Laf Laf komentáře u knih

Jen si troufni Jen si troufni Katie McGarry

Skvěle napsané. Je fajn si přečíst něco dalšího o lidech z prvního dílu. Doufám, že bude nějaké pokračování :)

02.12.2014 4 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Když jsem tuhle knihu začala číst, opravdu jsem netušila, co mě čeká. Očekávala jsem nějakou hezkou romanci, ale byla jsem překvapena těmi zvraty, kterých je kniha plná. Díky tomu jsem se od ní těžko odtrhávala, neboť jsem chtěla vědět, co bude dál :)

30.11.2014 4 z 5

Hodný, zlý a nemrtvý Hodný, zlý a nemrtvý Kim Harrison

Možná tam mohlo být víc akce, ale jinak se mi to líbilo :)

28.11.2014 3 z 5

Měsíční píseň Měsíční píseň Patricia Briggs

Pěkná kniha. Tohle téma mi ještě nepřijde tak obehrané, takže se při tom nedá ani nudit :)

21.11.2014 3 z 5

Smrtící záře Smrtící záře Stuart MacBride

Kniha je dobře napsána. Jenom mi tam chybělo víc akce, která byla tedy spíš až na konci. Tento díl jsem si díky tomu zas až tak moc neužívala jako ten předešlý.

19.11.2014 2 z 5

Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Tato kniha mě opravdu uchvátila :-) Dobře napsaná, že se u ní nedá ani nudit. Můžu jen doporučit :)

18.11.2014 5 z 5

Kousnutí páteční noci Kousnutí páteční noci Chloe Neill

Čekala jsem od téhle knihy rozhodně víc akce. Úplně špatné čtení to nebylo, na to je dobře napsaná, ale něco tomu chybělo... I tak to bylo super pokračování :)

13.11.2014 5 z 5

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Příběh je velmi zajímavý a také dobře napsaný, takže se čte sám. Ze začátku to čtení bylo nejlepší, ale potom už mám dojem, že se spíš opakovalo a zbytečně natahovalo a říkám si, o čem asi tak může být pokračování...

08.11.2014 5 z 5

Magie spaluje Magie spaluje Ilona Andrews

Tato série se mi začíná líbit víc a víc :) Konečně se to začíná nějak rozmotávat :)

03.11.2014 4 z 5

Magie mrtvých Magie mrtvých Ilona Andrews

Kniha se mi líbila, jenom jsem tam postrádala trochu víc té akce. A chvilku mi trvalo zorientovat se ve všech těch rasách :)

30.10.2014 4 z 5

Temný plamen Temný plamen Alyson Noël

Tento díl mě už moc nebavil. Mám dojem, že se tam pořád přetřásalo to samé, co v předchozím díle. Sice zase nějaké novinky se objevili, ale už to není ono.

27.10.2014 3 z 5

Země stínů Země stínů Alyson Noël

Musím říct, že tento díl byl opravdu slabší než předešlé. Jenom jsem víc napnutá, jak vše dopadne :)

22.10.2014 3 z 5

Šance Šance Katy Evans

I tohle pokračování se mi líbilo. Jenom teda první díl byl o maličko lepší, ale paráda :-) Tento díl doplnil další věci o Remym :-)

14.10.2014 4 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Jsem ráda, že je stále co do těch příběhů dávat a nejsou všechny na jedno brďo. Líbilo se mi to moc a nelituju času, který jsem tomu věnovala. Dobrá oddychovka :)

12.10.2014 4 z 5

Vražedná nevinnost Vražedná nevinnost Nora Roberts

Moc pěkná kniha. Strašně rychle se četla. Jenom jsem čekala, že to bude víc detektivka. Spíše se tam řešil víc vztah dvou hlavních postav. Ale vřele doporučuji :)

11.10.2014 4 z 5

Temné lži Temné lži Andrea Kane

Pohodová detektivka, která se dobře čte. :)

03.10.2014 4 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Děj knihy je zajímavý a poutavý, takže se to četlo skoro samo. Další oddychovka... :)

28.09.2014 3 z 5

Odložený případ Odložený případ Andrea Kane

Oddychovka pro dlouhé večery :). Jednoduše a dobře napsané, že se u toho jeden nenudí. Sice nemusíte čekat až do konce, než rozluštíte, kdo za vším stojí, ale stálo to za to dočíst :)

27.09.2014 4 z 5

To se ti jen zdá To se ti jen zdá J. D. Robb (p)

Další suprové čtení z této série, kterou jsem si velmi oblíbila :)

24.09.2014 4 z 5

Trable Trable Samantha Towle

Kniha se mi moc líbila. Je dobře napsaná a je velmi těžké se od ní odtrhnout, dokud není konec. Sice ze začátku mě štvalo, že si všechno nechávala líbit, ale nakonec udělala ten správný krok a vše se v dobré obrátilo :)

21.09.2014 5 z 5