Laf komentáře u knih
Přidávám se k názorům, že tento díl byl lepší než ten první. Příběh plynule utíkal. Líbila se mi dynamika mezi hlavními postavami. A hlavně v knize nechyběly nějaké mocenské hry. Kniha splnila má očekávání a těším se na pokračování.
Nejlepší díl z celé série. Konečně víc akce a víc všeho. Četlo se to velmi dobře, jenom ten konec mi přišel trochu uspěchaný, ale i tak to bylo skvělé a napínavé. Za přečtení to stojí :)
Skvělá oddechovka plná humoru. Hodně se mi líbil začátek, kdy spolu víc "bojovali". Také jsem čekala, že větší část děje bude vyprávěna z prostředí Španělska. Trochu mne mrzelo, že ten začátek celé knize nasadil vysokou laťku a čekala jsem, že to takové bude celou knihu, ale potom mi přišlo, že to trochu upadá a dynamika se zpomaluje. Závěr to celé zase vylepšil. I přesto všechno se mi kniha líbila a je to tak na 4,5/5*. Rozhodně to za to stojí.
Pěkné pokračování, kdy museli překonávat další překážky. Líbilo se mi na tom to, že se objevili i postavy z BAM. Krásně se příběh propojil. Za přečtení to stojí :)
Skvělý rozjezd nové série. Četlo se to skoro samo a ten závěr? Rozhodně je dobré mít celou sérii komplet a rovnou se pustit do pokračování :).
Těžké ohodnotit. Knihu bych zařadila do kategorie knih, u kterých vážně nemusíte přemýšlet, což mi přišlo škoda, protože konečné rozuzlení bych uvítala víc rozpracované. Ta myšlenka se mi líbila a náznaky, kam to směřuje, se tam objevovali určitě už od půlky knihy. Asi větší rozpracování nebylo cílem. Celkově bych tedy řekla, že kniha neurazí, ale ani nenadchne.
Trochu jsem se bála, co mne čeká, protože začátek mi přišel takový nudný. Naštěstí se to pak rozjelo a relativně rychle to utíkalo. Je to příjemná oddechovka, nenáročná. Za mne rozhodně nezklamala. Za přečtení to stojí :)
Skvělá kniha o zlé Levaně. Konečně jsem se dozvěděla, co ji formovalo od mala, že se stala tak zlou a mocichtivou osobou. Navíc konečně bylo vysvětleno, proč vlastně nesnáší zrcadla, což v ostatních knihách zatím bylo jen naznačeno. Rozhodně to za přečtení stojí. Spoustu věcí mi to objasnilo a doplnilo :)
Wow, tahle kniha se mi opravdu líbila. Napínavá od začátku a děj pěkně svižně utíkal. Knihu jsem téměř neodkládala, jak mne to vtáhlo. Vřele doporučuji :)
Wow, tohle byla jízda. Od začátku to nabralo rychlý spád a až do konce mi to nedalo vydechnout. Po dlouhé době se mi do ruky konečně dostal thriller, jehož děj a zápletka mi přišel originální a neokoukaný. Bavilo mne to, a proto mohu vřele doporučit.
Příjemná oddechovka, která mne hned vtáhla a bavila mne až do konce. Trochu jsem čekala, že s Gentlemanem Devět se to trochu víc zamotá, ale to, jak nakonec směřoval příběh, bylo i tak skvělé. Jsem ráda, že jsem si to konečně přečetla. Mohu jen vřele doporučit :)
Wau, tohle byla opravdu jízda. Skvělý díl, kdy jsem byla napnutá od začátku do konce. A ten závěr a rozuzlení? U toho jsem jen seděla a hltala stránku za stránkou. Super, vřele doporučuji :)
Kniha pro mne byla docela překvapením. Sice anotace prozrazuje, co čekat, ale už neřekne, že kniha bude i čtivá, poutavá, ale také se špetkou humoru, a že než se nadějete, zjistíte, že budete skoro na konci a před vámi už jen pár posledních stránek, jak vás kniha vtáhne. Líbilo se mi to. Jako oddechová kniha s detektivní zápletkou je tohle výborná volba.
Tohle se podle mě rozhodně povedlo. Úžasné spojení známé pohádky se sci-fi prvky a přenesené do skvělého a promyšleného prostředí, kde se děj odehrává. Nečekala jsem, že mě to bude tak bavit, ale stalo se a do knihy jsem se úplně ponořila. Moc se mi to líbilo. Vřele doporučuji :)
Další skvělý díl o Dallasové, který se čte jedním dechem. Záludný případ s překvapivým rozuzlením. Mohu jen vřele doporučit :)
Asi nejlepší díl z celé série. Hodně akční, plné zvratů a překvapení. Kniha se mi líbila a tak od půlky jsem pak už knihu nedala z ruky, to se toho dělo opravdu hodně a byla jsem hrozně napnutá, jak to celé dopadne. Za mne rozhodně skvělé zakončení této série. Jsem ráda, že jsem se k ní dostala a za přečtení to stojí :)
Kniha nezklamala. Je nenáročná, skvěle a rychle se čte a ještě jsem se u ní zasmála. Ideál. Pokud nečekáte nějaké veledílo, ale knihu, u které nemusíte přemýšlet, a zároveň vás bude bavit, tahle kniha je dobrou volbou.
Příjemná a nenáročná kniha, u které se občas i zasmějete. Líbí se mi, že se tam objevují i postavy z předchozích dílů.
Skvělé pokračování. Děje se tam toho pořád dost. Když už to vypadá, že se konečně vyhrabali z jedné komplikace, hned se jim naskytne další a složitější. Hlavní postavy jsou asi nesmrtelné :). Oproti předchozím dílům bylo fajn, že se děj odehrával i někde jinde než jen v Evropě. Skvělá změna. Jsem ráda, jsem si knihu přečetla. Doporučuji. A díky množství stránek je kniha na mnoho večerů :D
Skvělé pokračování. I když mi to místy přišlo zdlouhavé, ráda jsem se ke knize vracela, abych se dozvěděla, co bylo dál. Líbilo se mi to a za přečtení to opravdu stojí :)