volba
Krásný příběh nejen pro děti mě se moc líbil jako odpočinkové počteníčko...
Tak tohle bylo sladce vánočníSam byl skvělej Emmii občas potřebovala popostrčit ale i tak to byla krásné vánoční a sladké zahrálo to u srdíčka
Musím říct že mě kniha překvapila :) Já osobně bych dvojčata nechtěla mela jsem to tak i před knihou :) Zrovna kvůli tomu že bych se bála že bych je těžko rozpoznala:) ale děj byl fakt dobře zamotaní do konce jsem nevěděla jak to je či není:) je tam od všeho něco:)
Krásná kniha člověk si během příběhu dost uvědomí kniha v sobě má opravdu nějako to kouzlo
Tahle kniha mě zaujala v knihovně a tak jsem si řekla že jí vyzkouším že jsem dlouho nečetla historicky román.. Děj se odehrává v roce 1942 v Polsku knihu vypráví devítiletí židovský chlapec Felix svůj příběh válkou... Musím říct že kniha byla skvělá v tom smyslu vyprávění byly tam místa kde mě fakt mrazilo a bylo mi Felixe strašně lito ale to prostě k válce patřilo musím moc moc doporučit je to první díl série určitě se pustím do dalších dílu....
jelikož je to série a fakt dobrá nebudu to rozebírat jen bych chtěla říct že v tomhle díle si Ciri dost zkusí a prožije... a taky mi přijde že Gerald který všechno ví v tomto dílu ztrácí přehled ale asi jen můj dojem... každopádně doporučuji celou serii
Jako děj byl skvěle vykreslenej Malorry jsem moc fandila pak se začli ukazovat obrázky a začala jsem se ztrácet a nemohla jsem přijít vůbec o co šlo a proč a konec a rozuzlení jako wrf ? sem v šoku toto mě fakt nenapadlo moc doporučuji
Kniha byla fajn děj plynul jen mi přišlo že tam bylo málo emocí na to že se tam děje co se tam děje :( ale jinak je kniha skvělá:) jen mě tam trošku něco chybelo
prostě miluju autorčinu tvorbu prosím čtěte <3
Lovec králíku byl napínavý
zajímavý zápletek tam bylo dost na to aby mě to mátlo vůbec jsem si nespojila nějaké věci až ke konci mi to začlo tak nějak docházet jak to asi bude :) doporučuji
Co kniha to wow každá kniha je originál čtivá napínavá vrah byl opět ohavný nechci se opakovat ale prostě musím dokonale čtení
Krimi příběhy sledují takže jsem věděla do čeho du a nezklamalo musím teda říct že tady u té knihy mi vůbec nevadil popis ba naopak mi ty popisy dost dali myslím si že příběhy byly dost zajímavé jen sem si kladla u každého příběhu jesi věřit nevěřit toť otázka:) celkově skvělé čtení doufám že do budoucna bude další kniha
4 díl s Josíí byl o trochu slabší než předchozí díly ale i tak to plyne děj je taky dobře vymyšlený jen mě tam trochu chybělo víc napětí jako bylo třeba u matčina hrobu:) ale jinak skvělé...
Já jsem opět spokojená příběh plyne a mě se moc líbí Geralt Ciri a Yeneffer a i Triss jsou fajn postavy... tu je to sice u celení ale povídkově to pro mě bylo o trochu lepší:)
Taky vy píchnout hlavně obrázky ty šou fakt skvěle i příběh celkově je dobrej doporučuju dětem ve školách:)
No tak téhle díl byl fakt dobrej dobře zamotanej bylo mi Josie moc líto opět ale zase jsem strašně fandila Noahovi bylo to skvělé občas si říkám že už Josie nemůže nic překvapit a překvapí každá kniha je o trochu lepší
AAA téhle díl byl ještě lepší byla jsem fakt blbá že jsem se jí vyhýbala teď ji miluju a musím číst pořád strašně mě potěšil Gerald a Yennafer
Téhle sérii jsem se vyhýbala a to dlouho jenže taky začal číst kamarád a pořád o ní básnil a tak mě to nedalo a zkusila jsem album ono je to skvělý povídky mi nevadí ani mi nepřišlo že jsou to rádoby povídky bavilo mě to a Gerald je zajímavá postava ...