Kudík Online Kudík komentáře u knih

Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

To byla jízda. :) Musím přiznat, že jsem se většinu titulu prosmála. Gaby/Flabby byla super, vtipná, sarkastická a prostě milující "sestra" pro celou kapelu Ghost Orchid, a to nejen pro svého bratra, starší dvojče, Eliho/Elizu, ale i pro ostatní "ďáblíky" Masona a Gorda. Jejich vzájemné špičkování s vtípky, to tedy bylo něco. Je vidět, už podle věnování v knize, odkud autorka čerpala. :) No, a druhá kapela Cloud Collision se Sašou a dalšími členy, a to Isaiahem, Julianem, Milesem, Mateem a i jejich prodavačem merche, Carterem, to taky stálo za to. Hrdince jsem chvíli její rodinu záviděla. :) A autorčin trošku "fekální" humor mi vůbec nevadil, protože to tak nějak k životu patří. Už teď, chvíli po dočtení vím, že si knihu ráda znovu přečtu.

16.05.2020 5 z 5

Nebezpečné vyhlídky Nebezpečné vyhlídky Linda S. Howington

Jenner Redwineová, před sedmi lety, se mi tolik nelíbila jako ta současná a penězi to určitě nebylo. Mám ráda hrdinky, které jsou vtipně sarkastické a Jenner taková byla, no a Cael Traylor jí zdatně sekundoval. SPOILER: Příběh relativně pohodový s akcí ke konci. Je zde i dostatek vedlejších postav, ať už záporáků, anebo z Caelova týmu "snů" (krásní, chytří a každý s nějakou superschopností), ale přesto některé ztráty zamrzí. Pobavilo mě 5 týdnů po plavbě....

15.05.2020 4 z 5

V pravou chvíli V pravou chvíli Nora Roberts

Práce vyjednávače musí být... vlastně je, neuvěřitelně náročná a Phoebe s Davem v tom byli zatraceně dobří.
Phoebe a Duncan jsou zajímavá dvojice, ale v tomto případě mi ten začátek přišel moc rychlý. Postupně s dějem je to reálnější. Rodiny okolo hlavních hrdinů byly super, i s jejich problémy. Pachatel se dal i nedal uhádnout. :)

13.05.2020 4 z 5

Nečekej slitování Nečekej slitování Linda S. Howington

Pěkné, i když docela ošizené. Přečteno doslova za chviličku. Spíše než knihou, bych to nazvala povídkou. Hlavní postavy byly fajn, i když se člověk nedostal v té rychlosti moc do hloubky. "Lízátko", která nejraději vysedávala doma, byla docela akční hrdinka, no a Gabriel byl prostě dokonalý. Ideální na jedno klidné odpoledne.

05.05.2020 4 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Linda S. Howington

Jina byla moje ideální hlavní hrdinka, sarkastická, hubatá a přesto vtipná a odolná. Líbil se mi popis výcviku a následně první akce, kdy se jí povedla parádní věc, a potom ta oslava v salónu. :) Leviho jsem chápala i jeho rozhodnutí při akci v Sýrii. A musím přiznat, že mi bylo vážně líto (SPOILER) obou dvou ztrát, ať ten druhý byl jakýkoliv.
Anotace je neodpovídající obsahu.

04.05.2020 5 z 5

Co přede mnou tajíš? Co přede mnou tajíš? Linda S. Howington

Trošku slabší titul, než jsem od této autorky zvyklá. Ani ta chemie mezi Bo a Morganem mi ze začátku nepřišla úplně věrohodná. Ale za Tricky a její kousky musím přidat * navíc.

02.05.2020 4 z 5

Nebe mé lásky Nebe mé lásky Nora Roberts

Nevím, jak přesně hodnotit tuto knihu. Možná kdyby měla o pár stránek méně, tak by jí to jen prospělo (samozřejmě bez vynechání popisu krajiny).
Nevlastní sestry byly zajímavé, ale osobně se mi nejvíce zamlouvala nejstarší Tess. Musím přiznat, že u několika jejích výstupů a dialogů jsem se upřímně zasmála. Ohledně pachatele jsem si nebyla jistá (a to zda je to on, na kterého to ukazovalo). Potom jsem jej uhodla a dokonce jsem i mimo "šílenství" trefila také motiv. Musím přiznat, že mě mrzelo, že jsem se trefila.

30.04.2020 4 z 5

Rudý šál Rudý šál Nora Roberts

Ze začátku mi hlavní hrdinka Fiona (Fee) přišla trošku nemastná/neslaná, ale s postupem děje a popisu, čím si prošla a jak se z toho dostala, tak jsem měnila názor. Pozvolně stupňující se děj mi nevadil, a co naopak oceňuji, jsou psí společníci a jejich výcvik. :) Dále velké plus za jednotku dobrovolných kynologických záchranářů a popis jejich činnosti. U Simona jsem se vyloženě bavila, a to jak jeho stylem výchovy Jawse (to jméno sedělo :) ), anebo jejich rozhovory s Fee.

28.04.2020 4 z 5

V náruči snů V náruči snů Linda S. Howington

Knihy od Lindy Howard mám ráda, umí pěkné detektivní romance. Zde jsem hlavní hrdince Sweeney záviděla "zelenou vlnu", a to doslova, jak tu na silnici, tak i za okny. :) Ale musím uznat, že ty stupňující se para schopnosti jsou už moc. No a Richard, to byl typický hlavní hrdina... mužný, dokonalý, ale proč ne? Tentokrát jsem vraha netrefila a konec je na můj vkus moc hrrrr.

27.04.2020 4 z 5

Padnout a vstát Padnout a vstát Estelle Maskame

Má první kniha od této autorky a musím přiznat, že i když se jednalo o dost tragické téma, tak se to tak nějak lehce četlo. Z postav se mi nejvíce líbila dvojčata Hunterovic, a to Jaden a Daniella, poté Will a následně až MacKenzie. Zvrat ke konci pro mě nebyl tak překvapující jako samotný závěr.

26.04.2020 4 z 5

Šlechetný rytíř Šlechetný rytíř Julie Garwood

Autorka má i lepší díla, ale i tak to bylo zajímavé čtení. Elizabeth i Geoffrey byli jako na kolotoči, chvilku spolu souzní, poté se hašteří. Oba neústupní jako mezci. Poslední odstavec v knize mě pobavil asi nejvíc. :)

24.04.2020 4 z 5

Nezkrotná touha Nezkrotná touha Lisa Kleypas

Musím přiznat, že jsem dle anotace byla zvědavá na nepolíbenou, bezmála třicetiletou spisovatelku, která si jako dárek k narozeninám objedná ( léta páně 1836 :) ) gigola. A byla to fakt sranda. Dle popisu byla Amanda něco jako prsatý, nadprůměrně inteligentní, "barokní anděl", ale vážně mě většinou bavila. Jack mě zase dostal svým přístupem a (SPOILER) věkem. Bohužel se s postupujícím dějem vtip trochu ztrácel. Jsem ráda za epilog.

22.04.2020 4 z 5

Modrý záliv Modrý záliv Nora Roberts

Hezké završení celé série po cca 18 letech, tentokrát zaměřeno na Setha. Bylo fajn zjistit, kolik má kdo dětí, a že si s rodiči moc nezadají. :) Klan Quinnů neměl chybu, i když nejvíc se mi líbila první dvojice, a to Anna s Camem. Pobavila mě zmínka o jiné sérii autorky, a to na "Gallagherovu hospodu".

21.04.2020 4 z 5

Tichý přístav Tichý přístav Nora Roberts

Tento díl je o dalším z Quinnů, a to o Phillipovi. Vyjasní se zde i hodně okolo Setha.
Ohledně "neznámé spisovatelky" mi chvilku trvalo, pochopit její pohnutky, ale závěr docela zachránila. Opět velmi čtivé.

21.04.2020 5 z 5

Bouřlivý příliv Bouřlivý příliv Nora Roberts

Ethan byl sice hlavním hrdinou tohoto dílu, a to vč. jeho dlouho milované ženy (která byla po prvním díle jasná), ale kdo bodoval nejvíc, byla Anna. Bez ní by to asi tak rychle nedopadlo. A stále nechápu, jak je možné, že se některé "matky" mohou tak chovat ke svým dětem. :(

20.04.2020 5 z 5

Past na dobrodruha Past na dobrodruha Nora Roberts

Pěkné, vtipné, a i smutné současně. Bratři byli super. Těším se po Cameronovi i na ostatní. Drtí mě, že takové dětství není jen fikce.

20.04.2020 5 z 5

Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda Meghan Quinn

Kdo by nebral Brama a jeho 40min. ;) Musím přiznat, že mi kniha přišla hodně vtipná, a to už od testu (hlavně loupeživých goril). Jules bych ke konci trošku zatřásla, ale dopadlo to, jak to dopadlo. Vulgarita mi nevadila, jen mi překlad přišel trošku těžkopádný. I tak přijemná oddechovka.

19.04.2020 4 z 5

Léto na maximum Léto na maximum Petra Martišková

Hezké ... letní... opět středoškolačkou. :) Izabela byla bezva holka, u které jsem její chování naprosto brala. Musím říct, že při pasáži o její výuce wakeboardu jsem smíchy až slzela. A Nick i Seb, to prostě za to pročtené odpoledne stojí.

18.04.2020 5 z 5

Čarovný princ Čarovný princ Julie Garwood

Musím se přiznat, že se mi to líbilo a při své fantazii jsem se dost nasmála. Představa anglické lady Taylor a amerického "rančera" Lucase Rosse.... jejích krásných vyčtených představ a následné reality. Hrozně se mi líbila celá jejich "splácaná" rodinka, vč. Victorie a Huntera a dočasně i Callaghana. Madam to vymyslela dobře. :)

17.04.2020 5 z 5

Srdce oceánu Srdce oceánu Nora Roberts

Darcy Gallagherová a její sny. Trevor M. a jeho návrat ke kořenům, i tak pěkný závěr této pohádkové série. Přesto mi předchozí díly i postavy přišly lepší. Od autorky mi více sedí detektivní romány, ale zkusit se má všechno. :)

14.04.2020 3 z 5