kuky921 komentáře u knih
Velmi pěkné, čtivé básničky o jednotlivých zvířátkách - pěkně podle abecedy.
Pohádka před spaním a dcerkám se velmi líbila. Pěkné ilustrace.
Musela jsem se velmi přemáhat ke čtení a stejně jsem jí nedočetla. Nezaujala mě.
Pěkné víkendové čtení. Trochu mi to připomínalo Bridget Jones ... vše, včetně záplatky :-)
Na odpočinkové čtení - prima. Krásně předvídatelné.
Pěkná knížka, velmi dobře se četla. Asi bych v té době žít nechtěla - věčný boj.
Knížka mě neoslovila, přečetla jsem tři příhody a v klidu odložila.
No, přečteno se ani nedá moc říct. Pár rozhovorů jsem přeskočila, nad některými jsem se zasmála a hlavně jsem se pobavila u fotek. Čas pořádně letí :-)
Souhlasím, že o detektivku se opravdu nejedná. Odehrává se zde příběh kolem hejtmana a kolem se míhá občas nějaká zavražděná lazebnice. Co mě pobavilo, tak na str. 34 (vydání Euromedia r. 2013), tak ze schodů se na něj dívá zprvu královna, která se o pět vět níže stává lazebnicí, kterou nechce pouštět tatínek ven..... Trochu to kulhá. Takže amígo, opravdu se k této knize nikdy nevrátím....
Vtipná knížka, která má spád a občas mi tekly i slzy smíchu. Jako oddechovka úplně v klidu.
Ema mi připadala jako naivní husička, která se na nikoho neohlíží a myslí jen na sebe. Knihu jsem na první pokus odložila po prvních stránkách, podruhé už to bylo lepší, ale má oblíbená knížka to určitě nebude. Myslím, že to byla i povinná školní četba a držím palce dcerkám, aby už pravidla pro výběr knih byla změněna.
Velmi zajímavé čtení a fotografie. Nejvíce mě zaujala část o bombardování na Sv. Valentýna a množství poškozených budov. Velmi pěkně zpracováno.
Velmi zvláštní osobnost, ale knížka se mi úplně nelíbila.
Přečíst se to dalo, ale bylo to spíše z donucení. Dcerce se to líbilo, protože se to týkalo oblíbené víly, ale myslím, že už si na tuto knížku za týden ani nevzpomene.
Krásné pohádky a ještě krásnější fotky goril z pražské zoo.
Kniha se dobře čte, je to o hledání sebevědomí. Úplně převratná není, ale za přečtení stojí.
Je to trochu červená knihovna pod záclonkou piráta, uprchlého otroka a zároveň šlechtice. Přečíst se dá, jen ke konci už se to túúúúúúúúúúúúze táááááááááhlo.
Knížku jsem si pamatovala z dětství a tak jsem po ní s důvěrou šáhla a přečetla dětem. Příběh je stále prima, ale asi už nemám ty správná dětská ouška.
Knížku jsem nedočetla, protože v té knize chybí to podstatné a to je nějaký spád, děj.
Knížka má celkem 277 stran, já jí odložila po 105 stranách. Za tu dobu se v knize vůbec nic dramatického nestalo, úplná ztráta času. Myslím si, že existují daleko lepší knížky, které stojí za přečtení.