Laf Laf komentáře u knih

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Kniha mne mile překvapila. Hned po otevření jsem se do ní začetla a nemohla ji jen tak odložit. Zajímavě napsaný příběh plný intrik a zvratů. Můžu jen doporučit. Pro chvíle oddychu je to dobrá volba :)

04.04.2021 5 z 5

Jet Jet Jay Crownover

Kniha se mi líbila. Je poutavě napsaná a také se zajímavými zápletkami. Kniha také předčila má očekávání a celkově tato série má super potenciál, takže se těším na další díly a další zajímavosti o dalších lidech.

03.04.2021 5 z 5

Sedmá oběť Sedmá oběť Alan Jacobson

Kniha se mi líbila, protože děj plynule běžel a žádné zbytečné a nudné nafukování. Konec mi ale přišel uspěchaný oproti celé knize. Ale i tak to za přečtení stojí.

25.03.2021 4 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Tak tohle jsem nečekala. Hned od začátku jsem byla vtažena do děje a netrpělivě očekávala, co přinese další stránka. O napětí a zvraty také není nouze. Super kniha, mohu jen a jen doporučit :)

07.01.2021 5 z 5

Krasojezdkyně Krasojezdkyně Jojo Moyes

Tak při čtení prvních sto stran jsem si říkala, jestli to nevzdat a knihu neodložit. Přišlo mi to takové nezajímavé. Do čtení jsem se nutila. Pořád jsem doufala, že nastane zlepšení. Naštěstí zlepšení přišlo. Po tom nezajímavém začátku se kniha začala pomalu rozjíždět. Přišli další zvraty. A s každou přečtenou stránkou se to četlo lépe a lépe až bylo těžké knihu odložit. Za ten pěkný konec to stálo přečkat ten začátek :)

02.01.2021 4 z 5

Předurčený Předurčený Benedict Jacka

Dobře napsaná fantasy. Sice ze začátku trochu trvalo, než se vše rozeběhlo a než jsem se rozkoukala, kdo je kdo a tak, ale pak se to změnilo a neustále jedna akce za druhou až do konce. A závěr byl podle mě nejlepší. Rozhodně tohle za přečtení stojí :)

03.12.2020 4 z 5

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Kniha mne mile překvapila. Hned jsem se do ní začetla a postavy se mi hodně líbily. A ani o zvraty není nouze a najde se i ta správná dávka romantiky. Prostě ideál. Vřele doporučuji :)

14.11.2020 5 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Knihou jsem se musela prokousat. Příliš mnoho osob a příběhů k zapamatování. Neustálé přeskakování od jedné postavy ke druhé. Velmi těžko se mi na děj soustředilo a zajímavější to začalo být až tak v půlce knihy. Z celkového hlediska kniha špatná není. Má dobrou myšlenku a na konci donutí člověka se nad vším zamyslet. Stálo to za ten čas :)

04.09.2020 3 z 5

Tajemství Tajemství Julie Garwood

Skvělý, a místy i vtipný, příběh pro chvíle pohody. Můžu jen doporučit :)

07.08.2020 5 z 5

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Naprosto úžasná kniha. Hned po pár stránkách jsem se do knihy začetla a kdybych nemusela, tak ji ani na chvilku nedám z ruky. Je to tak dobře napsané, že se mi velmi těžko určovalo, kdo v tom má prsty, protože bylo opravdu z čeho vybírat. Autorka zase zabodovala, knihu můžu jen a jen doporučit :)

17.05.2020 5 z 5

Manžel Manžel Dean Koontz

Dobře napsané. Děj rychle utíkal. Nechybí ani spousta zvratů a odhalení. Můžu jen doporučit. Za přečtení to stojí :)

01.04.2020 4 z 5

Podivný Thomas Podivný Thomas Dean Koontz

Kniha je naprosto úžasná. Hned od začátku mne vtáhla do děje. Těžko uvěřit, že popis jednoho dne vydá na jednu celou knihu. Autor to dokázal na jedničku. Jenom mne mrzel konec, ale všechno nemůže končit dobře...

28.12.2019 5 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Na to, jak jindy autor srší vtipem ve svých knihách, tady tentokrát zvolil víc vážnější styl. Navíc mne to čtení tak nebavilo a přišlo mi, že čtu pořád to samé dokola. Několikrát jsem knihu chtěla raději odložit a už se k ní nevracet, ale nakonec jsem ji dočetla až do konce.

05.07.2019 3 z 5

Nepřítel mého nepřítele Nepřítel mého nepřítele Kateřina Petrusová

Hodně dobrá a chytlavá kniha. Příběh se mi líbil, nechyběl ani humor a správná dávka napětí. Můžu jen doporučit.

30.06.2019 5 z 5

V žáru lásky V žáru lásky Sandra Brown

Výborná kniha, které nic nechybí, ani napínavý závěr. Za přečtení to rozhodně stálo :)

22.06.2019 4 z 5

Kam jsi odešla Kam jsi odešla Gayle Forman

Zajímavé pokračování příběhu z pohledu Adama. Taky hodně nabité emocemi. Cesty, kterými se oba ubírali během let odloučení, je mohly zavést jinými směry, proto jsem ráda, že konec byl předvídatelný a jejich cesty se zase sešly.

02.06.2019 4 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Kniha předčila mé očekávání. Velmi rychle jsem se do ní začetla a jen tak se mi ji nechtělo dávat z ruky. Závěr mě překvapil, tak jsem zvědavá na další pokračování.

05.05.2019 5 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

První, co mě napadlo po dočtení této knihy, bylo "wau". Výborně napsané až z toho místy mrazí. Skvěle a čtivě popsané osudy lidí. Jen někteří skončili jinak, než bych si přála. Můžu jen každému doporučit.

28.04.2019 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Kniha se mi líbila, i když první díl byl zatím nejlepší :). Vtipné momenty taky nechybí. Nejlepší byl seznam úkolů pro Logana. To byl dobrý nápad. Jako oddychovka je tohle výborná volba a jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst :)

24.02.2019 4 z 5

Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

Autorka opět neklamala. Knihu jsem četla jedním dechem, jak je to poutavě napsané. Nemohla jsem se dočkat konce, abych se konečně dozvěděla, co se v lese dělo a jak to celé dopadne. Odhadnou, kdo bude vrah, bylo náročnější, ale nápověda se v knize objevuje :). Za mne dobrý :)

20.01.2019 5 z 5