Laf Laf komentáře u knih

Jiskřivý idol Jiskřivý idol Katee Robert

Přidávám se k názorům, že tento díl byl lepší než ten první. Příběh plynule utíkal. Líbila se mi dynamika mezi hlavními postavami. A hlavně v knize nechyběly nějaké mocenské hry. Kniha splnila má očekávání a těším se na pokračování.

01.01.2024 5 z 5

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Nejlepší díl z celé série. Konečně víc akce a víc všeho. Četlo se to velmi dobře, jenom ten konec mi přišel trochu uspěchaný, ale i tak to bylo skvělé a napínavé. Za přečtení to stojí :)

19.12.2023 5 z 5

Láska po španělsku Láska po španělsku Elena Armas

Skvělá oddechovka plná humoru. Hodně se mi líbil začátek, kdy spolu víc "bojovali". Také jsem čekala, že větší část děje bude vyprávěna z prostředí Španělska. Trochu mne mrzelo, že ten začátek celé knize nasadil vysokou laťku a čekala jsem, že to takové bude celou knihu, ale potom mi přišlo, že to trochu upadá a dynamika se zpomaluje. Závěr to celé zase vylepšil. I přesto všechno se mi kniha líbila a je to tak na 4,5/5*. Rozhodně to za to stojí.

15.11.2023 4 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Pěkné pokračování, kdy museli překonávat další překážky. Líbilo se mi na tom to, že se objevili i postavy z BAM. Krásně se příběh propojil. Za přečtení to stojí :)

10.11.2023 4 z 5

Divoký princ Divoký princ Meghan March

Skvělý rozjezd nové série. Četlo se to skoro samo a ten závěr? Rozhodně je dobré mít celou sérii komplet a rovnou se pustit do pokračování :).

26.08.2023 4 z 5

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Těžké ohodnotit. Knihu bych zařadila do kategorie knih, u kterých vážně nemusíte přemýšlet, což mi přišlo škoda, protože konečné rozuzlení bych uvítala víc rozpracované. Ta myšlenka se mi líbila a náznaky, kam to směřuje, se tam objevovali určitě už od půlky knihy. Asi větší rozpracování nebylo cílem. Celkově bych tedy řekla, že kniha neurazí, ale ani nenadchne.

12.08.2023 3 z 5

Ten první Ten první Roni Loren

Trochu jsem se bála, co mne čeká, protože začátek mi přišel takový nudný. Naštěstí se to pak rozjelo a relativně rychle to utíkalo. Je to příjemná oddechovka, nenáročná. Za mne rozhodně nezklamala. Za přečtení to stojí :)

11.06.2023 4 z 5

Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

Skvělá kniha o zlé Levaně. Konečně jsem se dozvěděla, co ji formovalo od mala, že se stala tak zlou a mocichtivou osobou. Navíc konečně bylo vysvětleno, proč vlastně nesnáší zrcadla, což v ostatních knihách zatím bylo jen naznačeno. Rozhodně to za přečtení stojí. Spoustu věcí mi to objasnilo a doplnilo :)

25.05.2023 5 z 5

Temná cesta Temná cesta Linda Castillo

Wow, tahle kniha se mi opravdu líbila. Napínavá od začátku a děj pěkně svižně utíkal. Knihu jsem téměř neodkládala, jak mne to vtáhlo. Vřele doporučuji :)

19.04.2023 5 z 5

Smrtící hry Smrtící hry Steve Robinson

Wow, tohle byla jízda. Od začátku to nabralo rychlý spád a až do konce mi to nedalo vydechnout. Po dlouhé době se mi do ruky konečně dostal thriller, jehož děj a zápletka mi přišel originální a neokoukaný. Bavilo mne to, a proto mohu vřele doporučit.

06.04.2023 5 z 5

Gentleman devět Gentleman devět Penelope Ward

Příjemná oddechovka, která mne hned vtáhla a bavila mne až do konce. Trochu jsem čekala, že s Gentlemanem Devět se to trochu víc zamotá, ale to, jak nakonec směřoval příběh, bylo i tak skvělé. Jsem ráda, že jsem si to konečně přečetla. Mohu jen vřele doporučit :)

22.02.2023 5 z 5

Jen ty a já Jen ty a já J. D. Robb (p)

Wau, tohle byla opravdu jízda. Skvělý díl, kdy jsem byla napnutá od začátku do konce. A ten závěr a rozuzlení? U toho jsem jen seděla a hltala stránku za stránkou. Super, vřele doporučuji :)

21.02.2023 5 z 5

Nestoudná zvědavost Nestoudná zvědavost Lynn Messina

Kniha pro mne byla docela překvapením. Sice anotace prozrazuje, co čekat, ale už neřekne, že kniha bude i čtivá, poutavá, ale také se špetkou humoru, a že než se nadějete, zjistíte, že budete skoro na konci a před vámi už jen pár posledních stránek, jak vás kniha vtáhne. Líbilo se mi to. Jako oddechová kniha s detektivní zápletkou je tohle výborná volba.

04.02.2023 4 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Tohle se podle mě rozhodně povedlo. Úžasné spojení známé pohádky se sci-fi prvky a přenesené do skvělého a promyšleného prostředí, kde se děj odehrává. Nečekala jsem, že mě to bude tak bavit, ale stalo se a do knihy jsem se úplně ponořila. Moc se mi to líbilo. Vřele doporučuji :)

24.01.2023 5 z 5

Očistím tě od hříchu Očistím tě od hříchu J. D. Robb (p)

Další skvělý díl o Dallasové, který se čte jedním dechem. Záludný případ s překvapivým rozuzlením. Mohu jen vřele doporučit :)

20.01.2023 5 z 5

Supernova Supernova Marissa Meyer

Asi nejlepší díl z celé série. Hodně akční, plné zvratů a překvapení. Kniha se mi líbila a tak od půlky jsem pak už knihu nedala z ruky, to se toho dělo opravdu hodně a byla jsem hrozně napnutá, jak to celé dopadne. Za mne rozhodně skvělé zakončení této série. Jsem ráda, že jsem se k ní dostala a za přečtení to stojí :)

25.12.2022 5 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Kniha nezklamala. Je nenáročná, skvěle a rychle se čte a ještě jsem se u ní zasmála. Ideál. Pokud nečekáte nějaké veledílo, ale knihu, u které nemusíte přemýšlet, a zároveň vás bude bavit, tahle kniha je dobrou volbou.

20.10.2022 4 z 5

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Příjemná a nenáročná kniha, u které se občas i zasmějete. Líbí se mi, že se tam objevují i postavy z předchozích dílů.

06.10.2022 3 z 5

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Skvělé pokračování. Děje se tam toho pořád dost. Když už to vypadá, že se konečně vyhrabali z jedné komplikace, hned se jim naskytne další a složitější. Hlavní postavy jsou asi nesmrtelné :). Oproti předchozím dílům bylo fajn, že se děj odehrával i někde jinde než jen v Evropě. Skvělá změna. Jsem ráda, jsem si knihu přečetla. Doporučuji. A díky množství stránek je kniha na mnoho večerů :D

20.08.2022 4 z 5

Vážka v jantaru Vážka v jantaru Diana Gabaldon

Skvělé pokračování. I když mi to místy přišlo zdlouhavé, ráda jsem se ke knize vracela, abych se dozvěděla, co bylo dál. Líbilo se mi to a za přečtení to opravdu stojí :)

22.07.2022 4 z 5