kuky921 komentáře u knih
Knížku jsem dočetla až na druhý pokus, ale uchvácená z ní opravdu nejsem a přitom mystickou, starou Prahu miluji.
Velmi kraťoučký text s milými obrázky, ale ty chyby :-(
Velmi pěkné čtení, které vás na chvilku odtáhne od stresu kolem.
Výborné povídky, nejlepší byla hned ta první .... trochu na téma, čím kdo zachází, tím také...
Třetí povídka je trochu drsnější...
Velmi příjemná knížka, kterou jsem četla dětem před spaním. Holkám se velmi líbila, hlavně ty lumpačiny :-)
Oproti očekávání mě knížka nezaujala, jediné, co oceňuji je obálka. Ta je velmi pěkná...
Příběhy jsou pěkné, jistě poučné, ale ve finále se mi to zdálo, že jsou všechny na stejné brdo. A na otázku Cože - a to je konec? jsem dostala alergií. Nicméně dceři se tyto příběhy líbí...
Bez většího nápadu, ale chtěla jsem vědět, co je mezi dětmi in. Tohle doufám, že ne. Za mě jako za rodiče příšernost. Hvězdičky dávám za ilustrace.
Knížka se velmi dobře čte a byla jsem opravdu překvapena. Líbilo se mi přebíhání z přítomnosti do minulosti. Nejsympatičtejší mi byl již nemocný Romeo a jeho životní nadhled - vše už tu bylo.
Absolutně zbytečná kniha, ztráta času. Viděla jsem autorku v pořadku v TV, připadala mi zábavná, ale kniha je nuda, nuda a nuda.
Přečtení sice chtělo trochu času, ale stálo to za to. Velmi zajímavá a trochu tajemná, včetně zmizení, smrti a Hry.
Na to, že jsem si knihu vybrala jen podle obálky, tak jsem udělala určitě dobře.
Již trochu zastaralý průvodce, z roku 1995. Nutné brát uvedené informace s rezervou.
Velmi vtipný příběh o babičce a vnoučkovi. Ráda si přečtu i další knížky od stejného autora.
Velmi pěkná knížka. Ve srovnání s filmem, tak se liší asi ve dvou větách.
Prima prázdninové čtení, jen některé pasáže se mi zdály velmi zdlouhavé.
Velmi zajímavý námět, velmi svěží, ale od setkání hlavního hrdiny se stařenkou, děj upadá.
Úžasné fejetony, které pobaví a zároveň jsou ideální četbou do práce.
Velmi emotivní příběhy, které se zaměřují na matku a dceru. Knížku doporučuji číst po kouscích, najednou je tam až moc emocí. Je to má první zkušenost se slepičí polévkou a nejsem si jista, že do těchto vod znovu vkročím.
Určitě zajímavá zkušenost, ale ....
Knížka, která přiblíží Oldřicha Nového jako obyčejného člověka, který i po úmrtí své manželky měl stále chuť žít.
Na počátku velmi smutné čtení o poměrech v rodině, poté pomalé začátky a následně jsem došla ke zjištění, že jsem ho až na pár rolí vlastně neměla ani moc v oblibě.