Le Chat komentáře u knih
Ano, mám opravdu ráda Francii a Provence je moje vysněná destinace. Přesto si myslím, že se tato nepříliš rozsáhlá knížka opravdu povedla. Inteligentní, vtipné, milé, mimořádná práce s jazykem (čeština je opravdu krásná, když to s ní někdo umí) a k tomu nádherný kus Francie, kterému se kniha věnuje. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, a určitě se k ní v budoucnu ještě vrátím. Rozhodně doporučuji!!!
Geniální Hercule Poirot se opět vyznamenal, jeho zásah na poslední chvíli neměl chybu! Výborná detektivka, líbilo se mi prostředí prestižní anglické školy a nakonec mi ani nevadilo, že se jedinečný belgický detektiv objevil až v poslední třetině knihy. Uděluji maximální možný počet hvězdiček a rozhodně doporučuji všem milovníkům klasických detektivek. :-)
Jako vždy skvělý Hercule Poirot a opravdu povedená detektivka. Rozhodně doporučuji! :-)
Slečna Marplová byla skvělá jako vždy, přesto tento případ považuji za jeden z jejích nejslabších. Čtyři hvězdičky si však určitě zaslouží.
Slečna Marplová vyrazila do Karibiku a byla to jízda! Výborná detektivka, která se četla opravdu sama. Potěšilo i propojení s dalším případem slečny Marplové - Nemesis. Rozhodně doporučuji, za mne jasných 5 hvězdiček. ;-)
Za mne jedna z TOP3 "Poirotovek". Tuto opravdu povedenou detektivku rozhodně doporučuji!
Tak tato romantika v historickém hávu se mi opravdu líbila. Franku i Wulfa jsem si oblíbila a fandila jim. Ráda si tuto knihu v budoucnu přečtu znovu. Doporučuji, uděluji 5 hvězdiček a budu se těšit na autorčiny další knihy (snad budou také přeloženy do češtiny).
Povedené zakončení kvalitní série o šesti tudorovských královnách. Rozhodně doporučuji (všech šest dílů), i když za nejlepší považuji ten o Anně Boleynové.
Hercule Poirot se opět vyznamenal a já uděluji 5 hvězdiček. Agatha Christie detektivky opravdu uměla! :-)
Za mne nejlepší případ slečny Marplové, kterému bych bez váhání dala i 10 hvězdiček. Slečna Marplová byla dokonalá Nemesis!!! Doporučuji všem milovníkům detektivek paní Agathy. :-)
Ano, kniha má "pomalejší rozjezd", ale i tak rozhodně DOPORUČUJI, Agatha Christie prostě detektivky uměla.
Oddechové, romantické, milé, stejně jako ostatní díly série. Uděluji 5 hvězdiček a doporučuji.
Příjemné, milé, oddechové, romantické čtení. Myslím, že by se kniha líbila i samotné Jane Austenové. Doporučuji a už se těším na poslední díl série Příbuzní pana Darcyho.
Příjemné letní čtení, kterému hodně prospívá prostředí Egypta. Právě za Egypt a to, že je kniha opravdu čtivá, přidávám čtvrtou hvězdičku.
Tak tato kniha se opravdu POVEDLA! Jsem ráda, že ji Metafora vydala. Josephine Bakerová byla mimořádná žena, o které jsem toho příliš nevěděla. Takže jsem si nejenom užila dobře napsanou knihu, ale také rozšířila obzory. Za mne jasných 5 hvězdiček a DOPORUČUJI.
Výborná detektivka se slečnou Marplovou, která mi opravdu zpříjemnila poslední červnový víkend. Za mne jasných 5 hvězdiček.
Moje třetí setkání s autorkou - a potřetí uděluji 5 hvězdiček. Kate Quinn se zařadila mezi mé oblíbené spisovatelky, už se těším na její příští knihu.
Výborná detektivka, slečna Marplová nikdy nezklame. :-)
Jsem NADŠENÁ, posledních 290 stran jsem přečetla za jeden den. Líbila se mi i Alicina síť, ale tato kniha je ještě lepší. DOPORUČUJI a už se těším na autorčin třetí román Lovkyně.