Laughtubbe komentáře u knih
Koruna. Ten název mluví za vše. Je to krásné a pohodové čtení, zvláště ve chvílích kdy chybí trocha té romance,ale i do pochmurných večerů. Jednoduše můžu doporučit. Autorka píše velmi poutavě a mile. Po dovršení této série mi došlo, že další díl už nebude. A asi je to i dobře. Víte co se říká, čeho je moc,toho je příliš. A dvě generace by už stačili. Myslím ,že Eadlyn nás prekvapila všechny. A také se vyplatí těšit se na konec. Té akce a různých rozuzlení je tam tolik,až by to někomu přišlo uspěchané,avšak tímto se to liší natolik, že si nemohu pomoct a právě to na této knize obdivuji. Vřele doporučuji.
Poslední stránky jsem si užívala. Líbilo se mi jak tam byl popisovaný sourozenecký vztah mezi Calem a Gábi. Jeho záznam o návštěvě. Vyluštění záhady se téměř nikam nepohnulao a to jen proto, že jí vzala Oriana a uložila jí v bance. Zátky a jeho sbírky mi bylo vážně líto. Snad se s Calem ještě setká.A kdo by řekl, že se z Kelvina vyklube ne až tak velký záporák? Calovo příběh žije ještě dál - pro dnešek na poušti s padouchy v zádech.
Anitu mám velmi ráda. Knihu mi koupila maminka a ani knihovnice nám neřekla, že jde o čtvrtý díl ze série a tak jsem začínala tímto dílem ale nevadilo to ničemu postupem času jsem se dostala i k předchozím.
Strýček Bartoloměj byl úžasnou změnou a oživením. Opravdu zajímavě pojato. Sledovací zařízení v rameni? Vážně? No tak fajn ,co se bude dít dál? :) :D
Jak já tu sérii miluju. Tak nádherný příběh obohacený nádhernou obálkou.
Pro mladé čtenáře to je fajn čtení. Líbí se mi nápad s knižním seriálem. Nechybí tam ani rekapitulace předešlého dílu. Splnili tím mé očekávání. Cal mi chvílema připomíná superhrdinu kříženého s gepardem ale to ničemu nevadí :D. Zábava to rozhodně je :)
Knih s touto tématikou je mraky ,ale nevím proč,tato se mi zdá jiná.
Každý hledáme svou Poppy aneb i jeden člověk nám dokáže změnit pohled na svět.