lassse komentáře u knih
Takový správný mišmaš, který neurazí. Jak to tak bývá, něco je lepší, něco horší, ale každý si snad vybere.
Pro mě celkem těžké ke čtení, na to jak je to "útlá" knížka, tak to celkem trvalo. Ale nápad dobrý, celkově dost depresivní nálada, zvláště z pana komisaře.
I další pokračování série si stále drží svůj vysoký standard, tentokráte již více s démony.
Který fanoušek by nechtěl aby jeho tým byl ten nejlepší z nejlepších? Tady jeden máme ;-)
Člověk se občas pousměje a škoda že je to částečně cenzurované.
No celkem zklamání. Akce je až vlastně ve druhé polovině, celkově takový mišmaš. Četl jsem zatím jen Korněva a ten mi přišel lepší, i když jeho hrdina měl také neustále kliku ;-)
Je to kopie hodně dobrého seriálu v manga provedení a jako jeho připomenutí to funguje.
Taková odbočka, nejen na Skořápku, mimo stanovený kurz udaný prvními dvěma díly. Čte se to dobře, je to trochu něco jiného a hláškuje se tam pořád. Takže za mě dobrý :)
Tak jsem se tím konečně prokousal a je to stále dobré jako první díl. Harry se prakticky ničeho nebojí a pátrá, i když to pro něj, i ostatní jeho kamarády, znamená smrtelné nebezpečí.
Dobré postapo s promyšleným světem a nesympatickým hlavním hrdinou u kterého účel světí prostředky a který je oddaný svému císaři až do úplného konce. Kniha se čte dobře a postupem času nabírá na obrátkách aby pak konec jel na "plné koule".
Psychologický souboj mezi Mamá a dětmi pokračuje a bohužel se to neobejde bez obětí. Příběh dokáže skvěle vtáhnout.
Autor s nadhledem, vlastními zkušenostmi a bohatým obrazovým materiálem popisuje tento neveselý rok z neveselé doby.
(SPOILER) Zpovykaní mileniálové (pod prapodivně přeloženým jménem) berou spravedlnost vůči bohatým kapitalistům do svých rukou a zabránit jim v tom může jen parta detektivů v sukních a samozřejmě Bruce Wayne. Akce protkaná romantickým vztahem “klaďase” a “záporňačky”, odehrávající se v současnosti, která samozřejmě dobře dopadne. Konec...a kde je Batman?
Nebýt Čtenářské výzvy a že je to krátké, tak to snad ani nedočtu. Občas se zjeví světlý okamžik, ale jinak nic moc.
Z počátku jsem měl celkem problém se stylem jak je kniha napsána, ale s postupem přečtených stránek to bylo lepší a lepší a musím přiznat, že styl byl nakonec, dle mě, vybrán dobře. Dobře tak korespondoval se samotným životem M+B+M. Příběh mě naprosto pohltil a také donutil si vyhledat něco navíc. A je dobře, že vznikají příběhy z tragických let na našem území. Člověk se tak seznámí se zvěrstvy co byla páchána na českém obyvatelstvu. Mohu jen doporučit a jen tak dál.
V soutěži o nejlepší “kotletovku” obsadil František Kotleta druhé místo, jelikož ho právě porazila Kristýna Sněgoňová svojí Amandou. Tohle si dám rozhodně líbit a už aby tady byli další díly našlapané akcí, hláškami, krví a nechutnými emzáky!
Takové "Murder Mystery" připravené zemřelým boháčem, kde si partička důchodců podá ty "mladé" a na konci "vlezlá" slečna Marplová vše vyřeší aniž by smysluplně vysvětlila jak na to přišla (teda aspoň pro mě). Klidně to mohlo být o 150 stránek kratší, když úvodní 2/3, kde se všechno 3-krát až 4-krát opakuje, jsou celkem zdlouhavé a nezáživné.
Ale jo, dá se to, ale nejsem žádný fanoušek X-Menů. Co opravdu zaujme je kresba, která je někdy až příliš “dokonalá”, což mi kupodivu vadilo.