kuky921 | Komentáře u knih | Databáze knih

kuky921 kuky921 komentáře u knih

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Moje první knížka od Nesba. Líbí se mi více dějových linií, detektivka je velmi čtivá. Moc se mi líbila.

Doktor Proktor a prdicí prášek Doktor Proktor a prdicí prášek Jo Nesbø

Knížku jsem poprvné asi po 20 stránkách odložila, ale podruhé už jsem jí s chutí dolouskla až do konce.

Červenka nese smrt Červenka nese smrt Jo Nesbø

Velmi dobrá detektivka, více dějových linií, které se krásně proplétají.

Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Po shlédnutí filmu jsem se dostala také k přečtení knížky. Myslím, že obě zpracování je na stejné úrovni. Knížka je neskutečně čtivá.

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Výborná detektivka, která chytne a nepustí. Spousta otázek, které se postupně prohlubují a gradují. Úžasně napsané. Viděla jsem i kousek filmu, ale knížka je mnohem lepší.

29.04.2013 5 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Začala jsem číst trilogií, tak jsem přečetla i druhý díl. Jestli první byl slabší, tak druhý díl byl absolutně mimo. Jako bych dala puberťačce dala za úkol napsat příběh, ovšem s cílem jednoduchý příběh nafouknout, na co nejvíce stran. Zklamání, které ani čtivost nezachránila.

29.04.2013 2 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Na knížku jsem byla zvědavá, už kvůli reklamě, která se valila ze všech stran. Knížku jsem zhltla, protože je opravdu velmi čtivě napsaná, ale děj už pěkně kulhá a je dosti předvídatelný. Trošku Popelka s pár sexuálními scénami, ale nic tak úžasného to není.

29.04.2013 3 z 5

Zimní oběť Zimní oběť Mons Kallentoft

Velmi čtivá detektivka, jen jsem si musela trochu na "řeč oběti".

Kde je ta holka? Kde je ta holka? Alexandra Potter

Krásně čtivá knížka ... maličko ve stylu kdyby, tak by...
Pohodovka.

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Kniha byla velmi zajímavá, místy až mrazivá. Určitě jí doporučuji.