L.D. komentáře u knih
Druhý díl se mi líbil ještě o trochu víc, než ten první, trvalo mi několik dni, než jsem po dočtení vstřebala všechny pocity a mohla se pustit do jiné knížky. Za sebe mohu jedině doporučit a už se moc těším na další díl a určitě si ty první dva před tím přečtu znovu.
Užila jsem si to od začátku do konce. Chcete vědět jak to skončí, ale vlastně nechcete, aby to skončilo. Doporučuji
Za mě výborné čtení, malinko předvídatelné, ale to vůbec neubíralo na čtivosti a napětí. Doporučuji.
Jako vždy perfektní. Od druhé půlky neodložitelná. Jdu si koupit další díl.
Napínavá od začátku až do konce. Mysteriózní zápletka mi přišla trochu navíc a zbytečná, ale přiznám se, že jsem ji malinko ignorovala a v duchu ji z děje trochu vypouštěla. Každopádně od knihy jsem se nemohla odtrhnout a přečetla jsem ji téměř jedním dechem. Doporučuji
Tenhle díl se mi líbil víc, než Dokonalý manžel, ale i zde mi některé slovní obraty vyloženě vadily. Ale jinak napínavé a občas dost brutální.
Některé pasáže a slovní obraty mě vyloženě rozčilovaly, děj byl místy přehnaný, ale vcelku to nebylo špatné.
Prečteno opět jedním dechem stejně jako všechny předchozí díly z této série. Už se těším na pokračování.
Přečteno za dva dny, chytla mě a nepustila. Doporučuji
Dost přehnané, na druhou stranu klobouk dolů před autorovou fantazií a nakonec kdo ví, co je všechno možné. Četlo se dobře, ale vím, že znovu bych se ke knížce vracet nepotřebovala.