kvetuse3368 kvetuse3368 komentáře u knih

Babočka, která neumí létat - Klinika U bolavé tlapky Babočka, která neumí létat - Klinika U bolavé tlapky Liliana Fabisinská

Příjemná oddechovka, i když nejsem dítě, přečetla jsem ji jedním dechem. Vím, že vnoučátkům se to bude líbit.

08.11.2022 5 z 5

Recepty pro druhou šanci Recepty pro druhou šanci J.D. Barrett

Ze začátku jsem nevěděla cosi mám myslet, ale vydržela jsem a nelitovala. Příběh se rozběhl a nedokázala jsem odložit knihu. Jen ten konec byl trochu uspěchaný. Ale jinak dobré čtení na odpočinek.

12.08.2022 5 z 5

Deník zvěrolékaře: Můj život nejen se zvířaty Deník zvěrolékaře: Můj život nejen se zvířaty Jaroslav Morávek

Kniha mi byla doporučena naší paní knihovnicí. Je tam psáno o vesničkách a městech kolem nás. I když jsme se přistěhovali nedávno, bylo úžasně barvitě vše psáno, že jsem si situace dokázala představit jako bych tam byla. Předčítala pasáže manželovi a ten se smál.

03.06.2022 5 z 5

Spiknutí oběšenců Spiknutí oběšenců Vlastimil Vondruška

Perfektní příběh, krásně zaúhlené, skoro do posledních stránek jsem netušila, že za tím stojí nespokojené, výstřední ženy.

19.04.2022 5 z 5

Půlnoční růže Půlnoční růže Lucinda Riley

Na doporučení jsem si tuto knihu vybrala. Uchvátila mne a nemohla jsem přestat. Příběh běžel a vtáhl mne. Mohu vřele doporučit jako příjemný příběh.

20.03.2022 5 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Na základu seriálu v TV jsem sáhla po knize Cizinka. Mohu říci, je lepší to číst, i když podoba hrdinů,jsem si představovala, podle seriálu (moc se mi tam líbili-sedělo jim to). Přečetla jsem to jedním dechem. Více se děj rozvíjí. Těším se na další díly.

08.02.2022 5 z 5

Cesty rytířů Cesty rytířů František Niedl

Začít s knihou - sérii od konce, to se mi stává :-), ale mám chuť si tuto sérii přečíst celou. Nemohla jsem se odtrhnout od příběhu. A navíc se něco více dovědět z historie.

28.01.2022 5 z 5

Manželkou matčina milence Manželkou matčina milence Diane D´Henri

Přečetla jsem ji jedním dechem. Bohužel bohatí lide si dokáží moc ubližovat, tady i ti chudí, ale zde v té knize je to opravdu moc.

09.09.2021 5 z 5

Tam na hrázi u rybníka Tam na hrázi u rybníka Ferdinand Krch

Nedávno jsem tuto knihu uviděla a naskočili mi říkadla po cca 58 letech, maminka,když jsem se jen zmínila, začala recitovat. Pro někoho je to něco špatného, ale ať se podívá na dnešní TV co tam běží pro děti, budou si z toho něco pamatovat? Ráda bych, aby byla znovu vydána.

25.04.2021 5 z 5

Asi nejsem ženská Asi nejsem ženská Marcela Mlynářová

Určitě ti co rádi cestují, tuto knihu uvítali jako inspiraci. Mne to nic moc neříkalo, popisování bylo zdlouhavé/aspoň pro mne/. Skoro půlka knihy je v tomto žánru. Nebyla jsem nadšená.

25.04.2021 1 z 5

Moje anglická babička Moje anglická babička Hana Parkánová-Whitton

Milé příjemné čtení, člověk měl pocit, že je tam a prožívá to. Babičce za její péči, vzdala holt touto knihou a moc pěkně.

18.04.2021 5 z 5

Ženy na pranýři Ženy na pranýři Naďa Horáková

Pěkný, dobře napsaný příběh, vtáhl mne děje, a nemohla jsem odtrhnout od knihy.

19.03.2021 5 z 5

Andělé nepláčou Andělé nepláčou Amanda Stevens

Příjemné čtení na odpočinek, příběh pěkně ubíhá a vše je vyřešeno jako v pohádce.

14.07.2020 5 z 5

Svatební náramek Svatební náramek Rebecca Winters

Velmi lehké odpočinkové čtení, jak občas říkám, pohádkové :) . Dobře se četlo, děj pěkně utíkal.

31.05.2020 5 z 5

Něžný otec Něžný otec Caroline Anderson

Příjemná, odpočinková kniha, děj pěkně plyne. Na konci něžná duše úroní slzu. Ale jako v pohádce vše dobře dopadne.

29.05.2020 5 z 5

Holubice smrti Holubice smrti Peter Tremayne (p)

Chvilku mi trvalo než jsem se prokousala začátkem, ale pak jsem se od příběhu nemohla odtrhnout. Pěkně zpracovaný příběh, a zase jsem jsem včas nenašla kdo byl zlý ;-)

23.04.2020 5 z 5

Rubínový pokoj Rubínový pokoj Pauline Peters (p)

Přečetla jsem jedním dechem, moc se mi líbila.

14.02.2020 5 z 5

Sestřičky Sestřičky Donna Douglas

Kniha se mi líbila, v táhla mne do děje, prožívala jsem s dívkami příběhy.
Už se těší! Na druhý díl.

30.12.2019 5 z 5

Julie, má lásko Julie, má lásko Rosamunda Hunt