Kulhavá komentáře u knih
Skvělá kniha pro všechny, kdo chtějí jíst zdravěji. A pokud jen krapet koketujete s možností čistě rostlinné stravy, pak tuto knihu mohu jen a jen doporučit - jednoduché recepty včetně rozpisu finanční náročnosti :-) a navíc i skvělé informace o rostlinné stravě a nejen o rostlinné stravě.
Já osobně jsem tuto knihu věnovala rodičům - v rámci zdravějšího jídelníčku mají i dny pouze rostlinné stravy ("kytičkové dny") a tato kuchařka je plná jednoduchých, finančně dostupných receptů.
Z počátečního zklamání jsem se od poloviny od knihy nemohla odtrhnout. Velmi smutná realita skvěle popsána.
Tato kniha mi doslova změnila život. Díky ní jsem přehodnotila své uvažování. Při svých přáních jsem postupovala podle rad v knize uvedených a vše co jsem si přála se splnilo!!
Po přečtení Jihu proti severu jsem musela pokračovat četbou obou dílů Scarlett - velmi zdařilé pokračování ačkoli autorkou je jiná spisovatelka. Stejně jako Jih proti severu vnímám Scarlett jako skvělé i poučné čtení, pro mne osobně i motivující.
Skvělá kniha. Nejen výborné ale i poučné čtení. Pro mne osobně i motivující kniha.
Skvělá kniha, odstartovala změnu mého jídelníčku. Od přečtení snídám jen zelené nápoje a na zdraví se to velmi blahodárně odrazilo. Po přečtení jsem zakoupila knihu od stejné autorky 12 kroků k syrové stravě. Obě tyto knihy velmi doporučuji.
Kniha se čte doslova jedním dechem. Díky této knize jsem hodně změnila svůj jídelníček. Na mé doporučení knihu zakoupila i dospělá dcera a se stejným efektem - změna jídelníčku :-). A musím potvrdit, že veškeré informace o blahodárném vlivu raw stravy na zdraví uvedené v knize jsou pravdivé.