kowalenska.m komentáře u knih
Taková neškodná blbůstka :)
Dostala jsem k Vánocům a přečetla jsem za prázdniny. Potom znovu pomaleji, aby mi nic neuniklo. Ted otevírám a čtu své oblíbené znovu a znovu.
Knížka skvělá pro děti. Rozvíjí představivost. Navíc kytky jsou nádherný :)
Hudba a přátelství. Opravdu hezké. Pro děti hezká. Četla jsem dávno, ale ještě teď si pamatuji ten pocit, když jsem jí četla. Měla jsem pocit, že přátelství a pravda překoná všechno.
Nádherná knížka pro děti. Mám na ní jen samé skvělé vzpomínky. Ukazuje takovou čistotu srdce. Lepší než všechny dětské knížky o autíčkách, koní atd. Rozvíjí skvěle fantazii dětí. Doporučuji !
Jsem trochu na jiný žánr, ale stejně to bylo zajímavé. Golem mi příjde jako nejlepší postava. Asi jsou tyhle knížky pro jiné lidi, než já :)
Tuhle knížku mám moc ráda, zvláště kvůli vztahu k otci a k tomu co prožívala a co on prožíval. Bylo mi to blízké. A také díky hudbě. Sama hraji, takže jsem si vše ještě intenzivněji představovala. Tak knížka mi prostě sedla.. člověka nutí plakat, film ne. Ten je na nic.
Četla jsem jen tento poslední díl, ale moc se mi líbí. Mám ráda Bašku, jinak celkově skvěle napsaná.!
Úžasná kniha, jsem věřící a tohle mi ukázalo ještě jiný pohled. Velmi napínavá, ani jsem nemohla odtrhnout oči. Také mi svým způsobem připomíná Sinuheta, kterého zbožňuji. Myslím, že se k ní budu vracet. :)
Ukázal, kam až může dojít žárlivost. Také je vidět, jak blázní a už nemůže rozeznat lež od pravdy. Skvělé.
Mám ráda část s hrobníky, a také když Hamlet mluví o tom, kde je schovaná mrtvola. Jinak je to celé skvělé. A promyšlené. Člověk se trochu bojí, že se to bude špatně číst, ale tak to neni. :) Čte se to hezky a nevadí, že to všichni znají.
Moc se mi líbí. Tématika je nová, ale aktuální. Někdy mi přejel mráz po zádech. Doporučuji!
Už se těším až si přečtu :) Kamarádka stále čte dokola a nechce mi ji pučit :D
Bylo to trochu delší, a rozhodně by to šlo zkrátit, ale líbil se mi. :) Občas mám chuť si odpočinout od přemýšlivých knížek. Proto tu jsou takovéto. Mám ráda dobrodružné a o dracích znám jen tuto knížku, takže mi příjde ojedinělá :)
Kniha výrazná. Draky jsem si po přečtení zamilovala. Nový LOTR to neni, ale je to přesto nádherná kniha. A hezká přebal :)
Líbila se mi zápletka okolo matky. Jinak mi spoustu věcí nesedělo. Hezká dobrodružná knížka :)
Hezky napsaná. Pro děti však moc dlouhá. Sama si z toho moc nepamatuji. A hezké ilustrace!
Moc krásný příběh, jeden z mých nejoblíbenějších. Ač je psaný pro malé, i dospělý si v něm něco najde. Moc se mi líbí vztah obou bratrů. Mám sestru, kdyby se nám něco takovího stalo, myslím, že bychom se zachovaly stejně. Obětavost, láska, spravedlnost odvaha =Nádhera, co dodat?
Skvělý konec, zarazil, ale patří tam. Všechny díly se stupňují a tento je vrcholem. Splnil svůj účel, doporučuji :)