kolacky kolacky komentáře u knih

Klbko zmijí Klbko zmijí Dominik Dán

(SPOILER) Politika. Ach jo. Ale jinak opět skvělé a jsem zvědavá na další příběh!!!
Přála jsem si, aby Chosé zdědil milion a mohl zaplatit Petře nejlepší plastické chirurgy na světě. A on Kamil...

05.11.2021 5 z 5

Smrt komára Smrt komára Jaroslav Velinský

Ano, pohled vyhaslej jak Milešovka, ten mě dostal!

25.10.2021 4 z 5

Půlnoční růže Půlnoční růže Lucinda Riley

Pěkně podaná Indie začátku 20. století, příjemné připomenutí Kiplingovy úžasné básně "Když...", hezký popis blat a vřesovišť...
Tak mám pocit, že knížky paní Rileyové jsou takové schématické - přítomnost, minulost, velká křivda v té minulosti, prolínání dějů až do splynutí... Ale čte se to dobře, o to nic.

15.09.2021 4 z 5

Sestra Slunce Sestra Slunce Lucinda Riley

Mně se Electra na začátku knížky - vlastně v celé sérii - zdála dost protivná, takže o to jsem radši, že i ona se nakonec dostala na slunečnou stranu povahy a našla se, i když jinak, než čekala. Moc se mi to líbilo.

08.09.2021 5 z 5

Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Pěkně podané, ta Afrika, člověk tam úplně byl... Tess umí nacházet lokality, jaké by jednoho ani nenapadly, a to je moc dobře.

27.08.2021 4 z 5

Závěje Závěje Tess Gerritsen

Brr, to byla síla... Sekty mi odjakživa nahánějí hrůzu. A Maura má zase obrovskou smůlu na přítele... Naštěstí neskončila v závějích a všechno zachraňoval Krysa s Medvědem. Ten konec jsem jim přála.

22.08.2021 5 z 5

Sestra ve stínu Sestra ve stínu Lucinda Riley

Knihkupectví, kocourek, kuchaření a krásný dům - co si přát víc? Nádherný příběh a ten jsem dostala.

16.08.2021 5 z 5

Sedm sester Sedm sester Lucinda Riley

Hezký začátek série. Hned se chystám na další.

16.08.2021 5 z 5

Síla dávných tajemství Síla dávných tajemství Sejal Badani

Tak tohle bylo hezké čtení! Člověk o Indii něco ví, ale tady to bylo pěkně zblízka. Kdo by nemiloval Raviho! A kdo by nepřál Džaje trochu štěstí!

31.07.2021 5 z 5

Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky Vysmátá koza aneb Přízrak krásné modelky Ivana Vostřáková

Fakt vtipné! Místy jsem se smála nahlas a to je co říct.

06.07.2021 5 z 5

Úkryt Úkryt Nora Roberts

Klasická Nořina semknutá rodina - to miluju!

28.06.2021 5 z 5

Komu to prospívá Komu to prospívá Pavel Hrdlička

Jo! Mám ráda knížky pana Hrdličky a podrychtáře Václava obzvlášť. Klidně by se mohl objevit i další příběh z "mladších" let Václavových...

20.06.2021 5 z 5

Inspektor s velkým mozkem Inspektor s velkým mozkem František Niedl

Nikdo neumí být tak asertivně drzý jako Timothy Prévit!

14.05.2021 5 z 5

Případ pro exorcistu Případ pro exorcistu Michal Sýkora

Dobře se četlo! Ty vtípky a šťouchy mě moc bavily. A pořád jsem viděla paní Melíškovou s tím jejím suchým vyjadřováním, nádhera.

25.04.2021 4 z 5

Švýcarský Robinzon (převyprávění) Švýcarský Robinzon (převyprávění) Johann David Wyss

Moc dobré čtení pro young adult, abych to řekla dnešní terminologií. Četla jsem kdysi dávno a ráda jsem se vrátila v rámci Výzvy.

09.02.2021 5 z 5

Pod hladinou Pod hladinou Dana Stabenow

Moc dobře zachycený život na lodi. Krásné připojení aleutských děvčat a jejich košíků. A mně taky chyběla Obluda...

30.12.2020 5 z 5

Praha - podrobný obrazový průvodce Praha - podrobný obrazový průvodce Tomáš Rygl

Nádhera... Jako rodilá Pražanda si libuju a rochním se. A i nerodilým doporučuju, všichni se můžeme kochat!

29.12.2020 5 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Tak tenhle pachatel by mě nenapadl!

05.11.2020 4 z 5

Pampeliškové víno Pampeliškové víno Ray Bradbury (p)

Až jsem se bála dýchat, jak se mi ta páně Bradburyho poetika zatínala do myšlenek...

05.10.2020 5 z 5

Konec hry Konec hry Daniel Cole

Konec hry byl parádní. Takový konec jsem nečekala!

01.09.2020 5 z 5