Laf Laf komentáře u knih

Krvavý písek Krvavý písek M. T. Majar (p)

Pokračování se mi taky líbilo jako první kniha. Tady bylo víc akce a bylo to tím pádem více napínavější :) Doporučuju :)

14.03.2015 4 z 5

Křehká láska Křehká láska Julie Garwood

Příjemné čtení pro dlouhé večery. Romantika i akce v jednom :) Doporučuji :)

11.03.2015 3 z 5

Znamení vlka Znamení vlka M. T. Majar (p)

Moc pěkné čtení plné akce a romantiky. Každý se musí přijít na své a oblíbit si hlavní postavy :)

10.03.2015 4 z 5

Nevítaní Nevítaní Sophie Jordan

Tak tohle je jedna z knížek, o které pak člověk přemýšlí i po přečtení. Dost silný zažitek po sobě zanechá. A nakonec ani trocha romantiky nechyběla, který celý příběh ještě vylepšila. Můžu jen doporučit, je velmi dobře napsaná a čte se sama :)

07.03.2015 4 z 5

Poltergeist Poltergeist Kat Richardson

Tento díl mě moc nezaujal. Jeho dočtení mi trvalo dlouho a byl to docela boj. Občas už jsem měla chuť ji prostě odložit. Doufala jsem, že po prvním dílu bude tento lepší, ale bohužel...

06.03.2015 2 z 5

Napůl zlý Napůl zlý Sally Green

Docela mě tahle kniha zklamala a chvilku trvalo, než jsem si zvykla na styl psaní.Podle popisu to jinak zní na super knihu, ale skutečnost byla jiná. Začátek se trochu vlekl, ale jakmile Nathan utekl, mělo to větší spád a více akce. Do té doby jsem hlavního hrdinu spíše litovala, protože se všechno spiklo proti němu a ještě k tomu mu pořád bylo násilně ubližováno...

25.02.2015 3 z 5

Šerochodec Šerochodec Kat Richardson

Nebylo to špatné čtení. Sice jsem čekala, že to bude trochu jiné, ale i tak to šlo. Nakonec i nudnější části šlo přelouskat :)

20.02.2015 3 z 5

Vražda podle seznamu Vražda podle seznamu Julie Garwood

Pěkně napsaná kniha pro odpočinkové večery :) Můžu doporučit

18.02.2015 4 z 5

Stříbrná relikvie Stříbrná relikvie Patricia Briggs

Další super pokračování :) Konečně se vztahy někam hýbou. Jsem zvědavá, co si autorka připraví dál :)

15.02.2015 4 z 5

Zkřížené hnáty Zkřížené hnáty Patricia Briggs

Další skvělé pokračování. Jsem zvědavá, jaké další trable na ní čekají v dalších dílech. Tuhle sérii si nejde neoblíbit :)

13.02.2015 4 z 5

Železný polibek Železný polibek Patricia Briggs

Další skvělá kniha od této autorky. Těžko se šlo odtrhnout, proto jsem ji měla tak rychle přečtenou :)

12.02.2015 4 z 5

Zapomenutá Zapomenutá Catherine McKenzie

Hodně povedená kniha, od které je velmi těžké se odtrhnout. Můžu doporučit :)

10.02.2015 5 z 5

Dokonalý pár Dokonalý pár Ally Condie

No... zajímavé čtení. Něco se pořádně začalo dít až ke konci a občas jsem pochybovala o inteligenci hlavní hrdinky. Kvůli neuzavřenému konci bych si ale ráda přečetla i další díl, který doufám tuhle sérii rozsekne a buď ji dočtu nebo už nikdy více...

09.02.2015 3 z 5

Zapletený Zapletený Emma Chase

Skvělá kniha. Podle mě dobře napsaná a hlavně plná humoru, takže to člověku nedovolí se nudit. Můžu jen doporučit :)

07.02.2015 4 z 5

Vzpomínky stínů Vzpomínky stínů Kalayna Price

Tento díl byl asi nejlepší. Jenom škoda, že zajímavý konec, když je ta hlavní akce, je tak smrsknutý na pár stránek. Jinak by se už mohl ten milostný trojúhelník nějak rozplést, tak uvidíme :)

05.02.2015 4 z 5

Vrať mi můj sen Vrať mi můj sen Julie Garwood

Hodně napínavá a povedená kniha a pořád se něco děje, takže není čas se u ní nudit. Můžu jen doporučit :)

04.02.2015 4 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Zajímavé čtení z pohledu toho druhého. Občas mi tam chyběla nějaká návaznost na první díl, neboť mi přišlo, že autorka něco přeskočila. A pro někoho, kdo první díl četl už dýl a nepamatuje si vše, je to trochu náročnější. První díl se mi ale líbil více :)

03.02.2015 4 z 5

Slitování Slitování Julie Garwood

Kniha mi nepřišla ani nejlepší, ale zase ani nejhorší. Nejhorší tedy bylo dostat se přes nudný začátek, pak už to čtení bylo lepší.

01.02.2015 3 z 5

Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Pro mě úplně parádní počtení. Jsem ráda, že jsem si ji konečně mohla přečíst. Docela změna oproti všem bysnysmanům, právníkům aj. jako hlavní hrdinové. A hlavně humor, který tam nechybí a opravdu se u toho člověk i nasměje :)

30.01.2015 5 z 5

Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Velice krásné čtení pro klidné večery. Můžu jen doporučit :)

29.01.2015 4 z 5