lakme lakme komentáře u knih

Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Tak tedy Kostičas. Začátek je opravdu těžký, než se člověk zorientuje tak to trvá a čtení je zdlouhavé, ale jakmile jsme pochopila o co go, tak to šlo jako po másle a čím dál jsem v příběhu byla, tím víc jsem chtěla číst. Ten konec je opravdu napínavý a vzrušující a nutící člověka číst dlouho do noci, dokud není na poslední straně. Líbili se mi nápad knihy, příběh, propracovanost, postavy a jejich vývoj, především vývoj vztahu mezi Paige a Strážcem. Tleskám a doporučuji :)

06.10.2014 5 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Ten konec! nemohla jsem až popadnout dech jak rychle jsem to přečetla :D a opravdu se nedalo přestat číst. Sice začátek byl zdlouhavější, ale myslím, že to byl dobrý úvod s pevnými základy pro příběh. Všechny dílky skládačky do sebe dokonale zapadly. Tleskám a těším se na další díl.

01.10.2014 5 z 5

Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Strašně dlouho mi knížka ležela doma než jsem se konečně odhodlala začít ji číst a to byla chyba, ale zase na druhou stranu aspoň nebudu muset čekat na druhý díl nekonečně dlouho :D. Musím říct, že začátek mě trochu nudil, ale pak už se to rozjelo a já se nemohla odtrhnout a Svůdné zlo musela dočíst :). Moc se mi to líbilo, i přes některé nejasnosti a nezodpovězené otázky ( kdo ví třeba najdeme odpovědi v 2. díle).

22.09.2014 5 z 5

Aliance Aliance Veronica Roth

No tak tohle jsem nečekala... ze začátku mi bylo divné ,proč najednou je kniha psána i z pohledu Tobiase, ale na konci už je to všem jasné, příběh by neměl kdo dopovědět. Jsem ráda, že jsem si tuhle sérii přečetla. Jediné co mi vadilo, bylo to, že tam tolik lidí zbytečně zemřelo... to nemuselo být... ale bez toho by to zas nebylo ono.. tak nevím.

19.09.2014 5 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

Tak dočteno a musím říct, že mi tenhle díl taky přišel slabší. Některé části mě nebavili, postavy mi občas lezly na nervy, hlavně teda Tris... to jak chvíli tvrdí ono a vzápětí to hned popře... děs :D a Caleb byl velké zklamání, to jsem fakt nečekala... Ale celkem 4 hvězdičky dám. Honem spěchám na 4 díl musím ho za dva dny dočíst

16.09.2014 4 z 5

Střípky hvězd Střípky hvězd Tereza Janišová

:D opravdu mě pobavilo vyprávění Fínky, které Titaniku jako z oka vypadlo. Ne opravdu se mi líbí, jak spisovatelka do kouzelného světa zakomponovává historky a kulturu z toho našeho. A čte se to úplně samo.

12.08.2014 4 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Dojemný příběh, který se dokonale hodil na deštivý den. Opravdu mě knížka v táhla a já se od ní nemohla odtrhnout. Doufala jsem v lepší konec pro Lou a Willa. Ale takhle je ten konec pro mě víc uvěřitelný, chápu proč už dále nechtěl žít, i když ho milovala, protože on takový život nechtěl a ani by jí nemohl dát všechno co by si přál. Dopis na konci byl velice hořkosladký.

04.08.2014 5 z 5

Halt v nebezpečí Halt v nebezpečí John Flanagan

Cela serie hranicarova ucne me hrozne bavi :) na tomto dilu se mi libilo predevsim to nebezpeci a emoce uz se tesim na dalsi dil

23.07.2014 4 z 5

Králové Clonmelu Králové Clonmelu John Flanagan

Opět výborné čtení. Příběhy Willa jsou skvělé... :)

29.05.2014 5 z 5

Příběh draků Příběh draků Rachel Hartman

Tleskám! :) první půlka je dost zamotaná a složitá, ale pak se to rozjede a je to jen skvělé.. :) Těším se na pokračování :)

09.04.2014 5 z 5

Ohnivé srdce Ohnivé srdce Richelle Mead

Naprosto zažraná jsem do téhle série. Perfektní díl a počteníčko ♥♥ Adrian se Syndey jsou prostě úžasní. Alchymisti se Zoe jsou úplně na zabití. Ten konec mě naprosto dostal, né že bych to nečekala, ale stejně mě překvapilo takové vymývání mozku. A fakt bych nečekala, že každý další díl bude lepší než ten předchozí ale zatím to tak je.

31.03.2014 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Jsem nadšená, knížku jsem okamžitě zhltla :) ALE nedoporučuju začínat číst večer, protože každá kapitola končí tak, že člověk chce číst další a další a další a pak se přistihne, že jsou 2:30 ráno.. :D

16.03.2014 5 z 5

Indigové kouzlo Indigové kouzlo Richelle Mead

Skvělé, skvělé a ještě jednou skvělé. Myslím, že Adriana miluju ještě více než Sydney, protože já už ho zbožňovala ve VA. Líbí se mi ten příběh i to jak se vyvíjí. Chudák Sydney teď bude mít pěkně co dělat, aby to utajila před Zoe. Nemůžu se dočkat až se mi pod ruku dostane další díl.. :P

15.03.2014 5 z 5

Země věčného léta Země věčného léta Lee Carroll

Tenhle díl byl takový zmatenější než ten první, ale četl se dobře. Akorát mě naštval ten konec.. :D

24.02.2014 4 z 5

Zapomenutá Zapomenutá Catherine McKenzie

Příjemná oddechovka :) četla se opravdu sama

08.02.2014 5 z 5

Volání netvora Volání netvora Patrick Ness

Moc krásná a smutná kniha..

19.01.2014 5 z 5

Intriky Intriky Anna Godbersen

Proč musel umřít.. :( já jim to tak přála.. chudák Elizabeth...Jinak se mi knížka moc líbila, ale ten konec mě opravdu dostal.. :/

19.01.2014 5 z 5

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Jako knížka celá se mi moc líbila, čte se dobře, děj krásně plyne, ale za to zakončení, které mi přišlo absolutně useknuté a nerozvinuté, musím ubrat jednu hvězdičku...

26.12.2013 4 z 5

Ve znamení Štíra Ve znamení Štíra Maggie Stiefvater

Jsem z knížky naprosto nadšená, opravdu mě chytla a já ji v noci musela dočíst, i přesto že jsem byla ospalá a bolely mě oči :D A vztah mezi Seanem a Kate byl moc milý.... :) ;)

20.12.2013 5 z 5

Roztomilá malá tajemství Roztomilá malá tajemství Sara Shepard

Ale tak jo, líbilo se mi to, nejvíc mě bavilo asi tajemství Arie.. bylo plné zvratů, a pak to, co na konci provedly Spencer s Melissou tomu tenistovi. :D

01.12.2013 4 z 5