koki.veru komentáře u knih
Nádherná knížka. Sice mi chvilinku trvalo než jsem si zvykla na styl psaní, ale brzy jsem se začetla, a knížku přečetla asi za čtyři dny. Úžasná zápletka, zajímavé postavy.
Úžasná knížka s Lincolnem Rhymem a Amélií Sachsovou. Úžasný děj, geniální zápletka, byla jsem na konci velmi překvapená, jak se děj postupně měnil. Jedna z nejlepších knížek od Deavera :)
Úžasná knížka se zajímavou zápletkou. Nora Robertsová umí situaci krásně vystihnout, popsat jak jednotlivé postavy, tak i práci hasičů a krásu práce, kterou dělají :) nádhera :)
Krásná detektivka od této spisovatelky, stejně jako většina ostatních. Chytrá Alvíra, která se objevuje i v několika jiných knihách od Clarkový, vyšetřuje jak zfalšovanou závěť, tak i sedm let ztracené dítě.
Nádherná kniha, stejně jako ostatní od Browna, ale po pravdě řečeno jsem čekala něco víc. Čekala jsem, že tato kniha předstihne ostatní Brownovy knihy, ale bohužel je podle mého mnohem lepší Andělé a démoni. Ale i přesto je kniha opět plná záhad a napětí a dokáže čtenáře vtáhnout do děje.
Podle mě nejlepší knížka od Browna. Líbila se mi víc jak Šifra i jak Ztracený symbol. Prostředí Vatikánu rozhodně velmi zajímavé a chtěla bych se tam jednou podívat právě díky této knížce. I film byl úžasný :)
Nádherná knížka, stejně jako Šifra a Andělé a démoni. Prostředí Washingtonu je úžasné a děj napínavý.
Nádherná knížka, která mě naprosto pohltila. Měla jsem i slzy na krajíčku. Jednoznačně pět hvězdiček :)
Kniha s Lincolnem a Amélií, a děj v čínské čtvrti. Postava Ducha naprosto nádherně popsána.
Opět kniha s Lincolnem a Amélií. Navíc zabroušení do světa kouzel a iluzí. Zajímavá zápletka.
Druhý díl úžasné trilogie o třech "bratřích" a třech ženách, které se snaží zachránit městečko Hollow před zlým démonem. Druhý díl je především o Foxovi a Layle, kteří se do sebe zamilují a společně s ostatními bojují proti zlu.
Prostě a jednoduše úžasné. Knížky jsem přečetla během pár dní a prožívala je spolu s hlavními hrdinkami. Docela mě to pohltilo. Bylo zde vše, co má správná knížka obsahovat - láska, štěstí, nenávist, odvaha, atd...Jednoznačně pět hvězdiček
Úžasná knížka s napínavým dějem a překvapivým koncem. Jednoznačně pět hvězdiček, protože tahle knížka je plná lásky, štěstí, nenávisti, pomsty, napětí atd... A konec knihy mě opravdu překvapil.
Tuto sérii jsem si moc oblíbila,stejně tak i všechny hrdiny,ale tento díl mi připadal takový slabší oproti předešlým. Tak uvidíme, jaké budou další díly.
Co víc dodat k této knížce,že opět super díl s Lincolnem a moc se mi líbí postava Rona,že se tak zdokonaluje.
Pěkné zakončení super série. Oblíbila jsem si všechny postavy a až mi je líto,že to končí. Super příběhy, nádherně napsané.
Druhý díl stejně dobrý jako první. Velice povedená vinařská krimiserie.
Super pokračování této krásné série. Všechny postavy jsem si moc oblíbila a jdu se okamžitě pustit do třetího dílu.
I když fantasy nepatří mezi moje oblíbené žánry,u této knihy mi to vůbec nevadilo. Noru Roberts mám moc ráda,je to jedna z mých oblíbených autorek a ani tato kniha nezklamala. Víc jak půlku knihy jsem přečetla v porodnici při čekání na porod,zbytek pak po kouskách po večerech po uspání dětí. Rovnou budu pokračovat druhým dílem.
Po dost dlouhé době jsem se vrátila k N.Roberts a nelituju. Trefila jsem úžasnou knihu,velice zajímavý příběh. Jen by na mě tam mohl být napínavější závěr. Ale knížka se četla opravdu super a měla jsem přečteno za pár dní. U této spisovatelky snad nejde trefit špatnou knihu.