Kubajzz komentáře u knih
Nesbo nezklame, určitě budu případy Harryho Holea sledovat dál. Knížka byla super, napínavá a pěkně se četla. Doporučuji
Za mě pecka. Hodně dobře se to četlo, bylo to plný překvapení. Doporučuji
Další kniha od oblíbené autorky. Konec byl trochu předvídatelný ale knížka byla fajn. Doporučuji
Sice jsem od začátku tušil vraha ale knížka se dobře četla. Autorku mám rád. Doporučuji
Napřed jsem se nemohl začíst ale potom se kniha rozjela a děj nabral spád. Doporučuji
Série Holger a Mia mě chytla. Knížka je pěkně napsaná, dobře se čte, děj má spád. Doporučuji
Opět severská krimi, která chytne a nepustí. Knížka se dobře četla, určitě doporučuji a jdu na další díl.
Moje druhá kniha od tohoto autora, která navazuje na Šelmu. Za mě povedený thriller. Doporučuji
Knížka mě chytla hned od začátku, bylo to napínavé a plné zvratů. Doporučuji
Opravdu mrazivé téma, které se hodně dobře četlo. Doporučuji
Mrazivý, temný příběh, který vás chytne a nepustí. Doporučuji
Tak jsem opět narazil na novou sérii :-) Severské krimi mám v poslední době v oblibě. Knížka se dobře četla, byla napínavá a plná zvratů. Doporučuji
Poutavý příběh, který se dobře četl. Pěkně propracované dějové linie, a téma přistěhovalců je stále aktuální. Doporučuji
Už se pomalu blížím ke konci série :-( Knížka jako vždy nezklamala, byla super. Doporučuji
Severské krimi prostě můžu a autorka píše stylem, který se mi líbí. Knížka se dobře četla, byla napínavá, určitě doporučuji.
Napínavý příběh, kde se prolíná minulost s přítomností. Pěkně se to četlo, ostatně tak jako všechny knížky autorky. Doporučuji