Kubíííína komentáře u knih
Jako všechny ostatní knižní díly na jedničku i film mi přišel zdařilý.
Kniha výborná(ostatně jako všechny ostatní ze série), ale dost mě zklamal film, který mi přišel stejně jako Ohnivý pohár hodně zkrácený.
Skvělá a poučná kniha o lidských příbězích, které napsal sám život a které může prožít úplně každý.
Čtení velmi strhující, emocionální, zklámán určitě nejsem. Martina Cole je i v této knize naprostá jednička!
Kniha měla zpočátku trochu mdlý děj, ale ke konci to byla fakt bomba! Dávám 87%.
Tato kniha byla u mě jedna z nejlepších, co lady Agatha napsala. Četla se velmi pěkně, byla napínavá a závěr mě totálně dostal.
Dosti drastický děj, ale nemohl jsem se odtrhnout a čtení pro mě byla radost. Oceňuji i pěkný závěr. Knihu rozhodně musím doporučit všem :-)
Tato kniha byla mým prvním setkáním s dvojicí Wahlöö - Sjöwallová. Byla taková průměrná, takže dávám 3 hvězdičky a pevně věřím že další knize, kterou si od nich přečtu, budu moci dát nejvyšší hodnocení.
Takový nervy drásající děj se jen tak nevidí. Pana Deaveryho miluju čím dál víc!!!:-)
Moje v pořadí druhá přečtená knížka od tohoto autora a byla naprosto úžasná!:-)
Bylo to vcelku zajímavé a zaujal mě mimo jiné také Márinčin receptář. Inu byl to dobrý herec, a některým historkám jsem se od srdce smál.
Kniha velmi zajímavá z lékařského a vědeckého hlediska, neztrácela ovšem pořádnou porci napětí!
Velmi čtivé zachycení jedné z největších hrůz v našich dějinách-holokaustu. Mráz mi z toho běhal po zádech a fotografie byly opravdu hrůzostašné. Horory jsou samozřejmě taky děsivé, ale tohle je daleko horší-protože se to skutečně stalo.
Jako obvykle musím dát nejvyšší hodnocení, Kinsey mě i v tomto příběhu úžasně překvapila a já se moc těším až si přečtu její další dobrodružství v knize W... jako western! Čím pak mě asi paní Graftonová překvapí:-)
Podivný děj, zpočátku nepříliš zajímavé, ke konci knihy velmi strhující okamžik a na poté opět podivný, ale hezký závěr ve stylu konec dobrý-všechno dobré.
Vcelku klasický krimi příběh ze Skandinávie a Maďarska.
Jedna z nejlepších knih lady Agathy co jsem zatím četl.
Moje první setkání s tímto autorem a musím říct - FAAAKT BOMBAAA! Neuvěřitelné napětí, super četba! Určitě budu číst další knížky :-)