kuky921 komentáře u knih
Sladká, červená knihovna. Škoda, kdyby se to pojalo trochu jinak, mohl by to být humoristický román. Takové tahání kočky s myší. Bohužel takto mě to moc nebavilo.
Výborný průvodce po Olšanských hřbitovech. Velmi přínosný je plánek Olšanských hřbitovů, kde je názorně vidět, v jaké oblasti se s průvodcem pohybujete :-) V této knížce je zvýšený počet fotografií a některé z náhrobků jsou velmi pěkné.
Výborný průvodce po Olšanských hřbitovech, které nutí k procházce.
Velmi nečtivá kniha, jedniný plus je pěkná obálka, což je málo.
Nic převratného nečekejte. Prvních padesát stránek se nedá číst, poté se teprve dostanete k pár cvikům, které nejsou v ničem jiné než v jiných publikacích.
Zajímavá kniha, ale více se mi líbil první díl. Tento byl víc akční, ale stejně jsem se přistihla, že přeskakuji řádky...
Pěkné a čtivé. Pět příběhů, ve kterých se objeví nějaký kouzelný prvek.
Bohužel mě knížka nezaujala. Sedmilhářky byly prima, ale je mimo. Snad jindy.
Příjemné, lehoučké a romantické čtení. Tedy happy end nebyl, což mě mile překvapilo.
Příjemný styl, který má za cíl přiblížit zajímavou formou naše dějiny. V knihovně má celá série čestné místo.
Velmi zajímavá knížka, která mi už dlouho ležela v knihovně. Čtenáře chytne a nepustí ho až do konce. Jen ten konec jsem čekala nějaký jiný, ale na druhou stranu chápu, že pud je pud.
Útlá knížka s pěknými kresbami zvířecích mazlíčků. Nejvíce se mi líbila Minda - vše jak ze života ...
Nenadchne, neurazí. Připomíná mi to styl knížek Báry Nesvadbový a ani ta není můj šálek čaje.
Žádná hitparáda to není. Některé povídky jsou velmi podařené, ale celkově mě tato kniha moc nenadchla.
Velmi čtivá kniha, která nás pouští do zákulisí zpravodajských služeb.
Děj se místy trošku vlekl, ale i přes to námět by mohl oslovit i dnešní generaci. Za bohatstvím se honíme, ale nevidíme daleko důležitější věci okolo nás.
Lehoučké čtení, které pohladí. Kdo by Audrey neměl rád ????