kolacky komentáře u knih
Nechalo se to dobře číst. Podle pramenů budou ještě dva díly, tak uvidíme, co bude v Chicagu dál.
Nejlepší rozhodnutí. Nejlíp je kožoměnci ve Smečce!
Asi zatím nejlepší díl. Napínavý, smutný, povzbudivý, drsný. A Bože, ochraňuj Christophera!
Příbuzenstvo je často na obtíž. Ne nadarmo zvolal pan Načeradec: "Příbuzní, rozejděte se!"
Teda... co ta Kate provádí, to je na palici... se svou vzácnou krví!!! Jak dokázala zničit Šarlatovou hvězdu! Naprosto úžasné.
Hyeny-boudy jsou milé překvapení. Teta Bé je super. A Julii přeju hodné pěstouny...
Taky jsem se k téhle knížečce vrátila po letech... a pořád je to chytré a laskavé vyprávění. Vyprávění z časů, kdy na ničemy stačil zdravý policejní rozum.
Kupodivu krátká katastrofická knížka, dokazující, že hrůza a lidská hloupost se můžou popsat na několika desítkách stránek.
I když se neví, kdo je autorem, na Fan Vavřincovou by ten text náramně seděl!
Dobrá oddechovka, ale Rodinka je přece jen jiný level...
(SPOILER) No tak to bylo pěkně hnusný. Jednak ten drastický začátek, jednak Maggie, potom to vystoupení... Mstivý nový šéf. Zabitý kolega. A konec to završil.
Nějak jsem tušila, že to s Mallorym není tak docela košer. Ale jeho sestra Ann byla skvělá. Kdo by do děvčete řekl, že byla taky v aktivním odboji?
Ten, kdo je proti střílení, když haj.zl tasí první, by si zasloužil dostat se haj.zlovi do drápů. Jakpak by ho pak obhajoval???
Alex je fajn a Ali jakbysmet.
Dublin plný magorů, úchylů a pacholků. Snad dočtu tuhle sérii bez ztráty víry v relativně normální Iry.
Každý v tom příběhu má depku, problémy a mizernou náladu. Achjo.
Takže - přečteno do Výzvy a nijak zvlášť mě neuchvátilo. Přesto dám šanci dalším dílům, protože Quirke je docela sympatický rozervanec.
Jen mi chvíli trvalo rozeznat, kde se vlastně odehrávají jednotlivé části příběnu - v Dublinu a v Bostonu.