Laf Laf komentáře u knih

Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Neskutečně dobře napsané. Nečekala jsem, že mne kniha tak vtáhne, ale stalo se. Baron vykreslený jako ten největší zloduch, kterému bych nejraději občas jednu vrazila a slušňačka Emilia, která jako jediná byla schopná nahlédnout do nitra Barona a najít v něm to dobré. Za přečtení to opravdu stálo :)

17.10.2020 5 z 5

Polámané panenky Polámané panenky James Carol

Napínavý děj s postavou, která řeší případy zase jinak. To se mi líbí. Je to takové nápadité. Děj je místy drsnější, ale u knih s touto tématikou je třeba počítat se vším. Celkově se mi to líbilo, hned jsem se začetla, proto můžu jen doporučit.

09.07.2020 5 z 5

Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Odpočinkový příběh plný humoru. Sice předvídatelný konec, ale i tak to stojí za to :)

24.03.2020 5 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Od této autorky to byla moje první kniha a asi i poslední. Sice kniha je psaná skvělým stylem, který se dobře čte a občas nechybí i humor, ale chybělo mi tam něco, díky čemu bych měla chuť sáhnout po další knížce. Navíc jsem stále čekala, kdy konečně dojde k nějakému zvratu, ale nedočkala jsem se.

14.10.2019 3 z 5

Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Moc se mi líbilo čtení. Hodně rychle jsem to přečetla, protože je to dobře napsané a vůbec nikdy to nenudilo. Hlavně se mi na tom líbilo, že stále někde byla zmínka i o lidech z předchozích dílů. Rozhodně stojí za to tuto sérii číst :)

26.08.2015 5 z 5

Jenom kamarádi Jenom kamarádi Abby Jimenez

Jak již popis knihy uvádí, řeší se tu hodně neplodnost, ale není to ústřední bod knihy. Kniha je tak plná humoru a romantiky, že by se to dalo pomalu považovat za nenáročné a odpočinkové čtivo. Ale opak je pravdou. Najednou v nestřežené chvíli autorka na čtenáře shodí bombu a všechno je vzhůru nohama. Najednou nejde knihu odložit a vy chcete vědět, jak to celé dopadne. Za přečtení kniha stojí.

13.05.2024 4 z 5

A co bylo dál A co bylo dál T. L. Swan

Nevěděla jsem, co tady od toho čekat, ale naštěstí jsem byla mile překvapena. Opět mne to bavilo. Je to psané pořád stejným stylem, takže mne to hned vtáhlo a vůbec nenudilo. Sice jsem si říkala, že je škoda, že tyhle epilogy nebyli v jednotlivých knihách, ale ty knihy jsou sami o sobě už takhle bichle, a díky těmto epilogům by počet stran ještě narost, že by to spíše odrazovalo se do knih pustit. Ale na druhou stranu je to fajn nápad mít epilogy v jedné knize. Je to taková tečka celé oblíbené série, kdy ještě naposledy je možné se se všemi hlavními postavami znovu setkat. Moc se mi to líbilo, i samotné jednotlivé epilogy. Rozhodně povinnost si to přečíst, pokud se vám líbili i předchozí díly :)

21.04.2024 5 z 5

Neústupná princezna Neústupná princezna Meghan March

Tohle byla jízda. Mnohem lepší než první díl. Konečně se toho děje víc a taky jsem se i víc dozvěděla o hlavních postavách. Opět se to četlo skoro samo a čtení mne bavilo. A ten konec? To bylo něco. Kniha se povedla. Vřele doporučuji.

27.08.2023 5 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Pěkná a příjemná oddechovka, která neurazí. Čte se dobře. Děj rychle utíká a ještě si užijete krásy Paříže a spousty dortíků, co hrdlo ráčí. Povedená kniha. Vřele doporučuji :)

07.03.2023 4 z 5

Zůstaň Zůstaň Elle Kennedy

Kniha se mi líbila. Je to pěkně napsané a rychle to utíkalo. Také nechybí humor, takže o to je kniha ještě poutavější. Za mne velká spokojenost a vřele mohu jen a jen doporučit :)

12.01.2023 5 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Kniha je skvěle a čtivě zpracovaná. Autorka se opět dotýká citlivých témat a bravurně postavám klade do cesty překážky a složité situace, které pak musí řešit. Jenom mne u této knihy mrzí, že děj je hodně předvídatelný, jinak bych si knihu užila naplno.

07.11.2022 4 z 5

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Skvělý díl. Něco zajímavého se pořád děje a nechybí ani správná dávka humoru. Jako odpočinkové čtení je tohle dobrá volba :)

09.10.2022 4 z 5

Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Ke knize jsem přistupovala obezřetně, protože jsem nevěděla, co čekat a jestli mne to bude vůbec bavit. Trochu mne děsil i počet stránek. Ale musím přiznat, že nakonec mne kniha překvapila a velmi rychle vtáhla. Chtěla jsem vědět, co bude následovat, takže stránky rychle utíkaly. Popisy míst, krajin a lidí jsou skvělé a dokázala jsem si vše živě představovat. Nechybí ani akce. Té je tady opravdu dost. Jsem překvapená, kolik se toho vměstnalo do jedné knihy. Určitě doporučuji k přečtení.

02.07.2022 5 z 5

Carrie Carrie Stephen King

Povedená kniha. Líbilo se mi, jakým stylem byla napsaná. Četlo se to skoro samo. Carrie mi bylo líto, že ji spolužáci tak šikanovali a doma to neměla o nic lepší. Nakonec tahle kniha vede i k zamyšlení, co by se stalo, kdyby něco bylo jinak. Za přečtení kniha rozhodně stojí :)

19.05.2022 4 z 5

Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Velmi povedený příběh, který mne chytil hned od začátku a nepustil až do konce. Celou dobu jsem byla napnutá jak kšandy, neboť autorka po kouskách poodhaluje životní příběh obou hrdinů, takže mi zbylo dost místa pro dohady, co přesně se jí stalo a jaká pohroma zase zasáhla jeho. Líbilo se mi sledovat vývoj obou postav. Autorka si s tím dost vyhrála. Za přečtení to stálo :)

05.03.2022 4 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Dobrá volba, pokud hledáte něco nenáročného. Čte se dobře. Má zajímavě vymyšlený příběh a častěji je popisován z pohledu Richarda než Katy. Začátek knihy se mi líbil víc, pak to sklouzlo k takové předvídatelné lince, ale i tak se mi kniha líbila. Za přečtení to stojí :)

30.01.2022 4 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Skvělá kniha, jenž v sobě skrývá příběh, který mne hned vtáhl. Rozhodně nečekejte odpočinkovou četbu, neboť kniha je naplněna všelijakými emocemi a rozhodnutími, které člověka nenechají v klidu. Čte se to dobře a ani nestihnete mrknout a už otáčíte poslední stránky. Vřele doporučuji :)

08.01.2022 4 z 5

Nádech Nádech Penelope Douglas

Kniha se mi líbila. Sice jsem si přidala na houpačce z toho, jak se ti dva chvíli chovají přátelsky, pak se zase nenávidí, ale na druhou stranu se to četlo dobře, děj plynule utíkal a na nudu nezbýval čas. Je to pěkná kniha, která za přečtení stojí :)

29.12.2021 4 z 5

Rozvaliny Gorlanu Rozvaliny Gorlanu John Flanagan

Super čtení. Je to velmi čtivě napsané, děj plynule utíká a vůbec se u toho člověk nenudí. Navíc skvěle vymyšlené postavy. Za kouknutí to rozhodně stálo :)

27.12.2021 4 z 5

Výměna rolí Výměna rolí Melanie Moreland

Příjemná oddechovka, která neurazí. Navíc je i hodně humorná. Dost jsem se u toho nasmála a díky tomu mi rychle mizely stránky pod rukama. Je to krásně napsané. Vřele doporučuji :)

26.12.2021 5 z 5