ladyajva ladyajva komentáře u knih

☰ menu

Maestra Maestra L.S. Hilton

A mě se to líbilo. Mám ráda knihy z toho luxusnějšího prostředí, takže první část knihy byla super. Pak začaly přibývat vraždy a to už nebylo tak zajímavé, ale pořád se to dalo. Pro mě průměrná kniha. Mám doma i druhý díl, ale asi si dám chvilku oddech u jiné knihy, než se do ní pustím.

25.08.2019 3 z 5


Dědina Dědina Petra Dvořáková

Skvělá povídková kniha. Jsem z Jižní Moravy, takže mi bylo nářečí blízké, ve čtení mě vůbec nerušilo, užívala jsem si ho :) Nejvíc se mi líbila druhá povídka o řezníkovi. Typické problémy na menší dědině, úplně v tom vidím tu naši, ze které pocházím a ve které žiju.

03.06.2019 4 z 5


Náš manžel Náš manžel Jo Jakeman

Začátek mě moc nebavil, dokonce jsem na dva dny knihu odložila. Pak mě chytla a já ji dočetla za jedno odpoledne. Nechápala jsem, jak může někdo tak negativní existovat. Kniha byla až na ten začátek čtivá, stránky mi rychle ubývaly a já čekala, jak přesně to dopadne, i když závěr je vlastně začátkem. Zajímavý počin.

28.05.2019 3 z 5


Oni Oni Mark E. Pocha (p)

Precteno za jeden vecer. Cekala jsem ducharinu, dostala jsem vyvrazdovacku.

14.05.2019 2 z 5


Zničím tě a vezmu si, co je mé Zničím tě a vezmu si, co je mé Jane Lythell

Začátek mě bavil, střed byl trochu slabší a konec zase bavil. Nebylo to špatné, přečetla jsem za dva dny. Průměr, neurazí,nenadchne :)

13.04.2019 3 z 5


Manželský pakt Manželský pakt Michelle Richmond

Zajímavý počin, začátek super, velmi slibný, seznamujeme se s manželským párem a s Paktem, pomalu vše nabírá grády, aby to nakonec vyvrcholilo v....v ničem. Konec divný. Manželé dostali na výběr ze dvou možností, tak nějak jsem doufala, že si vyberou tu druhou.

01.03.2019 4 z 5


Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Která je která? Kniha, která řeší smutné téma smrti jedné z dvojčat. Ztrácela jsem se v popisech ostrovů a měst, děj se trochu místy vlekl, ale stále jsem byla napjatá a čekala, jak to celé dopadne. No, dopadlo to všelijak. Zastoupení paranormálu na konci se do knihy moc nehodilo, jakoby autor nevěděl, jestli píše duchařinu nebo psychologický román. Celkově se mi ale kniha líbila, byla zajímavá.

01.03.2019 4 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

První polovina knihy je spíše seznamovací, zas tak moc se tam neděje. Poté přijde na řadu druhá polovina, kde se toho naopak děje až moc. Nevím, něco mi na tom nesedělo. Nelíbil se mi vstup El na scénu, i když vyobrazena byla až moc přesvědčivě. :) Na konci mi to dalo všechno smysl a hezky to do sebe zapadlo. Závěr byl fajn, taková idylka. Celkově hodnotím 3 hvězdami, nelíbil se mi přerod od ničeho k mega akci. Přečteno za jeden večer a při cestě na záchod mě docela mrazí, takže něco to ve mě zanechalo.

01.03.2019 3 z 5


Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Jedním slovem skvělé. Ještě nemám děti, takže jsem byla dost odosobněná. Na začátku jsem si myslela, že to bude mít nadpřirozený ráz, naštěstí se to nestalo, knížce by to nepasovalo. Jen je škoda, že se víc neřešila Hanna a její problém, třeba co jí teda ve skutečnosti bylo. Závěr dobrý, ale čekala jsem něco jiného, třeba dokonané plány Hanny.

18.02.2019 5 z 5


Trhlina Trhlina Jozef Karika

Už nikdy nebudu číst podobné knihy v noci. Možná je to výmysl, ale napsáno je to opravdu přesvědčivě.

20.06.2018 5 z 5