knihveru komentáře u knih
Tentokráte méně známé CDT, což kvituji. Příjemné čtení.
Za mě tentokrát mnohem méně záživné než předchozí dva díly. Ten cizí prvek prostě chyběl. Navíc to byl pro autora o dost pohodlnější trail. Každopádně třetí kniha psaná stejným stylem mi už vadila.
Těšila jsem se na oddechové letní čtení, ale to se úplně nepovedlo. Ano, párkrát jsem se zasmála, ale bohužel mi paní autorka nesedla. Její vyjadřování a hodnocení ostatních se mi místy hodně nelíbilo a bylo až vulgární. Paní možná bude schopná delegátka, ale nejsem si jistá, zda by měla určité věci publikovat.
Tři hvězdy jenom proto, že je to o PCT. Ale pořád lepší než film.
Není to moje první kniha od Zibury, ale díky destinaci mi je nejbližší. A miluji ty ilustrace!
Moje už několikátá kniha o PCT. Trochu jiná, ale autorka má moje sympatie. Je-li někdo schopen vyrazit na dlouhý trail s takovými zdravotními komplikacemi, zaslouží si obdiv.
Lůca je svá. A podle toho ta kniha vypadá - zábavná, ale nemusí sednout každému. Já jí fandím a bavila jsem se, i když jsem měla pocit, že ke konci kniha ztrácí dech.
Přečteno jedním dechem. Nádhera. Autorka vás vtáhne do děje a nepustí. Největší klady knihy vidím v úžasném grafickém zpracování a v samotné autorce. Její zaujetí je až nepochopitelné. Moc bych jí však přála, aby se jednou dopátrala dalších faktů a já si mohla přečíst pokračování.