lassse komentáře u knih
Povedené scifi říznuté detektivním pátráním. Druhou polovinu knihy jsem doslova hltal, opravdu povedené.
Který fanoušek by nechtěl aby jeho tým byl ten nejlepší z nejlepších? Tady jeden máme ;-)
Čtení jako na houpačce - ze začáku jsem čekal, co se z toho vyklube, uprostřed jsem se od toho nemohl odtrhnout a závěr malé zklamání. Každopádně zajímavý nápad.
Je dobře, že takové knihy vznikají. Lidé by neměli zapomenout, jakého zla jsou schopné totalitní režimy.
Stařík jakoby byl trochu odsunut na vedlejší kolej a nezachránily to ani narážky na různé světové politiky.
No zatím nejslabší kniha od pana Hartla. Spíš jsem se do čtení musel nutit než aby mě kniha nějak zvlášť zaujala. Navíc ani jedna z hlavních postav mi nesedla.
Taková opravdu bizarní rychlovka, u které si pak uvědomíte, že nejnormálnější tam vlastně je Žabák :)
Tuhle knihu doporucuji vsem, kteri jakkoliv prisli do styku s alkoholem - takze vsem. Syrove pribehy alkoholiku, co donuti k zamysleni.
Nadčasová kniha, ve které naleznete hodně pravdy. A navíc jsem se skvěle bavil.
Skvělé pokračování prvního dílu a perfektní popis toho, že život v době husitství nebyl žádný med.
Také jsem tak nějak nepochopil, proč byla tahle kniha bestsellerem. Přišla mi jako běžná kniha nevyčnívající z průměru.
Z trilogie nejlepší kniha. Před 20ti lety mě moc neoslovila, ale teď jsem ji přišel na chuť.
Ke knizce jsem se vratil po temer dvaceti letech a musim rict, ze me ted bavila o hodne vic.
Bohužel šlo podle mě o nejslabší díl celé série a jen tak potvrdil klesající kvalitu. U jedničky jsem měl prestart :)
Tohle je spíš už pro velké fanoušky Tolkiena a to já zas tak moc nejsem. Pověst sama o sobě dobrá, ale její rozbor mě už tolik nebral.
Je to dobře napsané. Je vidět, že autorka opravdu umí, ale příběh mě moc neoslovil.
Pocity z knihy mám rozporuplné, čekal jsem trochu něco jiného. Nápad dobrý, provedení nečekané, teda pro mě.
Byl jsem v tom celkem zmatenej, ale nakonec to nebylo úplně tak špatný. Všem prostě natrhne zadní spodní část těla a tak to má být :)