konicekbily komentáře u knih
Povedený příběh s velice zajímavou zápletkou, nečekaným rozuzlením. Možná je to napsáno až moc do šířky, zbytečně navíc jsou některé vztahy mezi hlavními protagonisty a tím je to o cca 100 stran delší, než by bylo záhodno.
Knižní klub vypustil "kontrolního chrousta", zda může být AICHNER na českém trhu přijat. Jen přijďte s dalším titulem!!!
Výborné poučení pro pokročilejší začátečníky.
Práce autora, coby literárního kritika a vědce, silně ovlivnila celý příběh. Spíše než hlavnímu tématu se někdy věnuje oktajovému dění.
Dobře napsaný příběh, ač neuvěřitelné, ale napínavé. Musím se podívat ještě na film.
Velice dobře napsaná kniha, shrnující autorovy poznatky o druhé světové válce. Škoda, že příběh urychlil od roku 1945 do roku 1968, mohl to být námět pro další knihu.
Otec jednoho z nejbohatších mužů planety neměl jednoduchý život. Jedna jeho důležitá životní cesta je popsána formou stručného deníku autora.
Thriller plný zvratů, obratů, lsti a vynalézavých postav obou stran příběhu. Je až neuvěřitelné, kolik děje dokáže autor vtěsnat do jediné noci. Nesmrtelná hrdinka vše překoná a nakonec i vyřeší.
Kavkaz - přestože byl celý tenkrát v SSSR nebylo jednotuché se tam dostat. Upoutávka na největší evropské hory byla dokonalá.
Je to perla světové historické i romantické litaratury. Někdy se zde vedou spory, zda filmové zpracování je lepší než originál knihy. U tohota díla ne. Protože jak film, tak kniha jsou na 100%!!!
Originální námět z oblasti sci-fi/thrilleru je rozmělňován zbytečnými epizodami v "druhé" říši. Keplerští manželé zkusili něco jiného, připomíná mi to způsob psaní Pattersona. My, uvyklí detektivkám, tušíme zradu, či "nevěru" a uvidíme jakým směrem se Keplerovci vydají. Držím palce, ať se navrání k původnímu žánru.
Skvělá zápletka, v literatuře zatím originální, provázanost dějových linií, vykreslené postavy a dobrá pointa. Povedené dílo!
Sveho času povedená učebnice o počítačích. Možná by mohla být napomocna seniorů jako pomůcka pro vědomosti o počítačích.
Povedená zápletka, dokonale navazující na předchozí díly a vydařený napinavý závěr - to se Ti naše milá spisovatelko povedlo!