Le Chat komentáře u knih
Další povedený díl, tentokrát ze Znojma. A poslední odstavec se autorovi obzvláště vydařil. :-)
Moje první setkání s Franzem Kafkou, na které jsem ani po letech nezapomněla. Autor si mne hned na poprvé získal, a tak jsem si následně přečetla i jeho další knihy. DOPORUČUJI!!!
Opravdu povedená detektivka, Hercule Poirot nikdy nezklame. :-) Doporučuji i filmové zpracování s Davidem Suchetem.
Kniha, která vždy pohladí na duši. To by se snad nelíbilo jen tetě Kateřině a Miloušovi...
Romantické útěky jsem si opravdu oblíbila. Na italský výlet jsem se těšila a rozhodně nejsem zklamaná. Knížku jsem si užila, uděluji 5 hvězdiček a už teď jsem zvědavá na příští díl, který se má odehrávat v Praze. ;-)
Kniha plná zajímavých myšlenek, nad kterými opravdu stojí za to aspoň chvíli přemýšlet. Ačkoliv za autorovu nejlepší knihu považuji Nesmrtelnost, nakonec uděluji 5 hvězdiček. Na filmovou adaptaci se ale na základě doslovu podívat neplánuji.
Pavel Hrdlička a podrychtář Václav opět nezklamali! Tentokrát nechybí ani láska jako trám a svatba jako řemen. :-) Uděluji 5 hvězdiček a rozhodně doporučuji. Už teď se těším na Úkol pro šaška.
Za mne nejlepší případ slečny Marplové, kterému bych bez váhání dala i 10 hvězdiček. Slečna Marplová byla dokonalá Nemesis!!! Doporučuji všem milovníkům detektivek paní Agathy. :-)
Ano, kniha má "pomalejší rozjezd", ale i tak rozhodně DOPORUČUJI, Agatha Christie prostě detektivky uměla.
Hercule Poirot nikdy nezklame, jasných 5 hvězdiček. Znám i filmovou verzi, kterou minulý týden opakovala Česká televize, ale kniha je jako obvykle ještě lepší.
Detektivky s Herculem Poirotem mám opravdu ráda a tato (ve které nechybí ani jeho věrný přítel Hastings) se OPRAVDU POVEDLA. Mohu jenom doporučit. :-)
Tato rodinná sága mne opravdu bavila, což platí i pro čtvrtý díl. Pokud by se autor rozhodl, že přece jen napíše další pokračování, určitě bych se nezlobila a také si ho přečetla.
Kniha se mi líbila, rozhodně doporučuji všem, kteří mají knihy pana Vondrušky rádi. Určitě nebudete zklamáni. A hned se pustím do druhého dílu. ;-)
Moje první setkání s Jojo Moyes a určitě ne poslední. :-) Kniha se autorce opravdu povedla.
Opravdu zajímavý knižní rozhovor, který si 5 hvězdiček určitě zaslouží. Doporučuji!
Moje devátá kniha od Julie Caplin si opět vysloužila plný počet hvězdiček. Maddie mi byla sympatická a popisy moře, krajiny i měst jsem si opravdu užila. :-) Jsem ráda, že mi ještě zbývá jeden díl série, už se těším na výlet do Kodaně.
Moje sedmá kniha od Julie Caplin, které opět uděluji plný počet hvězdiček. Tuto pohádku pro dospělé jsem si opravdu užila a zatím ji považuji za nejlepší díl série. Už se těším na další "romantický útěk", tentokrát do New Yorku.
Tak toto zakončení série se podle mne opravdu povedlo! Uděluji 5 hvězdiček a rozhodně doporučuji. Václavovi jsem přála, že se mu - byť na chvíli - splnil jeho sen. A také se mi líbilo, jak ke svému štěstí přišel biřic Pukavec. ;-) Ráda si přečtu i prequel Komu to prospívá.