kusepa komentáře u knih
Kniha je psána poutavě, čtivě, příběh sám chytí za srdce. Bohužel mám výtku, když už se autor odkazuje na některá fakta, mela by být korektní. Např. Proč si nezjistí skutečně datum vylodění v Normandii???
Na knize oceňuji ke každému receptu fotografii. Dále mě nadchlo rozdělení receptů dle ročních období.
Kniha je čtivě psaná, hodně mě obohatila a pohled na muže. Je pravda, že se tam často opakuje totéž. Některé fráze nejsou z autorovy hlavy, ale spíše klišé, ale i tak ji doporučuji k přečtení všem.
Po cestě pravého muže jsem sáhla i po ženě a musím říci, že jsem nebyla schopna překonat 20. stránku. Není to psáno dle mého gusta. Třeba se ke knize někdy vrátím a s nadšením ji přečtu.
Ano, vyšla na povrch nejedna informace, že si Sin některé části přibarvil, jiné vymyslel, ale i kdyby byla "jen" polovina z příběhu pravdivá, je mi zle, co se vůbec ve světě děje.
Vydařená kniha o zvířatech. Každá dvoustrana je zaměřena na určité prostředí a v něm žijící zvířata, o kterých je i nějaké povídání.
Skvělá kniha plná pěkných ilustrací. Pěkná, nevtíravá, poučná pohádka.
Od thrilleru jsem čekala něco víc. Kniha se čte velice lehko, ale napětí trochu upadá. Nápad dobrý, ale zároveň některé pasáže jakoby převzaté, takže jsem vcelku zklamaná.