kuky921 kuky921 komentáře u knih

Psáno životem Psáno životem Lucy Keating

Sladká, červená knihovna. Škoda, kdyby se to pojalo trochu jinak, mohl by to být humoristický román. Takové tahání kočky s myší. Bohužel takto mě to moc nebavilo.

02.04.2021 3 z 5

Praha neznámá II Praha neznámá II Petr Ryska

První díl se mi líbil o trochu víc. Krásné fotografie.

25.03.2021 3 z 5

Procházky Prahou filmovou Procházky Prahou filmovou Radek Laudin

Pěkné tipy na výlety Prahou.

21.01.2021 4 z 5

Pražské hřbitovy: Olšanské hřbitovy IV. Pražské hřbitovy: Olšanské hřbitovy IV. Miloš Szabo

Výborný průvodce po Olšanských hřbitovech. Velmi přínosný je plánek Olšanských hřbitovů, kde je názorně vidět, v jaké oblasti se s průvodcem pohybujete :-) V této knížce je zvýšený počet fotografií a některé z náhrobků jsou velmi pěkné.

13.12.2020 5 z 5

Pražské hřbitovy: Olšanské hřbitovy III. Pražské hřbitovy: Olšanské hřbitovy III. Miloš Szabo

13.12.2020 5 z 5

Pražské hřbitovy: Olšanské hřbitovy I. & II. Pražské hřbitovy: Olšanské hřbitovy I. & II. Miloš Szabo

Výborný průvodce po Olšanských hřbitovech, které nutí k procházce.

13.12.2020 5 z 5

Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu Jaroslav Boček

Velmi nečtivá kniha, jedniný plus je pěkná obálka, což je málo.

09.09.2020 2 z 5

Jak se zbavit bolestí zad Jak se zbavit bolestí zad Chris Crowley

Nic převratného nečekejte. Prvních padesát stránek se nedá číst, poté se teprve dostanete k pár cvikům, které nejsou v ničem jiné než v jiných publikacích.

15.07.2020 2 z 5

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Zajímavá kniha, ale více se mi líbil první díl. Tento byl víc akční, ale stejně jsem se přistihla, že přeskakuji řádky...

13.04.2020 4 z 5

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Pěkné a čtivé. Pět příběhů, ve kterých se objeví nějaký kouzelný prvek.

04.04.2020 4 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Bohužel mě knížka nezaujala. Sedmilhářky byly prima, ale je mimo. Snad jindy.

29.03.2020 3 z 5

Kniha ztrát a nálezů Kniha ztrát a nálezů Lucy Foley

Příjemné, lehoučké a romantické čtení. Tedy happy end nebyl, což mě mile překvapilo.

26.03.2020 4 z 5

Hádanky naší minulosti 2: Praotec Čech přišel ve středu? Hádanky naší minulosti 2: Praotec Čech přišel ve středu? Jiří Bílek

Příjemný styl, který má za cíl přiblížit zajímavou formou naše dějiny. V knihovně má celá série čestné místo.

07.03.2020 4 z 5

Rosemary má děťátko Rosemary má děťátko Ira Levin

Velmi zajímavá knížka, která mi už dlouho ležela v knihovně. Čtenáře chytne a nepustí ho až do konce. Jen ten konec jsem čekala nějaký jiný, ale na druhou stranu chápu, že pud je pud.

06.03.2020 4 z 5

Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku Pudlenka aneb Měl jsem psa a kočku Karel Čapek

Útlá knížka s pěknými kresbami zvířecích mazlíčků. Nejvíce se mi líbila Minda - vše jak ze života ...

24.02.2020 3 z 5

Nevěra po americku Nevěra po americku Martina Formanová

Nenadchne, neurazí. Připomíná mi to styl knížek Báry Nesvadbový a ani ta není můj šálek čaje.

14.02.2020 3 z 5

S jedním uchem naveselo S jedním uchem naveselo Petr Šabach

Žádná hitparáda to není. Některé povídky jsou velmi podařené, ale celkově mě tato kniha moc nenadchla.

01.02.2020 3 z 5

Černá vdova Černá vdova Daniel Silva

Velmi čtivá kniha, která nás pouští do zákulisí zpravodajských služeb.

01.02.2020 4 z 5

Nadějné vyhlídky Nadějné vyhlídky Charles Dickens

Děj se místy trošku vlekl, ale i přes to námět by mohl oslovit i dnešní generaci. Za bohatstvím se honíme, ale nevidíme daleko důležitější věci okolo nás.

22.01.2020 4 z 5

Noc s Audrey Hepburnovou Noc s Audrey Hepburnovou Lucy Holliday

Lehoučké čtení, které pohladí. Kdo by Audrey neměl rád ????

10.01.2020 4 z 5