kristyna3010 komentáře u knih
Kniha mě bavila, nebyla to sice zcela klasická detektivka, ale příběh měl něco do sebe. Ze začátku bylo těžší se začít, ale zhruba před stou stránkou se příběh rozjel a bylo to zajímavé. Konec byl velmi dobrý. Z knihy se lze také něco dozvědět o opiu a závislosti a jak právě takový život se závislostí vypadá.
Doporučuji k oddechovému čtení, když se nechcete zabývat hlubokými myšlenkami.
Zajímavý příběh odehrávající se v ještě zajímavějším prostředí. Navíc jako bonus krásné ilustrace.
Jasná a velmi dobře napsaná. Za mě top kniha od Čapka, kterou jsem zatím četla. Mohu doporučit i k maturitní četbě.
Nadčasová divadelní hra, která mě moc nechytla. Bílá nemoc byla pro mě víc chytlavější a zajímavější a víc bych ji tedy také doporučila, pokud chcete sáhnout po Čapkovi.
Knížka, která mě zprvu zaujala svojí obálkou a která mě za poslední dobu opravdu chytla a nešlo se od ní odtrhnout. Myslím si, že je zajímavá jak pro mladší tak i straší čtenáře.
Kniha mě opravdu zaujala svou nadčasovostí. Až fascinující bylo, kolik moderních technologických vymožeností se v knize objevilo, vzhledem k jejímu datu napsání. Kniha, která určitě stojí za to si ji přečíst.
Opravdu jsem takové zvraty nečekala a děj byl napínavý až do konce. Jedna z knih od které je těžké se odtrhnout.
Tento díl mě hodně bavil už od začátku. Hlavně na začátku vtipné řeči Marigolda a jak to na konci Ciri dobře zakončila.
Tento díl mě bavil o něco více oproti předchozím. Postava Regise mě v tomto díle nejvíce zaujala.
Líbily se mi obě dějové linie, ale o něco víc asi příběh Benedicta. Asi bych knihu přímo nedoporučovala lidem, kteří se o takové téma vůbec nikdy nezajímali, ale podle mě určitě alespoň základní věci z oblasti genetiky lze z příběhu pochopit nebo si je nějakým způsobem přiblížit a hlavně nejvýraznější jsou příběhy z obou dějových linií. Takže se určitě nebojte, není to žádná encyklopedie, odborností tam zas tolik není.
Plus má kniha i za mě v tom, že příběhů z oblasti biologie konkrétně z genetiky není mnoho.
Zajímavý námět, dobře propracované postavy. Kniha se mi velmi líbila.
Kniha a i celá série se mi hodně líbila. Příběh je dobře propracovaný. Sympatické mi přišly i postavy v příběhu. Stojí za přečtení!
Dobrá série knih pro děti. Doporučuji! :)
Opravdu doporučuji. Velmi se mi líbil strastiplný příběh hlavní postavy. Vedlejší postavy také velmi dobře zapadaly do děje.
Filmové zpracování ujde, ale kniha je v tomto případě určitě top. :) I přes svoji délku stojí za přečtení.
Hodně se mi líbila. Dějová linka Clary se mě zaujala o něco více, jak asi většinu čtenářů. Dobrá atmosféra. Musela jsem rychle přečíst.
Vřele doporučuji. Zajímavý příběh s mnoha otázkami, nad kterými se člověk musí pozastavit.