l.ennca komentáře u knih
Jako odpočinková kniha dobrá, ale podruhé ji už číst nehodlám.
Spíše průměrná kniha, jako odpočinková záležitost dobrá, ale nenadchne, neurazí. Četla jsem ji poměrně nedávno a už prakticky nevím, o čem byla. Nezanechala ve mě nějaké pocity, které by mi ji připomněly. Je spoustu lepších knih, které stojí za to přečíst, ale každý máme jiný vkus, třeba se někomu zalíbí.
Četla jsem ji minimálně 2x a určitě se k ní ještě vrátím. Místy jsem měla husí kůži, tím spíš, že příběh je naprosto reálný.
Knihu jsem četla nejméně 3x a pořád v ní nacházím něco nového, neobjeveného čímž mě neustále překvapuje. Skvělý příběh, i když velmi tragický.
Tato kniha se stala mou srdeční záležitostí. Je to už pár let, co jsem ji četla, ale i přesto je to jedna z nejlepších knih, které jsem dosud měla možnost číst.
Kniha s celkem dobrým příběhem - dozvíte se něco z historie Číny a na své si přijdou i ženy, které vyhledávají červenou knihovnu. Mě se kniha líbila, má děj - není nudná. Za přečtení myslím stojí.
Dobrá kniha! Přečetla jsem ji během dvou dní doslova jedním dechem a zcela jistě se k ní ještě vrátím!
Přes mnoho záporných komentářů se mi tato kniha velmi líbila a ráda se k ní vracím. Určitě je o dost lepší než filmové zpracování, ale to tak bývá téměř u všech zfilmovaných knih. Tato kniha je super k odpočinkovému čtení a i přesto, že existuje mnoho lepších a kvalitnějších knih, patří Stmívání k mým nejoblíbenějším.
Druhý díl ke knize Ruská konkubína - další osudy mladinké Lydie z prvního dílu, kde se vydává hledat do Ruska svého otce. Kniha se mi líbila a velmi mě bavila. Střídají se prvky historické s prvky hodící se do červené knihovny, ale časem stráveným nad touto knihou nelituji.